• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Nasilda güzel kiviriyon kiz sen :8:
Daha ne marifetler vardir sende kimbilir :27:

Bende tüttürcem ama Balkona cikmam lazim, gözüm almiyor, totom donuyor vallah :37:

kar var mı oralarda da??

Bende istiyorum kalkayımda alayım bari bana benden fayda var :9::9:

aynen kalkıyorum bende kayfemi yapıp gelcemm:23:

sana özelden gösteririm ben :27:

hehehe tamam. bende meslekii bi iki sor sorcam zatii sana. müsait bir zamanda yazışırız:34:

kar var mı oralarda da??

hehehe tamam. bende meslekii bi iki sor sorcam zatii sana. müsait bir zamanda yazışırız:34:

haydi sor sor sorrrr desem de şimdik sorma iyileşince sor ya kafa patlatasım yok :27: yiyip içip yatmak istiyorum :D

ben sana özelden gösteririm bu paylaştığın seri şey mi gossip girl?

ben İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon okuyorum :1:

Ben daha yeni başladım.Gossip girl mirl bilmem ben izlemedim konusu ne bilmiyorum canım..

İşte bir kız var bir çocuğu seviyor . O çocukta çok popüler tüm erkeklerin hayallerini süsleyen bir kızla birlikte. Ama çocuk bilinmeyen bir neden dolayı çok duygusal sürekli ağlıyor falan..

İkili ilişkilerle dolu bir sürü insan var hangi birinin isimlerini aklımda tutacağımı sapıttım..:52::52::52:

Ben bu seriyi ilk kez görüyorum kitapçılarda da dikkatimi çekmemiş nasıl bir şey yani kapaklarına bakınca tam kadınlıklar :9:

Bende şeye sardım Adam Fawer'e 2-3 sene oluyor olasılıksız'ı alalı bir türlü okumak nasip olmadı.Herkes de çok özmüştü.Bi gün bi aldım 3 günde bitti şimdi Empati'ye başladım oda süper işte bu aralar Adam Fawer faworim :9:

Ooo bende marifet bol :60: :60:
ama bide şu var söyleyene değil söyletene bak :23::23::23:

Sende mi tek çocuksun canım:1:

Tek çocuk olunca farklı tabi.Ne yapacaklar bir başlarına o şehirde istanbul güzeldir hem.Sanada destek olurlar ne güzel.

Düğünü ne zaman yapıyorsunuz siz

Daha çok var canım daha nişan olmadı .. Bu yaza nişan olur belki daha konuşulmadı bakalım..

Haber ederim ben sizi, acele etmeyelim diyoruzz
Herşeyimiz tam olsun ki rahat edelimmm

Evet tek çocuk olunca rahat oluyor :17:

Ben daha yeni başladım.Gossip girl mirl bilmem ben izlemedim konusu ne bilmiyorum canım..

İşte bir kız var bir çocuğu seviyor . O çocukta çok popüler tüm erkeklerin hayallerini süsleyen bir kızla birlikte. Ama çocuk bilinmeyen bir neden dolayı çok duygusal sürekli ağlıyor falan..

İkili ilişkilerle dolu bir sürü insan var hangi birinin isimlerini aklımda tutacağımı sapıttım..:52::52::52:

ben popüler romanları çok sevmiyorum ya kapaklarından belli oluyor ya hani vampirler bişeyler falan :D ben psikoloji-felsefe-roman arasında geziyorum

[video=youtube;kcPMWb86fUc]http://www.youtube.com/watch?v=kcPMWb86fUc[/video]

Ooo bende marifet bol :60: :60:
ama bide şu var söyleyene değil söyletene bak :23::23::23:

Sende mi tek çocuksun canım:1:

Tek çocuk olunca farklı tabi.Ne yapacaklar bir başlarına o şehirde istanbul güzeldir hem.Sanada destek olurlar ne güzel.

Düğünü ne zaman yapıyorsunuz siz

Diyosunnnn :23::23::23::23:

kar var mı oralarda da??

Haftasonu sürekli yagidi ama tutmadi :ssz: suan totom buz tuttu :37:
Kiz sen hangi ülkedeydin :44:

Ben bu seriyi ilk kez görüyorum kitapçılarda da dikkatimi çekmemiş nasıl bir şey yani kapaklarına bakınca tam kadınlıklar :9:

Bende şeye sardım Adam Fawer'e 2-3 sene oluyor olasılıksız'ı alalı bir türlü okumak nasip olmadı.Herkes de çok özmüştü.Bi gün bi aldım 3 günde bitti şimdi Empati'ye başladım oda süper işte bu aralar Adam Fawer faworim :9:

aa çok güzeldir ya ben de klasikleri hiç okumadım biliyo musunuz mesela gidip tolstoy ve gogol aldım okuyacağım savaş ve barışa bayıldım mesela neden hiç okumamışım itelemişim ki

benimkininki çürümesin gelecekteki kocacım iyi bak ona:60::60::60::60:
maşallah sen de çükünü herkeşlerle paylaşıyon bana diyon ama aldatıyon diye :ssz::ssz:

Son düzenleme:

Yap yap kahvesiz hayat olurmu hiç :9:

Ay buralarda kar varmış yani Türkiye'de ama nasıl oluyorsa bizim burada hava bugün 20 dereceydi :52::52:

Daha çok var canım daha nişan olmadı .. Bu yaza nişan olur belki daha konuşulmadı bakalım..

Haber ederim ben sizi, acele etmeyelim diyoruzz
Herşeyimiz tam olsun ki rahat edelimmm

Evet tek çocuk olunca rahat oluyor :17:

En iyisini yaparsınız canım yavaş yavaş istediğiniz gibi yaparsınız.

Ben bugüne akdar hep şikayet ettim tek çocuk olmaktan :9: ama avantajlarıda yok değil hani :52:

aa çok güzeldir ya ben de klasikleri hiç okumadım biliyo musunuz mesela gidip tolstoy ve gogol aldım okuyacağım savaş ve barışa bayıldım mesela neden hiç okumamışım itelemişim ki

maşallah sen de çükünü herkeşlerle paylaşıyon bana diyon ama aldatıyon diye :ssz::ssz:
:60::60::60:çükü anlatıyom kukuyu değil:23::23::23:

haydi sor sor sorrrr desem de şimdik sorma iyileşince sor ya kafa patlatasım yok :27: yiyip içip yatmak istiyorum :D

aynen benimde kafam kazan gibi sonra girelim ciddi mevzulara:60::60:

benimkininki çürümesin gelecekteki kocacım iyi bak ona:60::60::60::60:

evrene mesaj yolla:60::60: sana sevgiyle geri dönecek:60::60:

Diyosunnnn :23::23::23::23:

Haftasonu sürekli yagidi ama tutmadi :ssz: suan totom buz tuttu :37:
Kiz sen hangi ülkedeydin :44:

hehe bak sana buraların fotosunu eklicemm silcem hemen ama kaçırmaa:31::31: öff yaa hiç gizli saklı iş yapamıyorum ben sölicem anasını satıım kim tanıyorsa tanısın beni saraybosnadayım ben

Back
X