- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Bozma hemen moralini canım , bende her zaman uygulayamasam da olumlu ruh halinde diretmek gerek . Her işte vardır bir hayır , dur bakalım belki hallolur.Valla bugüne de olumsuz başladım ya ondandır
Çok saol .Sanada kolay gelsin sende çalışıyor sayılırsın, ufaklıklara bakmak kolay bişi değil..
Yaşları keç miniklerinnn
Bende iyiyim ne olsun git gell ew iş başka bişi yokk
Çikolata mutluluk getirir lafına inanıp ha bire yiyom bende :125:
Bozma hemen moralini canım , bende her zaman uygulayamasam da olumlu ruh halinde diretmek gerek . Her işte vardır bir hayır , dur bakalım belki hallolur.
Ahaaabi çikolata canavarı daha, ben birde karamelli sewerimmBozma hemen moralini canım , bende her zaman uygulayamasam da olumlu ruh halinde diretmek gerek . Her işte vardır bir hayır , dur bakalım belki hallolur.
Çok saol .
Evde yapılanlar nedense işten sayılmıyor çoğu zaman. Yorulmaya hakkın yok niyeyse .
Tabi tüm ev ve çocukla kadın ilgilenip üstüne çalışıyorsa daha zor , Allah kolaylık versin .
Nerde çalışıyorsun ?
4 ve 1 yaşındalar :13:
Off çikolata deme bana
Merwa nın internet paketi azalmışş.Birak kizi paylassin, gelmez oldular kk ya hele meli hic gozukmuyor :97:
Hmmm seninkiler ikiside kucuk ozaman, benim buyuk okulda oluyo ama yinede uyuyamiyom iste
Ahaaabi çikolata canavarı daha, ben birde karamelli sewerimm
Allah bağışlasın cnm ewlatlarını
İlaç firmasında çalışıyorumm cnm :126:
Merwa nın internet paketi azalmışş.
Meloo yu bilmiyorum bugün konuştuk ama yoğun sanırım ondan girmiyorr :97:
avatarından bile belli zatenÖyle olduğumu söylerlerrrr
Tamam cnm olur
evet ikisi de küçük sayılır , evdeler .Birak kizi paylassin, gelmez oldular kk ya hele meli hic gozukmuyor :97:
Hmmm seninkiler ikiside kucuk ozaman, benim buyuk okulda oluyo ama yinede uyuyamiyom iste
Yatmaya mı hazırlanıyorsun yoksa oyuzden mi mırıldanıyorrr kankaHmmm anladim, bende ufakligi yatirdim daha mirildaniyor bakalim
evet ikisi de küçük sayılır , evdeler .
Bişeyler çıkar elbet
Çikolata sevmeyen ben , son hamileliğimin 6. ayından falan sonra , bi sevda başladı bende çikolataya karşı sorma. Geçmiyo bi türlü yedikçe yiyorumAhaaabi çikolata canavarı daha, ben birde karamelli sewerimm
Allah bağışlasın cnm ewlatlarını
İlaç firmasında çalışıyorumm cnm :126:
Tamam canım güzel geçsin günün inşallahİnşallah canım ben zaten çıkıyorum şimdi işleri halledeyim gelirim
evet ikisi de küçük sayılır , evdeler .
Bişeyler çıkar elbet
Yatmaya mı hazırlanıyorsun yoksa oyuzden mi mırıldanıyorrr kanka
Ahahahaha dimiiiii
Yağmur duası yapalım, yağmur yağmıyor yaww :26:
Çocuğunn içine doğmuş iştee kankaaa hissediyorrrAynen cikiyor, ama o uyurken sadece oturmak bile güzel
Ufacic aklimdan gecirmedim degil yani
Teşekkür ederim canımmmÇikolata sevmeyen ben , son hamileliğimin 6. ayından falan sonra , bi sevda başladı bende çikolataya karşı sorma. Geçmiyo bi türlü yedikçe yiyorum
Amin seninkini de Allah bağîşlaşın.Bütün kuzular Allah a emanet olsun
Çok kolay gelsin sana
Çocuğunn içine doğmuş iştee kankaaa hissediyorrr
Teşekkür ederim canımmm
Iki dakkada uyuyan cocuk hala uyumadi :97:
Canım boşuna yıpratıyorsun kendini , biraz oluruna bırak lütfen. Su akar yolunu bulur unutma. Kafanda kurup kurup daha fazla eziyet etme kendine. Sana da yazık canım ya , İnan herşey olacağına varıyor .
Biraz sabır canım , güzel olacak herşey inşallah.
Yok ya gamzeyle özel işlerimiz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?