julia ve melekleri

aynen öle cnm yatak odmı da gelip kk da paylaşcak halim yok bu kadarda değil artık yaaa ben böle şeylerin çok özel olduguna inanaıorum yasadıysan sus işte

Yeminle içimi okudun ! Hay ağzın bal yesin.

ay sorm cnm yaaa yaşadıysan kendinee bu kimseyi alakadar etmez korkuosan yaşamıcan arkadas yasadıysan da sus otur kimseyi ilgilendirmez zaten ailesi öğrenirseymiş gidipte annene ben o adamla yattım dicek halin yok yaa

Isin üzgün tarafi arkadas zaten pisman degil, sadece zarin derdinde, eee ne anlami kaldi ozaman
Ben yasayanlara karsi degilim ama sonradan böyle aglandilarmi cok söz söyleyesim geliyor

aynen öle cnm yatak odmı da gelip kk da paylaşcak halim yok bu kadarda değil artık yaaa ben böle şeylerin çok özel olduguna inanaıorum yasadıysan sus işte

Kesinlike katılıyorum kuzucum

Uzun zamandır var ama ben seni daha yeni yeni görüyorum forumda

Bende seni yeni görüyorum culinin bu topiğine pek girmiyordum,culi bir iki defa hatırlatınca düzenli yazmaya başladım

Isin üzgün tarafi arkadas zaten pisman degil, sadece zarin derdinde, eee ne anlami kaldi ozaman
Ben yasayanlara karsi degilim ama sonradan böyle aglandilarmi cok söz söyleyesim geliyor

Birşeyi yaparken önce bir düşüneceksin bu işin sonu nereye gider ? Sonucunda halim ne olur ? Sonradan ah vah etmenin kimseye faydası yok. KK'da ağlanmakta bi çözüm getirmiyor

Birşeyi yaparken önce bir düşüneceksin bu işin sonu nereye gider ? Sonucunda halim ne olur ? Sonradan ah vah etmenin kimseye faydası yok. KK'da ağlanmakta bi çözüm getirmiyor

Ben burda acilan cogu konulari anlamiyorum zaten, her kafadan bi ses cikiyor eeee insanin kafasi daha cok karisir :44:

Son düzenleme:
Ben brda acilan cogu konulari anlaminorum zaten, her kafadan bi ses cikiyor eeee insanin kafasi daha cok karisir :44:

Zaten böyle birşeyi forumda anlatmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. 2-3 yorumla sanki konu sahibinin olayı düzelip çözülecek Daha da karışıyor dediğin gibi.

Ben zaten ağustosta üye olmuştum canım eski sayılmam

Anladım canım.Eminim buradakilere tanıtmışsındır kendini ama bana da ufak tanıtabilirsin tanışmış oluruz bu vesile ile

26 Yaşındayım bekarım 4 yıllık bir ikişkim var hala sevgili modundayız şu an evdeyim kendimi yırtsamda iş konusunda şansızım.
Eğitimime devam ediyorum.Böyle

19 um. 6 ay sonra 20 olacağım. Bekarım Üniversite 1 öğrenciyim üzerinize afiyet. Şu an tatildeyim. :) Güzel İzmitimden katılıyorum

19 um. 6 ay sonra 20 olacağım. Bekarım Üniversite 1 öğrenciyim üzerinize afiyet. Şu an tatildeyim. :) Güzel İzmitimden katılıyorum

Çıtırım diyorsun daha bende yeni 26 oldum ağzım alışmadı bile bana ait değilmiş gibi geliyor birde yaşlanmak varya konduramıyorum

Samsundayım bende onu ilave etmeyi unutmuşum.Ne okuyorsun

Çıtırım diyorsun daha bende yeni 26 oldum ağzım alışmadı bile bana ait değilmiş gibi geliyor birde yaşlanmak varya konduramıyorum

Samsundayım bende onu ilave etmeyi unutmuşum.Ne okuyorsun

Evet çıtırım valla Ama sizde yaşlı sayılmazsınız canım Turizm rehberliği okuyorum canım.

Aynı şey karı-koca çiftler içinde geçerli yatak odasında yaşanan orada kalmalı elalem sanki bilmiyormuş gibi nispet yapmanın bi anlamı yok

Haklisin ama suda var canim, kimileri gercekten zor durumda kimi konularda ve kimseyle paylasamiyorlar gelip burda akil fikir almak istiyorlar, ama kimileride konu acip cevap verdinmi masallah bi cevap bi cevap, yada ellerinde imkanlari var ama doktora falan gitmiyorlar ilk buraya soruyorlar, KK hatunlarin elinde sigirli degnek varya

Canım zaten bende sağlık sorunu için yazanlara birşey demiyorum elbette fikir danışacaklar ama detay detay herşeyi anlatıp abartanlara kızıyorum ben. Neyse ya bu konu bitmez

Son düzenleyen: Moderatör:
Çaktırma boşver devam. 1.5 yıldır yalnızım. Aday adayı bile yok. Tek tabancayım.

Keyfinii çıkar bacımm sakın aman aman dertsiz başa dert yaşında genç oh valla gez toz sorumluluk yok hayat o yaşlarda süper

Erkek girdimi hayata helede yaş 25 lerde ise bir şeyleri ciddiye bindirme adına gerim gerim gerildiğin dönemler başlıyor

Ah hep 19 kalsak ve erkeklerle hiiiiç uğraşmasak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…