julia ve melekleri

hadi ya öyle bi intiba bıraktığımı bilmiyordum.

Bu erkeklerin ayarlısı yok zaten hep bi defolular düzgünü varsa ben görmedim

Okumak iyidir bende okuyorum hala bir şeylerin peşinde biz mi hayata geç kaldık hayat mı bizi unuttu bilmiyorum

Memnun oldum

oy oy oy 2 gün mü iyi misin bacım ya.

selam kızlar bu arada

terkedildim.

eve geldim bardak çanak ne varsa kırdım ağladım ağladım ağladım
ertesi gün camış gibi yattım yatakta bi tuvalete kalktım. 2pakette dumanlandım
şimdi iyiyim limonum. deliye vurdum
hemen beni bul faceden ekleyemiorum seniiiii sinirim zıpladı faceden msj atcm sana diğer kuttusuna düşcek msjım bak tmm mııı

emre can sen misin lan

ruhumuz genç anacım bizimm onun için tırmalıyoruzz hala hayatıannem prof olmazsan almam seni eve dedi madem bozdun niyetii prof ol bariii diyo

şu alıntıların ö.m. ile gelmesine deli oluyorum yaa. başka hal çaresii yok mu acep bunun??

ruhumuz genç anacım bizimm onun için tırmalıyoruzz hala hayatıannem prof olmazsan almam seni eve dedi madem bozdun niyetii prof ol bariii diyo

İçimde 18 lik çıtır besliyorum

Hadi yaa annen baya çıtayı almış en tepeye koymuş ne okuyorsun ? Kaçıncı sınıfsın

ay antonyomu özledim

Özleme bee boşver

Son düzenleme:
şu alıntıların ö.m. ile gelmesine deli oluyorum yaa. başka hal çaresii yok mu acep bunun??

Bende sinir oluyorum onlara ya başka bi bölümde bildirim olsun ne bileyim böyle çok hantal bi durum oluyor mesaj bölümü doluyor gelen özel mesajları takip edemiyorsun

Bende sinir oluyorum onlara ya başka bi bölümde bildirim olsun ne bileyim böyle çok hantal bi durum oluyor mesaj bölümü doluyor gelen özel mesajları takip edemiyorsun

aynen yaa ben alıntıları da kaçırıyorum bazen yaşlılık

beyazı duruo bunun kaçırma cnm ben laciverti içinde ö.m attım eger varsa onuda alcammm ama satıldı die biliorumm beyaz lacostem var bnm olmasa onuda alırdım 3 tanesi bir çanta fiyatı değil kızın elinde sarısı var bide cnm hardal sarısı ihtiyacın varsa resimleri var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…