allah bagışlasın cnm darısı basımaaa
ay bu sıralar fazla mı duygusalım bilmiorumm kiiii çocuk istegim kabardıı daha bekarımmm evlencem de cocuk yapcam ohoooo
napmış bu kız gene mapısa düşe düşe alıştı oralaraa
Amin canim, olur olur herseyin bi zamani var, sen simdiki zamanin tadini cikart sonra ararsin vallah, herseyin tadi zamaninda cikartilirsa güzeldir
Tünaydınnnnnnn
Açtığı konuda içerik sildiği için ban yemiş
evet içerik silmek yasak cnm :13:
Ben bu içerik silme muhabbetini anlayamadım. Yanlış yazdığı şeyi düzeltmek mi içerik silme oluyor ? :44:
Ne olduu nico sana hayırdırrGel gel azıcık konuşalım:2:
Napıon karşimm uykun varmı halaTünaydin
Naberr prensesstünaydın cnmm
evet içerik silmek yasak cnm :13:
niye bu kadar karamsarım bilmiorum içim kapkaraaaa koyu karaa
Konunu, sevgilini, aileni bilmiyorum ama bu dünyada bi ölüme care yoktur, zamanla hersey yoluna girer, olan olur aslinda bazen bosuna kafa yoruyoruz
Gönlünü ferah tut, ani yasa canim
Ne olduu nico sana hayırdırr
Napıon karşimm uykun varmı hala
Naberr prensess
Naberr prensess
hyr cnm komple kaldırmış yazdıgı yazıyı
Ne olduu nico sana hayırdırr
Hıı ben öyle algılamamıştım bak sağol canım :26:
anı yasamak güzeldeee bak bu seneye kadar umrum değildi açıkca evlilik falan ama artık evimi yuvamı kurmak istiormm çocugum olsun istiorum anne olmak istiorummm
Yasin kac canim, sevgilin olayinaneden ailen olumsuz baksin? :26:
Tesekkürler iyiyim... Sizde iyisiniz umarim!!!
Ayyy bana biyerden tanidik geldi yasananlar
haklısın canım hep bişeyler çıkar zaten karşımıza sorun olarak. Allah huzurumuzu , sağlığımızı bozmasın .ben de çok iyiyim cnmmm ama dertler bitio mu aşk olmazsa işte iş olmazsa baska bişi den dert çıkıo
saol şekerim sen nasılsın?Nasılsınız ?
Tünaydın sana daTünaydınnnnnnn
Aahhaha yeltensende küçük prens anında anlıyiiiVardabugün uyumaya yeltenmiycem zaten uygulayamiyom
Lokumumm dimiii bennniyiyim lati lokumum sen nasılsın
Öğrence kimliği neden olmuyormuş ki, eee şimdi napıcaksın pekii :26:Hıı ben öyle algılamamıştım bak sağol canım :26:
Of sorma yemek kartı için banka hesabı açtırmam gerekiyordu gittim öğrenci belgesi olmadan olmaz mı öğrenci kimliğim var dedim geçmez dedi. Bir daha gitcem 45 dk sonra falan.
Ayrıca bir tane fotoğrafçıya iş sordum daimi eleman arıyorum dedi ne güzel tatilde çalışırdımHerşey ters gidiyor.
haklısın canım hep bişeyler çıkar zaten karşımıza sorun olarak. Allah huzurumuzu , sağlığımızı bozmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?