aynen öle cnm yatak odmı da gelip kk da paylaşcak halim yok bu kadarda değil artık yaaa ben böle şeylerin çok özel olduguna inanaıorum yasadıysan sus işte
Ben dedim utanmasa saniye saniye anlatacakEn sevmediğim insan tipi Yaşadıysan yaşadın insanın gözüne sokmamın bi anlamı var mı, yok !
Bu konuda çok doluyum. Başka konu konuşsak. Susamamaktan korkuyorum !
ay sorm cnm yaaa yaşadıysan kendinee bu kimseyi alakadar etmez korkuosan yaşamıcan arkadas yasadıysan da sus otur kimseyi ilgilendirmez zaten ailesi öğrenirseymiş gidipte annene ben o adamla yattım dicek halin yok yaa
aynen öle cnm yatak odmı da gelip kk da paylaşcak halim yok bu kadarda değil artık yaaa ben böle şeylerin çok özel olduguna inanaıorum yasadıysan sus işte
Uzun zamandır var ama ben seni daha yeni yeni görüyorum forumda
Isin üzgün tarafi arkadas zaten pisman degil, sadece zarin derdinde, eee ne anlami kaldi ozaman
Ben yasayanlara karsi degilim ama sonradan böyle aglandilarmi cok söz söyleyesim geliyor
Bende seni yeni görüyorumculinin bu topiğine pek girmiyordum,culi bir iki defa hatırlatınca düzenli yazmaya başladım
Birşeyi yaparken önce bir düşüneceksin bu işin sonu nereye gider ? Sonucunda halim ne olur ? Sonradan ah vah etmenin kimseye faydası yok. KK'da ağlanmakta bi çözüm getirmiyor
Ben brda acilan cogu konulari anlaminorum zaten, her kafadan bi ses cikiyor eeee insanin kafasi daha cok karisir :44:
Ben zaten ağustosta üye olmuştum canım eski sayılmam
Anladım canım.Eminim buradakilere tanıtmışsındır kendini ama bana da ufak tanıtabilirsin tanışmış oluruz bu vesile ile
26 Yaşındayım bekarım 4 yıllık bir ikişkim var hala sevgili modundayızşu an evdeyim kendimi yırtsamda iş konusunda şansızım.
Eğitimime devam ediyorum.Böyle
Zaten böyle birşeyi forumda anlatmanın doğru olduğunu da düşünmüyorum. 2-3 yorumla sanki konu sahibinin olayı düzelip çözülecekDaha da karışıyor dediğin gibi.
19 um. 6 ay sonra 20 olacağım. BekarımÜniversite 1 öğrenciyim üzerinize afiyet. Şu an tatildeyim. :) Güzel İzmitimden katılıyorum
Evet bencede hic hos degil, cok özel
Çıtırım diyorsun daha bende yeni 26 oldum ağzım alışmadı bile bana ait değilmiş gibi geliyor birde yaşlanmak varyakonduramıyorum
Samsundayım bende onu ilave etmeyi unutmuşum.Ne okuyorsun
Evet çıtırım vallaAma sizde yaşlı sayılmazsınız canım Turizm rehberliği okuyorum canım.
Aynı şey karı-koca çiftler içinde geçerli yatak odasında yaşanan orada kalmalı elalem sanki bilmiyormuş gibi nispet yapmanın bi anlamı yok
Benim ruhum gençhep böyle avuturlar değil mi.
Haklisin ama suda var canim, kimileri gercekten zor durumda kimi konularda ve kimseyle paylasamiyorlar gelip burda akil fikir almak istiyorlar, ama kimileride konu acip cevap verdinmi masallah bi cevap bi cevap, yada ellerinde imkanlari var ama doktora falan gitmiyorlar ilk buraya soruyorlar, KK hatunlarin elinde sigirli degnek varya
Benim ruhum gençhep böyle avuturlar değil mi.
Canım zaten bende sağlık sorunu için yazanlara birşey demiyorum elbette ki ama detay detay herşeyi anlatıp abartanlara kızıyorum ben. Neyse ya bu konu bitmez
Çaktırma boşver devam. 1.5 yıldır yalnızım. Aday adayı bile yok. Tek tabancayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?