saol şekerim sen nasılsın?
Yok beaa sabah 07:00 de uyandım çalışyorum ben işlerim wardı sabahtan giremedimBu cocuklar hep aynı demi . Sırf anne, baba onlarla uğraşsın , onlarla yorulsun. Buda onların en buyuk zevki Bi de hasta olmasalar
haklısın canım hep bişeyler çıkar zaten karşımıza sorun olarak. Allah huzurumuzu , sağlığımızı bozmasın .
Tünaydın sana da
yoksa şimdi mi uyandın :44:
Lokumumm dimiii bennn
Bendee iyiyim sabahtan işlerim vardı giremedim şimdi burdayım ama müdürde arada geliyiii yamacıma :18:
Öğrence kimliği neden olmuyormuş ki, eee şimdi napıcaksın pekii :26:
Fotoğrafçıda ne iş yapıcaksın sen nico
Güzel iltifatların için mersii babyy..herılttttt lokumsun tabii gülllüüüüü lokum lati lokum
Olmuyormuş onaylı belge gerekiyormuş
Ben 7 yıldır program kullanıyorum canım photoshop bilen eleman arıyordu da:26:
yasım 25 sevgilime önceden olumsuz bakıordu babam çünkü ailesi baska sehirde yasıo ve hiç tanımıyorduk . o zaamanlar erkek arkadasım ve babam arasında biraz sorunlar oldu tipik kız babası işteöle oluncadaaa bnmkide dik kafalının tekiiiiii kızdın ve kırgın babama orta yolu nasıl bulcaz bilmiorum ve ben artık yoruldummmmm ....
Bu cocuklar hep aynı demi . Sırf anne, baba onlarla uğraşsın , onlarla yorulsun. Buda onların en buyuk zevki Bi de hasta olmasalar
haklısın canım hep bişeyler çıkar zaten karşımıza sorun olarak. Allah huzurumuzu , sağlığımızı bozmasın .
Tünaydın sana da
yoksa şimdi mi uyandın :44:
Aahhaha yeltensende küçük prens anında anlıyiii
Lokumumm dimiii bennn
Bendee iyiyim sabahtan işlerim vardı giremedim şimdi burdayım ama müdürde arada geliyiii yamacıma :18:
Öğrence kimliği neden olmuyormuş ki, eee şimdi napıcaksın pekii :26:
Fotoğrafçıda ne iş yapıcaksın sen nico
Hmm buldun mu belgeyi peki, oyuzden mi 45 dk sonra tekrar gidicem dedin
Benimde resimlerimi photoshop yapsana kızz allah rızası için..
Hoş gerçi photoshop yapmama da gerek yokkk ama puahahahaha
Canım boşuna yıpratıyorsun kendini , biraz oluruna bırak lütfen. Su akar yolunu bulur unutma. Kafanda kurup kurup daha fazla eziyet etme kendine. Sana da yazık canım ya , İnan herşey olacağına varıyor .niye bu kadar karamsarım bilmiorum içim kapkaraaaa koyu karaa
Âmin tatlım .amin cnmmm evlatlarınla ailenle hep mutlu ol inş
Sen kıpır kıpırsın. Standart falan daha erken .Standart valla bildiğin gibi :26:
Yok beaa sabah 07:00 de uyandım çalışyorum ben işlerim wardı sabahtan giremedim
Nasılsınn bakalımm
Kanka dün merwaa instagrama resim yüklemiş ne biliyor musun..Bulunur canim bukadar karamsar olma, sevgilin sana deger veriyorsa biraz alttan alir, babanda zaten senin iyiligi ister sevdigini kabullenir ...
Evet ya sorma, öglenleri birbucuk uyuyan cocuk, nezaman bende uyumak istesem ya uyumuyor yada yarim saat sonra kalkiyor :97:
Hayatmizin tadi tuzular iste, allah eksikliklerini göstermesin ...
Evet
Evet canım evde vardı öğrenci belgem ama almamıştım yanıma sadece. Onu halletcem işte.
Ama eskiden de photoshop kullanmam artık photoscapevar yapayım ne istiyorsan
Sen kıpır kıpırsın. Standart falan daha erken .
Günün canlı heyecanlı geçmeli
Oğlumla benim resimlerimii şöyle bi süslesenn ne iyi olur walla
Canım boşuna yıpratıyorsun kendini , biraz oluruna bırak lütfen. Su akar yolunu bulur unutma. Kafanda kurup kurup daha fazla eziyet etme kendine. Sana da yazık canım ya , İnan herşey olacağına varıyor .
Biraz sabır canım , güzel olacak herşey inşallah.
Âmin tatlım .
Hepimiz işin geçerli olsun inşallah.
Sen kıpır kıpırsın. Standart falan daha erken .
Günün canlı heyecanlı geçmeli
Oooo sende işten kaynaklı erkenciymişsin . Kolay gelsin , nasıl işler.
Ne olsun evdeyim .
miniklerle geçiyor günüm
Nasıl göndericem
Özel mesajla :26: Önce buraya resim yükle onu kopyala özel mesaj olarak bana at
Güzel iltifatların için mersii babyy..
Ne war ne yok napıyosun başka, yoğun musunn
Hmm buldun mu belgeyi peki, oyuzden mi 45 dk sonra tekrar gidicem dedin
Benimde resimlerimi photoshop yapsana kızz allah rızası için..
Hoş gerçi photoshop yapmama da gerek yokkk ama puahahahaha
ÂminBulunur canim bukadar karamsar olma, sevgilin sana deger veriyorsa biraz alttan alir, babanda zaten senin iyiligi ister sevdigini kabullenir ...
Evet ya sorma, öglenleri birbucuk uyuyan cocuk, nezaman bende uyumak istesem ya uyumuyor yada yarim saat sonra kalkiyor :97:
Hayatmizin tadi tuzular iste, allah eksikliklerini göstermesin ...
Evet
Facebook yok mu sendee
Öyle olduğumu söylerlerrrrSüslü hatun seni
Âmin
ben öğlen uyuyamıyorum ufağı uyusa da ablası uyumuyor.
yemeleri ev falan derken geçiyor gün.
Yok bebeğim ben kapattım çok oldu. KullanmıyorumAma gmail hesabım var oraya atabilirsin. Adresimi özel mesaj olarak atabilirim. Oradan da gönderebilirsin.
Kanka dün merwaa instagrama resim yüklemiş ne biliyor musun..
Sokakta ki köpeği çekmiş, şöyle yazmış..
Hep benim peşimdedirr o diye yazmışşş
Ama bi görsen bana bi komik geldi, ewde çoraplı ayaklarının resmini paylaşıp keyiff yazıp yüklüyo sonra da ne yiyosa kahvaltıda her bi şeyi paylaşıyorYalnız dikkatini çekerim kahvaltıda hep börek varrrr... sonrada diyo ki kilo aldımmm bennn
Oğlumla benim resimlerimii şöyle bi süslesenn ne iyi olur walla
Süslü hatun seni
Âmin
ben öğlen uyuyamıyorum ufağı uyusa da ablası uyumuyor.
yemeleri ev falan derken geçiyor gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?