julia ve melekleri

He vallah bosver
Julia nereye kayboldu gene yaaa :44:

Bilmem ki..

Aramıyorum ama kendimi de kapatmıyorum Nasip kısmet

Öyle canım insanın başı dertsiz kalmaz illa ki gelir bulur

Evet sorma ama kafama göre yok zaten.

Benim avatarım nasıl olmuş canlarım Kendim yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok güzel ama biraz daha yavas yanip sönse daha iyi olurdu gibi :26:

O sıkıntı değil ayarlanır ama ben ağır şeyleri sevmiyorum çok hareketliyim. Normalde daha hızlıydı bu yavaşlattığım hali :44:

Evet sorma ama kafama göre yok zaten.

Benim avatarım nasıl olmuş canlarım Kendim yaptım

Güzel olmuş canım;neydi o programın adı photacape gibi bişeydi ay aklımada gelmedi ondamı yaptın.Bi ara bende yapıyordum pc değiştirince daha yüklemedim kaldı öyle

Almadim zaten tas yandan siyirdi gecti

Kıyamam dilaycım sana taş atmaya zaten

Güzel olmuş canım;neydi o programın adı photacape gibi bişeydi ay aklımada gelmedi ondamı yaptın.Bi ara bende yapıyordum pc değiştirince daha yüklemedim kaldı öyle

Evet canım ben 7 yıldır falan ilgileniyorum önceden photoshoptu şimdi photoscape

Evet canım ben 7 yıldır falan ilgileniyorum önceden photoshoptu şimdi photoscape

Shopu çok merak ediyordum bir kaç defa pc yede indirdim ama baktım kendi başına öğrenilecek gibi değil bende heves olarak kaldı
Onun kursuna felan gitmeli heralde çok ince detayları felan var.Tabi ben profesyonel olanına merak sarmıştım

başım ağrıo kızlar yaaaaa

Geçmiş olsun julya.Kahve iç canım iyi gelir.

Benim kendi işimi görecek kadar biliyordum işte. Zamanında millete az avatar, imza, gif yapmadım. Hey gidi hey

Canlarım bu benden size gelsin

[video=youtube;5jD8bonFEx0]http://www.youtube.com/watch?v=5jD8bonFEx0[/video]

O sıkıntı değil ayarlanır ama ben ağır şeyleri sevmiyorum çok hareketliyim. Normalde daha hızlıydı bu yavaşlattığım hali :44:

Kanim kayniyor ben daha gencim diyosun yaniiiii

başım ağrıo kızlar yaaaaa

Sag burun deligini kapatip bes dakka sol burun deliginden soluk alip ver canim, bende fayda ediyor bazen :26:

Canlarım bu benden size gelsin

[video=youtube;5jD8bonFEx0]http://www.youtube.com/watch?v=5jD8bonFEx0[/video]

Tesekkürler

Sen baya baya anlıyormuşsun o zaman

Teşekkürler canım bir sezen şarkısı iyi gider

Anlıyordum photoshop kullandığım zamanlar ama unuttum onu şimdi fazla hatırlayamıyorum Ama photoscape kullanıyorum hala güncelde.

Evet bu şarkısını çok severim bende Rica ederim.

kızlar ben çıkıorum biraz dinlensem iyi olacak basım çok ağrıo

Unutur insan ya zaten zor bi program

Evet çok karışık photoshop. Tek başıma öğrendim bi de ben onu
Ama photoscape ona göre daha kolay tek sorun photoshoptaki gibi resim üstüne resim kopyalayıp birleştiremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…