Hafta sonu sınav var kafam patladı faiz hesaplamaktan
He şu konu;hiç anlamıyorum
Bankacimi olcan kiz sen ne faizi
Yapiyorlar ediyorlar sonra tutusuyorlar, fur yasadigin arkadinda dimi yani
Helliooo juliaaaaa
Culican
İşletme 2 yıllık bitirmiştim şimdi onu 4 yıllığa tamamlıyorum açıktan.100 çeşit faiz var 100 çeşidinde ayrı hesabı var darlandım kalmam inşallah karıştırıyorum birbirine
O konu içinde aynı şeyi düşünüyorum arkasında durmayacağın iyi yapmayacaksın yaptın mı arkasında duracaksın bunun ötesi yok.
Söndür bakayim o cigarayi
kızlar ben bakiremiyim acaba nişanlımın parmağı girdi töbe töbe
yw hala bir zar parçasına bekaret yüklüolar ya inanamıorummm
ah ülkem vah ülkemmm
sinirlerim zıpladı kızın konusunu okurken yüz doktorada gitseee bakire olduguna inanmayacak biri bakire değilsin dese rahatlıcak mı anlamadım kii
şimdi ben erkek arkadasımla bir ilişki yaşadıysam bunu neden burda sorayım ben bakiremiyim die ay ya ben çok manyağım ya bunlar çok akıllı
ah ülkem vah ülkemmm
sinirlerim zıpladı kızın konusunu okurken yüz doktorada gitseee bakire olduguna inanmayacak biri bakire değilsin dese rahatlıcak mı anlamadım kii
şimdi ben erkek arkadasımla bir ilişki yaşadıysam bunu neden burda sorayım ben bakiremiyim die ay ya ben çok manyağım ya bunlar çok akıllı
ben yakabilirmiyim bi dene
Aynen bencede
Kalmassin canim, insallah gecersin, nezaman sinavin
Fotejenik hatun hoşgeldinbak böyle kaldın aklımda iyi mi
Normalde kullanmıyorum zaten canım
Off juli açtıracaksın ağzımı şimdi böyle tip konu açanlara uyuz oluyorum ben zaten. Her özelini yazmak zorunda mısın arkadaş. Saniye saniye yaz bari tövbe tövbe
Fotejenik hatun hoşgeldinbak böyle kaldın aklımda iyi mi
Sağol canım inşallah vizeler gayet iyidi ama bakalım.Bu Cumartesi pazar
ah ülkem vah ülkemmm
Normalde kullanmıyorum zaten canım
Off juli açtıracaksın ağzımı şimdi böyle tip konu açanlara uyuz oluyorum ben zaten. Her özelini yazmak zorunda mısın arkadaş. Saniye saniye yaz bari tövbe tövbe
Aferin sanaaa
Parmaga kadar yazmis zaten
ay sorm cnm yaaa yaşadıysan kendinee bu kimseyi alakadar etmez korkuosan yaşamıcan arkadas yasadıysan da sus otur kimseyi ilgilendirmez zaten ailesi öğrenirseymiş gidipte annene ben o adamla yattım dicek halin yok yaa
Hoşbuldum canım:) Sende avatarınla göz dolduruyorsun
Bakirelik keşke o zarla bitseydi.
Bakirelik bambaşka bir şey.
Ama toplum öyle bir noktaya gelmişki bir zara kana büyük anlamlar yüklüyor.
Madem sende bu bilinçle hareket ediyorsun zar kan önemli ona göre yaşayacaksın kimse seni yadırgamaz,eleştirmez herkesin tercihleri vardır.
Fakat hem pastam dursun hem karnım doysun mantığını anlamıyorum.
Teşekkür ederim canım benim o avatar benim emektarım 2 seneden fazla oluyor koyalı kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?