gönül sürekli yapmak istiyorda nerdeee bende o istikraar.. hani şöyle hatunlar var ya.. ayın belli günleri kuafördedir mutlaka. haftanın belli günü maskesini yapar illa. ojesini sürer filan.. ben hiç o kadar disiplinli olamadım. her gün duş alırım mis gibi kremlenirim. her sabahta yüzümü yıkar kremlerim bütün olayın buötesine geçemedim
He vallah yaaa, Günün her dakkasi süslü olanlara arada imrenmiyor degilim yaniama bana göre degil, arada bi dönem olur daha süslenirim özenirim arada biraz salarim... KK da cok o hatunlardan, heleki söyle yorumlari okuyunca "esini ev kiyafetleriyle karsilama yada temizlik kiyafetlerinle, süslen püslen giyin" falan, sok oluyom vallah!!
Ben üc saat temizlik yapinca felegim sasiyor vallah bide süslenme derdimmi olsun, karsiliyom her halimle esimi hicte sikayetci degil...Tabii temiz ve hijyenigim simdi ters bi sey belirmesin kafalarda
yok yok anladım ben seniiEşofmanla da karşılarsın eşini ama o eşofmanı öyle bir taşırsın kii en seksüü saten gecelikten iyi gelir adama :18: kısa süre önce ayrıldım erkek arkadaşımdan. bazen yemek yemeğe gelirdi bana. film izlerdik filan. eşofmanla karşıladığım zamanlar da oldu. ondan mı terketti adam beni benimm ayıcıklı pembe pijamamı mı beğenmedi yoksa 60
kııız allah seni deliiii
incik boncuk işliyim pijamamabelkii o zaman daha seksüü olurum
bilemedim ben anacım cahillik işte
peeeh bizi böyle beğensinler süsümüz püsümüz için değil
yürğimi süsledim ben onun için aşkla.. göremedi salak
naptın kuzumm nasıl geçti günü? iyi misin
İyiyim tatlım öyle oturdum bütün gün
Sen naptınnn
dışarda işlerim vardı onları hallettim. rast gitti şükürgeldim kahvemi yaptım kk turu atıyorum akşam hüsne var (aramızda kalsın) izliyor musun bilmem. onu bekliyorum heyecanlaa şimdiden başladım düşünmeye izlerken ne yesem diye kadın yiyor ben yiyorum
yok yok anladım ben seniiEşofmanla da karşılarsın eşini ama o eşofmanı öyle bir taşırsın kii en seksüü saten gecelikten iyi gelir adama :18: kısa süre önce ayrıldım erkek arkadaşımdan. bazen yemek yemeğe gelirdi bana. film izlerdik filan. eşofmanla karşıladığım zamanlar da oldu. ondan mı terketti adam beni benimm ayıcıklı pembe pijamamı mı beğenmedi yoksa 60
Tüh bak gizti es adayi bi esofman yüzünden oldumu simdi
Erkekler taytlara bayilir kizlar, vallah kacacak delik ararsiniz
Ben devamli giymiyorum yoksa Tavsanlar gibi yasariz vallah
tavşan
dilay senin prensler ikiz mi??
Yok canim yaaa nerde, cok isterdim ama kismet degilmis
Biri bi ay sonra 7 olacak, kücükte iki ay sonra 2 olacak canim
Allah bağışlasın yakışıklıları
Amin canimmm
Allah sanada nasip eder insallah
Selam dilaycığım nasılsın
Iyiyim canim sen nasilsin
BDV de Bekaret konusunda bilgi kazaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?