julia ve melekleri

Neyin dedikodusunu yapıyorlar ki :26: O zaman bu kişiler bariz seni çekemiyor

eylülcük yok merak ediyorum onu. leydiii neredeee?? culiii sen nasılsın kuşumm

daha iyi cnmmm işe basladııı evimize ünite bile seçtik netten antonyo iç mimar sölemişmiydim bilmiorumm cok fena seyler ypıoo

Evinize ? Kızım bi yavaş gel ne evi siz evleniyormusunuz

insanoğlu işte. boşta kalınca etrafına sarıyor. malum konuşmakta bedava

Kesinlikle çok kulak asmamak lazım

culiii can dua topiğinde bugün senin günündü. okum üfledim sana rüzgarı geldi mi

Evinize ? Kızım bi yavaş gel ne evi siz evleniyormusunuz

Kesinlikle çok kulak asmamak lazım

hzırlıklr basladı kuzuuuu 1 sene içinde düşünüoruz kuzum artıkkkk hyırlısıııı şimdi yaa babamın bana verdiği ev var onda oturcaz yada antonyo ev alcak bakınıoruzz işteee

hzırlıklr basladı kuzuuuu 1 sene içinde düşünüoruz kuzum artıkkkk hyırlısıııı şimdi yaa babamın bana verdiği ev var onda oturcaz yada antonyo ev alcak bakınıoruzz işteee

evinize kahveye gelcem hıh her sene bir kere uğrarım bursa'ya. ani bir suprizz yapabilirim

stillex, ben seni BDV'den biliyorum Daha önce hiç muhabbetimiz olmamıştı.

Var culiimm link atarım sana ö.m.'den

BDV kişiliğime ters bi yer olmasına rağmen takılmadan edemiyorum

Julinin açtığı topikler olmasa çıkamayacağım BDV den

Tanışalım bu ara 25 yaşındayım;ayol ne 25 i 26 oldum ben bekarım.Uzatmalı bir sevgilim var.Canını dişine takmış ama ne kariyer ne çocuk yapabilmiş ne de yapacağından umudu olmayan bi insanım

Hadi bakalım culi kıralım şu lanetli zinciri birini evlendirelim aramızdan belki sonra bizde geliriz peşinden

evinize kahveye gelcem hıh her sene bir kere uğrarım bursa'ya. ani bir suprizz yapabilirim
eger gelirsen mutlaka ama mutlaka beklerim bundan sora ensendeyimmm nefesimi hissetcen bol bol
cnmmm
Hadi bakalım culi kıralım şu lanetli zinciri birini evlendirelim aramızdan belki sonra bizde geliriz peşinden

inş cnmm

ahahaha ben seni evlii biliyorum neden bende öyle bi intibaa oluşturdun kii tazecik 30 yaşındayım bekarım 2gün önce terkedildim. yurtdışındayım (bi balkan ülkesii) manyağım ya ben bu yaşta yeniden okuyorum

oy oy oy 2 gün mü iyi misin bacım ya.

selam kızlar bu arada

hemen beni bul faceden ekleyemiorum seniiiii sinirim zıpladı faceden msj atcm sana diğer kuttusuna düşcek msjım bak tmm mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…