julia ve melekleri

He vallah yaaa, Günün her dakkasi süslü olanlara arada imrenmiyor degilim yani ama bana göre degil, arada bi dönem olur daha süslenirim özenirim arada biraz salarim... KK da cok o hatunlardan, heleki söyle yorumlari okuyunca "esini ev kiyafetleriyle karsilama yada temizlik kiyafetlerinle, süslen püslen giyin" falan, sok oluyom vallah!!
Ben üc saat temizlik yapinca felegim sasiyor vallah bide süslenme derdimmi olsun, karsiliyom her halimle esimi hicte sikayetci degil... Tabii temiz ve hijyenigim simdi ters bi sey belirmesin kafalarda

yok yok anladım ben senii Eşofmanla da karşılarsın eşini ama o eşofmanı öyle bir taşırsın kii en seksüü saten gecelikten iyi gelir adama:18: kısa süre önce ayrıldım erkek arkadaşımdan. bazen yemek yemeğe gelirdi bana. film izlerdik filan. eşofmanla karşıladığım zamanlar da oldu. ondan mı terketti adam beni benimm ayıcıklı pembe pijamamı mı beğenmedi yoksa60

kııız allah seni deliiii

İyiyim tatlım öyle oturdum bütün gün

Sen naptınnn

dışarda işlerim vardı onları hallettim. rast gitti şükür geldim kahvemi yaptım kk turu atıyorum akşam hüsne var (aramızda kalsın) izliyor musun bilmem. onu bekliyorum heyecanlaa şimdiden başladım düşünmeye izlerken ne yesem diye kadın yiyor ben yiyorum

evet çok komik ya arada bakıyorm bende şmdi dizi izlicem sıkıldım biraaazz havada yağmurlu içim şiştiii

Tüh bak gizti es adayi bi esofman yüzünden oldumu simdi
Erkekler taytlara bayilir kizlar, vallah kacacak delik ararsiniz
Ben devamli giymiyorum yoksa Tavsanlar gibi yasariz vallah

Tüh bak gizti es adayi bi esofman yüzünden oldumu simdi
Erkekler taytlara bayilir kizlar, vallah kacacak delik ararsiniz
Ben devamli giymiyorum yoksa Tavsanlar gibi yasariz vallah

tavşan

dilay senin prensler ikiz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…