julia ve melekleri

allah bagışlasın cnm darısı basımaaa

ay bu sıralar fazla mı duygusalım bilmiorumm kiiii çocuk istegim kabardıı daha bekarımmm evlencem de cocuk yapcam ohoooo

Amin canim, olur olur herseyin bi zamani var, sen simdiki zamanin tadini cikart sonra ararsin vallah, herseyin tadi zamaninda cikartilirsa güzeldir

Amin canim, olur olur herseyin bi zamani var, sen simdiki zamanin tadini cikart sonra ararsin vallah, herseyin tadi zamaninda cikartilirsa güzeldir

niye bu kadar karamsarım bilmiorum içim kapkaraaaa koyu karaa

niye bu kadar karamsarım bilmiorum içim kapkaraaaa koyu karaa

Konunu, sevgilini, aileni bilmiyorum ama bu dünyada bi ölüme care yoktur, zamanla hersey yoluna girer, olan olur aslinda bazen bosuna kafa yoruyoruz
Gönlünü ferah tut, ani yasa canim

Konunu, sevgilini, aileni bilmiyorum ama bu dünyada bi ölüme care yoktur, zamanla hersey yoluna girer, olan olur aslinda bazen bosuna kafa yoruyoruz
Gönlünü ferah tut, ani yasa canim

anı yasamak güzeldeee bak bu seneye kadar umrum değildi açıkca evlilik falan ama artık evimi yuvamı kurmak istiormm çocugum olsun istiorum anne olmak istiorummm

hyr cnm komple kaldırmış yazdıgı yazıyı

Hıı ben öyle algılamamıştım bak sağol canım :26:

Ne olduu nico sana hayırdırr

Of sorma yemek kartı için banka hesabı açtırmam gerekiyordu gittim öğrenci belgesi olmadan olmaz mı öğrenci kimliğim var dedim geçmez dedi. Bir daha gitcem 45 dk sonra falan.
Ayrıca bir tane fotoğrafçıya iş sordum daimi eleman arıyorum dedi ne güzel tatilde çalışırdım Herşey ters gidiyor.

anı yasamak güzeldeee bak bu seneye kadar umrum değildi açıkca evlilik falan ama artık evimi yuvamı kurmak istiormm çocugum olsun istiorum anne olmak istiorummm

Yasin kac canim, sevgilin olayinaneden ailen olumsuz baksin? :26:

Yasin kac canim, sevgilin olayinaneden ailen olumsuz baksin? :26:

yasım 25 sevgilime önceden olumsuz bakıordu babam çünkü ailesi baska sehirde yasıo ve hiç tanımıyorduk . o zaamanlar erkek arkadasım ve babam arasında biraz sorunlar oldu tipik kız babası işte öle oluncadaaa bnmkide dik kafalının tekiiiiii kızdın ve kırgın babama orta yolu nasıl bulcaz bilmiorum ve ben artık yoruldummmmm ....

Tesekkürler iyiyim... Sizde iyisiniz umarim!!!

Ayyy bana biyerden tanidik geldi yasananlar

Bu cocuklar hep aynı demi . Sırf anne, baba onlarla uğraşsın , onlarla yorulsun. Buda onların en buyuk zevki Bi de hasta olmasalar

ben de çok iyiyim cnmmm ama dertler bitio mu aşk olmazsa işte iş olmazsa baska bişi den dert çıkıo
haklısın canım hep bişeyler çıkar zaten karşımıza sorun olarak. Allah huzurumuzu , sağlığımızı bozmasın .

saol şekerim sen nasılsın?

Tünaydınnnnnnn
Tünaydın sana da
yoksa şimdi mi uyandın :44:

Varda bugün uyumaya yeltenmiycem zaten uygulayamiyom
Aahhaha yeltensende küçük prens anında anlıyiii
iyiyim lati lokumum sen nasılsın
Lokumumm dimiii bennn
Bendee iyiyim sabahtan işlerim vardı giremedim şimdi burdayım ama müdürde arada geliyiii yamacıma :18:

Öğrence kimliği neden olmuyormuş ki, eee şimdi napıcaksın pekii :26:
Fotoğrafçıda ne iş yapıcaksın sen nico

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…