aslında ben hayatıma bu adam girince elimi ayağımı çektim herkesten kimseyle görüşmedim. yinede dedikoduları önleyemedim. uzak durunca daha bi merak ediliyor insan sanki ama kuru merak. arayıp naber nasılsın bir derdin mi ortalarda yoksun hayırdır diye soran yok. ancaaa kendi aralarında senaryolar yazıyorlar hakkımda.. aşkta bitti zaten. yalnızlık bana kar kalan
Len culya seni geliyorum geliyorum bulamıyorum
Julia merak ettim yawrum antonyo nasıl oldu :26:
Neyin dedikodusunu yapıyorlar ki :26: O zaman bu kişiler bariz seni çekemiyor
kıxzamm napim ben yoğun bir insanım
daha iyi cnmmm işe basladııı evimize ünite bile seçtik nettenantonyo iç mimar sölemişmiydim bilmiorumm cok fena seyler ypıoo
insanoğlu işte. boşta kalınca etrafına sarıyor. malum konuşmakta bedava
eylülcük yok merak ediyorum onu. leydiii neredeee?? culiii sen nasılsın kuşumm
Vışşşş yesinler senin yoğunluğunu
Evinize ? Kızım bi yavaş gel ne evi siz evleniyormusunuz
Kesinlikle çok kulak asmamak lazım
yawru sende face var mı
herhalde yaniiii ne sandın
Evinize ? Kızım bi yavaş gel ne evi siz evleniyormusunuz
Kesinlikle çok kulak asmamak lazım
culiii can dua topiğinde bugün senin günündü. okum üfledim sana rüzgarı geldi mi
hzırlıklr basladı kuzuuuu 1 sene içinde düşünüoruz kuzum artıkkkkhyırlısıııı şimdi yaa babamın bana verdiği ev var onda oturcaz yada antonyo ev alcak bakınıoruzz işteee
stillex, ben seni BDV'den biliyorumDaha önce hiç muhabbetimiz olmamıştı.
Var culiimm link atarım sana ö.m.'den
hzırlıklr basladı kuzuuuu 1 sene içinde düşünüoruz kuzum artıkkkkhyırlısıııı şimdi yaa babamın bana verdiği ev var onda oturcaz yada antonyo ev alcak bakınıoruzz işteee
eger gelirsen mutlaka ama mutlaka beklerim bundan sora ensendeyimmm nefesimi hissetcen bol bolevinize kahveye gelcem hıhher sene bir kere uğrarım bursa'ya. ani bir suprizz yapabilirim
cnmmmBDV kişiliğime ters bi yer olmasına rağmen takılmadan edemiyorum
Julinin açtığı topikler olmasa çıkamayacağım BDV den
Tanışalım bu ara 25 yaşındayım;ayol ne 25 i 26 oldum benbekarım.Uzatmalı bir sevgilim var.Canını dişine takmış ama ne kariyer ne çocuk yapabilmiş ne de yapacağından umudu olmayan bi insanım
Hadi bakalım culi kıralım şu lanetli zinciri birini evlendirelim aramızdan belki sonra bizde geliriz peşinden
BDV kişiliğime ters bi yer olmasına rağmen takılmadan edemiyorum
Julinin açtığı topikler olmasa çıkamayacağım BDV den
Tanışalım bu ara 25 yaşındayım;ayol ne 25 i 26 oldum benbekarım.Uzatmalı bir sevgilim var.Canını dişine takmış ama ne kariyer ne çocuk yapabilmiş ne de yapacağından umudu olmayan bi insanım
ahahaha ben seni evlii biliyorum neden bende öyle bi intibaa oluşturdun kiitazecik 30 yaşındayım bekarım 2gün önce terkedildim. yurtdışındayım (bi balkan ülkesii) manyağım ya ben bu yaşta yeniden okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?