• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

nasıl bi kitap o çok merak ediyorum ben

okumaya değer mi

bakmadan sokuverdi kanattı :53: saçlarımı yoluyodum en son :53:

bi de ultrasondan bakıp yumurtlayamıyosun Allah tarafından herhalde dedi test falan yok gözüylen karar verdi :51:

ben de ağladım :D

canım boş vaktin varsa değer. zengin erkek fakir kızın erotik versiyonu :1::1: değişik şeyler vardı yani yani. :D ama okununca unutulan kitaplardan beklentin yüksek olmasın

Bende de şu var jaggım ya filmi izliyorum ama isimleri hep unutoyrum :9::9: onca senaryo var aklımda ama bir türlü isimler yok aklımda.4. tür hiç yabancı gelmiyor kulağıma ama bakacağım izlemediysem izleyeceğim :1:

Kesinlikle Dilşahcığım ya yaptım yaptım zaman geçiyor demen gibi ki ben okulu bitirim yüksek lisansta düşünüyorum.Bakalım nasip sen orada yüksek lisans mı yapıyordun canım :26:

Aynaları izlediysen o filmi mutlaka izlemişsindir.
Ayrıca aynalar hiçte korkunç değil her yer ayna beee:33::33::33:

Kızlar kaçıyorum ben stres oldum iyicee :ssz:

Bende de şu var jaggım ya filmi izliyorum ama isimleri hep unutoyrum :9::9: onca senaryo var aklımda ama bir türlü isimler yok aklımda.4. tür hiç yabancı gelmiyor kulağıma ama bakacağım izlemediysem izleyeceğim :1:

Kesinlikle Dilşahcığım ya yaptım yaptım zaman geçiyor demen gibi ki ben okulu bitirim yüksek lisansta düşünüyorum.Bakalım nasip sen orada yüksek lisans mı yapıyordun canım :26:

yok ama istiyorum:) hatta doktoraya kadar yolu var diyorum. nasip kısmet:31:

Vay demek bugun gösterdiğin resimler sen değildin haa:52::52:

Bak kocan sana tospik diyomuşşş:37:

Bende bu çıtır kimdi diyordum etkilenmiştim güzelliğindennn:52::52::52::52:

he şişko dedi :53::53:

canım boş vaktin varsa değer. zengin erkek fakir kızın erotik versiyonu :1::1: değişik şeyler vardı yani yani. :D ama okununca unutulan kitaplardan beklentin yüksek olmasın

popüler diyosun yani :D

çoklu kişilik bozukluğu çok nadir bişiy :53:

şeyde de vardı bu sybill diye bi filmde varmış ama izleyemedim bulup da eski bi film

Hiç bilmiyorum canım bu 6 kız asıl kızı yani bu hasta kızı öldürüyormuş olaylar buradan çıkıyor kız kendini başkası olarak görüyor ve asıl kızıda hayalet olarak.Bi karışık durum zaten olayı en sonunda öğreniyoruz filmin sonunda :1:

saklı yüze bakabildin mi

Afiyet olsun. BUGUN bir video izledim.Kadın kendi idrarını sürekli içiyormuş.Ay birde kadın idrarım yediklerime göre değişiyor tadı aslında kötü değil gibilerinden yorumda bulunmuş..:52::52:
Lex daha cix durdu bence..

öğğğ o ne be manyakmı o kadın :37: insan kendi şeyini içe rmi :53::53:

ye pedefoliti savunan biriyle tartışıyorum da.

şu çoklu kişilik bozukluğu olan filmnin adı neydi

Pedofilin neyini savunuyor ayol hangi konu o

Koğuş canım

Ben dobişko muyum ya :5:

O da nereden çıktı :53:

Hiç bilmiyorum canım bu 6 kız asıl kızı yani bu hasta kızı öldürüyormuş olaylar buradan çıkıyor kız kendini başkası olarak görüyor ve asıl kızıda hayalet olarak.Bi karışık durum zaten olayı en sonunda öğreniyoruz filmin sonunda :1:

saklı yüze bakabildin mi

Koğuş canım

Bardak bardak içiyor valla gözümle gördüm diyorummmmm

Ben annemle küçükken hastaneye gittiğimde, tahlil bölümüne göz dikmiştim.
Ordaki adamlar bardak veriyordu.Bardaklar hep sarı bir sıvıyla dolu ve geri getiriyorlardı.

Bende anneme ''anne bak ordaki amcalar limonata dağıtıyorlar biz neden almıyoruz '' derim.
Ne bileyim sidik olduğunu ! :9::9::9::9:

Aynaları izlediysen o filmi mutlaka izlemişsindir.
Ayrıca aynalar hiçte korkunç değil her yer ayna beee:33::33::33:

Yok ben hiç bi korku filminde korkamadım henüz :9::9: geriyor biraz aynalar 2 yi izledin mi bence o daha başarılı

Bir tek türk tipi korkuları izlemedim izlemem dabbe,elçin vs gibi.Gerçekte var olan şeyler üstübe olduğundan asla izlemeyi düşünmüyorum etkilenirim çünkü :50:

Kızlar kaçıyorum ben stres oldum iyicee :ssz:

İyi geceler canım :54:

yok ama istiyorum:) hatta doktoraya kadar yolu var diyorum. nasip kısmet:31:

İnşallah canım ya ismini verdiğin için topikte soruyorum senın olduğun yeri çok merak ediyorum.Orayla oradaki savaşla ilgili bir kitap okumuştum Leyla diye bir kadının oradaki savaşta yaşadıklarını anlatıyordu çok iğrenç şeylerdi.

he şişko dedi :53::53:

popüler diyosun yani :D

aynen öyle canım

saklı yüze bakabildin mi

Koğuş canım

bekaretim gitti diktir diyen konu. herhalde kkda ilk kez tartışıyorm :D

limoncum biraz daha iyi misin bugün? sağlık durumun nasıl:16:

sağ olasın canım iyim braz daha ilaçlerımı içiyorum

saklı yüze bakabildin mi

Koğuş canım

kocam diyo dobişko tosbağa dedi :53:

bakamadım ona unuttuydum bile ya :27:

dur bakıyom şimdik :D

Onun göz merceklerinde sorun var herhalde.:33::33: Herşeyi yukarıdan basık görüyo olsa gerek..:33::33::33:

Senin gibi kıza da şişko dediyse:17:

evet 1.90 yukarda benden baya :53:

ben de moruk dedim 15 yaş var ya :9::9::9:

aynen öyle canım

bekaretim gitti diktir diyen konu. herhalde kkda ilk kez tartışıyorm :D

sağ olasın canım iyim braz daha ilaçlerımı içiyorum

o kadın seni totosndan anlamakta ısrar ediyo :D

Back
X