julia ve melekleri

Culican

Bankacimi olcan kiz sen ne faizi
Yapiyorlar ediyorlar sonra tutusuyorlar, fur yasadigin arkadinda dimi yani

Helliooo juliaaaaa

İşletme 2 yıllık bitirmiştim şimdi onu 4 yıllığa tamamlıyorum açıktan.100 çeşit faiz var 100 çeşidinde ayrı hesabı var darlandım kalmam inşallah karıştırıyorum birbirine

O konu içinde aynı şeyi düşünüyorum arkasında durmayacağın iyi yapmayacaksın yaptın mı arkasında duracaksın bunun ötesi yok.

Aynen bencede
Kalmassin canim, insallah gecersin, nezaman sinavin

kızlar ben bakiremiyim acaba nişanlımın parmağı girdi töbe töbe
yw hala bir zar parçasına bekaret yüklüolar ya inanamıorummm

ah ülkem vah ülkemmm

sinirlerim zıpladı kızın konusunu okurken yüz doktorada gitseee bakire olduguna inanmayacak biri bakire değilsin dese rahatlıcak mı anlamadım kii

şimdi ben erkek arkadasımla bir ilişki yaşadıysam bunu neden burda sorayım ben bakiremiyim die ay ya ben çok manyağım ya bunlar çok akıllı

Söndür bakayim o cigarayi

Normalde kullanmıyorum zaten canım

Off juli açtıracaksın ağzımı şimdi böyle tip konu açanlara uyuz oluyorum ben zaten. Her özelini yazmak zorunda mısın arkadaş. Saniye saniye yaz bari tövbe tövbe

Benimde en cok kizdigim sey, yok hatadi falan diyolarda, o isi yapmasini bilirken cahil olmuyorlar sonra cahildimg ceviriyorlar...
Yasadiysan yasadin, dur arkasinda, duramiycaksanda yasama
Gecende bi konu vardi, nisanlisiyla birlikte olmuslar i ne simdide adet töre möre iste carsafmi ne göstermeleri gerekiyormus, ebenkizim bunu ikinizde bilmnrmuydunuz hey allahim yaaa....

ben yakabilirmiyim bi dene

Sen yak bidane
Ben yaktimda dondum balkonda vallah

Aferin sanaaa
Parmaga kadar yazmis zaten

Fotejenik hatun hoşgeldin bak böyle kaldın aklımda iyi mi

Sağol canım inşallah vizeler gayet iyidi ama bakalım.Bu Cumartesi pazar

Allah yardimcin olsun zihin acikligi versin insallah canim

Bakirelik keşke o zarla bitseydi.
Bakirelik bambaşka bir şey.
Ama toplum öyle bir noktaya gelmişki bir zara kana büyük anlamlar yüklüyor.
Madem sende bu bilinçle hareket ediyorsun zar kan önemli ona göre yaşayacaksın kimse seni yadırgamaz,eleştirmez herkesin tercihleri vardır.
Fakat hem pastam dursun hem karnım doysun mantığını anlamıyorum.

ay sorm cnm yaaa yaşadıysan kendinee bu kimseyi alakadar etmez korkuosan yaşamıcan arkadas yasadıysan da sus otur kimseyi ilgilendirmez zaten ailesi öğrenirseymiş gidipte annene ben o adamla yattım dicek halin yok yaa

Aferin sanaaa
Parmaga kadar yazmis zaten

Ben dedim utanmasa saniye saniye anlatacak En sevmediğim insan tipi Yaşadıysan yaşadın insanın gözüne sokmamın bi anlamı var mı, yok !

ay sorm cnm yaaa yaşadıysan kendinee bu kimseyi alakadar etmez korkuosan yaşamıcan arkadas yasadıysan da sus otur kimseyi ilgilendirmez zaten ailesi öğrenirseymiş gidipte annene ben o adamla yattım dicek halin yok yaa

Bu konuda çok doluyum. Başka konu konuşsak. Susamamaktan korkuyorum !

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öle cnm yatak odmı da gelip kk da paylaşcak halim yok bu kadarda değil artık yaaa ben böle şeylerin çok özel olduguna inanaıorum yasadıysan sus işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…