• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

La lady gacısı kulakların çınladımı :19::19:

Ben sana marga yok margayı hiç göremiyorum diyorumda sen bana marganın jagger olduğunu niye demiyorsun :63:

Jagger demese ben kırk yıl geçse bilmem onun marga olduğunu :19::19:

Son düzenleme:
Selam kızlar napıyosunuz :26:

Ben bu seriyi ilk kez görüyorum kitapçılarda da dikkatimi çekmemiş nasıl bir şey yani kapaklarına bakınca tam kadınlıklar :9:

Bende şeye sardım Adam Fawer'e 2-3 sene oluyor olasılıksız'ı alalı bir türlü okumak nasip olmadı.Herkes de çok özmüştü.Bi gün bi aldım 3 günde bitti şimdi Empati'ye başladım oda süper işte bu aralar Adam Fawer faworim :9:

Ben bundan önce sherlock holmesi ondan öncede ilahi komedya yı ondan öncede klon diye bir kitap okumuştum.
Bu seri, tam kadınların konusu.Yani biz kızlar burada neler konuşuyorsak erkekler hakkında, bu kitaplarda da hemen hemen aynı konular var kız - erkek ilişkileri flört mevzuları cart curt işte..
Ben bazen okurken bdv den konu okuyor gibi oluyorum:52::52::52:

Klon kitabını mutlaka oku derim beni benden aldı o kitap..

Bir doktorun kızına tecavüz ediyorlar.Kızın üzerindeki sperm örneklerini babası alıyor saklıyor.
Çocuğu olmayan bir aile çocuk yapmak için tedavi olmaya hastaneye gidiyor.
Bu doktor, kızına tecavüz eden birinin nasıl olduğunu merak ediyor ve sırf bu merakını gidermek için , o sperm örneklerini kullanıyor.
Hemde tüm doktorluk kariyerini tehlikeye atarak..

Kitap çok sürükleyici mutlaka okuyun derim..
$indir.webp

$DSC_0013.webp

bu sabah çektimm buralar böyle.. buzda dans ediyoruzz valla:60::60:

ben popüler romanları çok sevmiyorum ya kapaklarından belli oluyor ya hani vampirler bişeyler falan :D ben psikoloji-felsefe-roman arasında geziyorum

Ya ben her türlü kitabı okuyorum.
Bilim kurgu tadındakiler daha bi farklı oluyor.Yani tercihim oluyor..

Ben hiç vampir kitabı okumadım :ssz:

aa çok güzeldir ya ben de klasikleri hiç okumadım biliyo musunuz mesela gidip tolstoy ve gogol aldım okuyacağım savaş ve barışa bayıldım mesela neden hiç okumamışım itelemişim ki

maşallah sen de çükünü herkeşlerle paylaşıyon bana diyon ama aldatıyon diye :ssz::ssz:

Çok güzel gerçekten.Sen okumamış olsan şaşırırdım zaten Adam Fawer'i

Ben klasikleri hiç okumadım ya hani kült vardırya suç ve ceza gibi sefiller gibi herkes okumuştur işte bende bir türlü okumadım.

Benimkide diyor sefilleri oku sen bayılacaksın felan diye ama hiç alamadım elime inşallah bi gün alacağım :31:

aynen benimde kafam kazan gibi sonra girelim ciddi mevzulara:60::60:

evrene mesaj yolla:60::60: sana sevgiyle geri dönecek:60::60:

hehe bak sana buraların fotosunu eklicemm silcem hemen ama kaçırmaa:31::31: öff yaa hiç gizli saklı iş yapamıyorum ben sölicem anasını satıım kim tanıyorsa tanısın beni saraybosnadayım ben
:27::27:evren dinle beni:27:

La lady gacısı kulakların çınladımı :19::19:

Ben sana marga yok margayı hiç göremiyorum diyorumda sen bana marganın jagger olduğunu niye demiyorsun :63:

Jagger demese ben kırk yıl geçse bilmem onun marga olduğunu :19::19:

:52::52::52::52:

Allah seni şeyetmesin :60::60:

Ben ne bliyim marga da diyoruz ona genelde bliyosun sandım :60::60::60:

Çok güzel gerçekten.Sen okumamış olsan şaşırırdım zaten Adam Fawer'i

Ben klasikleri hiç okumadım ya hani kült vardırya suç ve ceza gibi sefiller gibi herkes okumuştur işte bende bir türlü okumadım.

Benimkide diyor sefilleri oku sen bayılacaksın felan diye ama hiç alamadım elime inşallah bi gün alacağım :31:

Bende hiç okumadımmmm :52::52::52:

kızlar çıkıyom ben görüşürük:16::3:çüklerinizi iyi koruyun:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bişi yok cnm içim sıkıldı biraz :ssz::ssz:

Ah ah Julia ah :97:

aynen benimde kafam kazan gibi sonra girelim ciddi mevzulara:60::60:

evrene mesaj yolla:60::60: sana sevgiyle geri dönecek:60::60:

hehe bak sana buraların fotosunu eklicemm silcem hemen ama kaçırmaa:31::31: öff yaa hiç gizli saklı iş yapamıyorum ben sölicem anasını satıım kim tanıyorsa tanısın beni saraybosnadayım ben

Suan oldugum yerle güzel Vatanimin tam ortasindasin :1:
Arabayla gelirsek bu sene sende bi mola veririm :9:

Napıyosunnn prensler napıyo :21::21:

Kücük Prens beni cok yordu bugün :emir_bebek:
Simdi uyuyorlar ve ben dinleniyorum ama zaman hemencik geciyor :ssz:
Senden naber, dizilere arami verdin :1:

Back
X