• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

offffffffffffff offfffffff :ssz::ssz::ssz:

Nerelerden atsak kendmizi :ssz::ssz:

İyiyim bende kuzum :38:

Kuzuuuuuuuu

Ah ah Julia ah :97:

Suan oldugum yerle güzel Vatanimin tam ortasindasin :1:
Arabayla gelirsek bu sene sende bi mola veririm :9:

Kücük Prens beni cok yordu bugün :emir_bebek:
Simdi uyuyorlar ve ben dinleniyorum ama zaman hemencik geciyor :ssz:
Senden naber, dizilere arami verdin :1:

:9::9::9:

Evet kitlenmeden bi bakıyım gece kitlenirim dedim :1::1:

Vardır bişey culyam ben seni biliyorsam var bişey

Selam canım hoşgeldin bu sefer çok akıllı usluyuz ktaplardan konuşuyoruz :60: hayret bozulmadık bu gece :27::27:

Hoşbulduk..
Azımızı hayra açalım ozaman bende dan brown'ın Cehennemini okuyorum :ssz:

Ya ben her türlü kitabı okuyorum.
Bilim kurgu tadındakiler daha bi farklı oluyor.Yani tercihim oluyor..

Ben hiç vampir kitabı okumadım :ssz:

mesela neler ben j.r.tolkien okumadım hiç süper diyolar

game of thrones okumak istedim bi ara da çok fazla kitap var boşa vakit kaybı gibi geldi yani okumam gereken çok kitap var daha ondan

Çok güzel gerçekten.Sen okumamış olsan şaşırırdım zaten Adam Fawer'i

Ben klasikleri hiç okumadım ya hani kült vardırya suç ve ceza gibi sefiller gibi herkes okumuştur işte bende bir türlü okumadım.

Benimkide diyor sefilleri oku sen bayılacaksın felan diye ama hiç alamadım elime inşallah bi gün alacağım :31:

rus edebiyatı kesinlikle çok güzel tavsiye ederim ya hatta canım istedi okusam diye :1: çünkü bu saydıklarımız hep insanı hayatın içinden insanları anlattıkları için insanı sarıyor. ben gogolun paltosunda ağladım mesela ya çok üzüldüm hikayedeki tema da o kadar basit ki ama nasıl sardı anlamadım :43:

onu ben çok küçükkene okudum herhalde

adam fawerla beni niçin bağdaştırdın anlamadım şeyden mi psikoloji :27:

Ben bundan önce sherlock holmesi ondan öncede ilahi komedya yı ondan öncede klon diye bir kitap okumuştum.
Bu seri, tam kadınların konusu.Yani biz kızlar burada neler konuşuyorsak erkekler hakkında, bu kitaplarda da hemen hemen aynı konular var kız - erkek ilişkileri flört mevzuları cart curt işte..
Ben bazen okurken bdv den konu okuyor gibi oluyorum:52::52::52:

Klon kitabını mutlaka oku derim beni benden aldı o kitap..

Bir doktorun kızına tecavüz ediyorlar.Kızın üzerindeki sperm örneklerini babası alıyor saklıyor.
Çocuğu olmayan bir aile çocuk yapmak için tedavi olmaya hastaneye gidiyor.
Bu doktor, kızına tecavüz eden birinin nasıl olduğunu merak ediyor ve sırf bu merakını gidermek için , o sperm örneklerini kullanıyor.
Hemde tüm doktorluk kariyerini tehlikeye atarak..

Kitap çok sürükleyici mutlaka okuyun derim..
Eki Görüntüle 952212

ya bak şimdi çok merak ettim Kolu raflardada gördüm halbusaki kitaba yabancı değilim ama neden almamışım bu tür hikayeler dikkatimi çeker kesinlikle bundan sonraki kitabım klon :34:

Çok aşk üzerine olan kitapları sevmiyorum ben.İllaki psikoloji bilim aksiyon ya da bilim kurgu olacak.Kuru kuruya aşk romanları bana hep yavan gelmiştir.Ve hep o tür kitaplarım yarımdır :31:

Birde türk yazarları genelde okuyamam Geçende bana Pirayeyi önerdiler Canan Tanın dedim neymiş bu bi bakayım.Ay bildiğin ağa dizisi senaryosu gibi çok sıkıldım ya :19::19:

Eki Görüntüle 952224

bu sabah çektimm buralar böyle.. buzda dans ediyoruzz valla:60::60:

Ay ne güzel olmuş oralar yaa :16::16:

Ah ah Julia ah :97:

Suan oldugum yerle güzel Vatanimin tam ortasindasin :1:
Arabayla gelirsek bu sene sende bi mola veririm :9:

Kücük Prens beni cok yordu bugün :emir_bebek:
Simdi uyuyorlar ve ben dinleniyorum ama zaman hemencik geciyor :ssz:
Senden naber, dizilere arami verdin :1:

anamm çok mutlu olurumm:52: kayfe içeriz senle burek yeriz nım nım nım:31::16:
Bu karede ben kardan adam göremiyorummmmmmmmmm bi o eksik .. :12:

burada hep kar olduğu için adamına ihtiyaç duymuyorlar artıkk :60:

ya bak şimdi çok merak ettim Kolu raflardada gördüm halbusaki kitaba yabancı değilim ama neden almamışım bu tür hikayeler dikkatimi çeker kesinlikle bundan sonraki kitabım klon :34:

Çok aşk üzerine olan kitapları sevmiyorum ben.İllaki psikoloji bilim aksiyon ya da bilim kurgu olacak.Kuru kuruya aşk romanları bana hep yavan gelmiştir.Ve hep o tür kitaplarım yarımdır :31:

Birde türk yazarları genelde okuyamam Geçende bana Pirayeyi önerdiler Canan Tanın dedim neymiş bu bi bakayım.Ay bildiğin ağa dizisi senaryosu gibi çok sıkıldım ya :19::19:

Ay ne güzel olmuş oralar yaa :16::16:

Oh be sonunda kuru aşk romanlarını yavan bulan biriyle karşılaşabildim.Ben hiç sevmem aşk kitapları okumayı..

Kesinlikle oku stii , bu kitabı oku sonunda çok şaşırıcaksınn..

Neler oluyor neler..:ssz:

:52::52::52::52:

Allah seni şeyetmesin :60::60:

Ben ne bliyim marga da diyoruz ona genelde bliyosun sandım :60::60::60:

Manyak bilmiyordum :60: :60: Allahtan marga şeyaptı tanıttı kendini kız geldi konuşuyor burada ne bileyim ben marga olduğunu hiç hani selamda vermiyorum tanımıyorum ya :60:

Bende hiç okumadımmmm :52::52::52:

Bi ara umarım okuruz ya herkes okumuş soruyolar söylüyolar şöyle güzel böyle güzel :9::9:

Ki benim öküzcan öyle kitap okuyan bi tip değil okur ama benim gibi değil o bile okumuşsa onun altında kalmamalıyım :60: :60:

kızlar çıkıyom ben görüşürük:16::3:çüklerinizi iyi koruyun:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Çükler şart koruyacaz tabi :27::27:

:54::54::54::54:

game of thrones okumak istedim bi ara da çok fazla kitap var boşa vakit kaybı gibi geldi yani okumam gereken çok kitap var daha ondan

rus edebiyatı kesinlikle çok güzel tavsiyederim ya hatta canım istedi okusam diye :1: çünkü bu saydıklarımız hep insanı hayatın içinden insanları anlattıkları için insanı sarıyor. ben gogolun paltosunda ağladım mesela ya çok üzüldüm hikayedeki tema da o kadar basit ki ama nasıl sardı anlamadım :43:

game of thorese az baktım ama çevirsi kötü geldi ya sibel alaş mı ne var şarkıcı o çevirmiş. tolkien bende okumadım sayılır yüzüklerin efendisini gebere gebere ilkini okudum :D

anamm çok mutlu olurumm:52: kayfe içeriz senle burek yeriz nım nım nım:31::16:

burada hep kar olduğu için adamına ihtiyaç duymuyorlar artıkk :60:

Sen acacan ama buregi :21:
Kiz ben ordan gecerken sen kesin vatana tatile gitmis olursun :10:
Olsun ordada bulurum seni :1:

Bak yine kötü rüyalar görücen, git ders calis bakayim :3:

Bende bakicaktim bi selam vereyim dedim takildim kaldim :1:

Olsun zaman geçiyo işte :9::9:

Oh be sonunda kuru aşk romanlarını yavan bulan biriyle karşılaşabildim.Ben hiç sevmem aşk kitapları okumayı..

Kesinlikle oku stii , bu kitabı oku sonunda çok şaşırıcaksınn..

Neler oluyor neler..:ssz:

Sus lan başıma kitap kurdu mu kesildin :27::27:

game of thorese az baktım ama çevirsi kötü geldi ya sibel alaş mı ne var şarkıcı o çevirmiş. tolkien bende okumadım sayılır yüzüklerin efendisini gebere gebere ilkini okudum :D

oha acılı acılı yanıma korlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile yanar elim dudağım seni bana yar ederler mi diyen ablamız değil mi o ne alaka :53::53::53::53::53:

rus edebiyatı kesinlikle çok güzel tavsiye ederim ya hatta canım istedi okusam diye :1: çünkü bu saydıklarımız hep insanı hayatın içinden insanları anlattıkları için insanı sarıyor. ben gogolun paltosunda ağladım mesela ya çok üzüldüm hikayedeki tema da o kadar basit ki ama nasıl sardı anlamadım :43:

Benim elimde kalan kitaplar bu seri olduğu için bende bunları okuyorum şu aralar.. :52:

kızlar en sevdiğiniz ilk 5 kitabınızı yazar mısınız ????? merak ettim neler çıkacak

Back
X