• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

değiştirmem lazım :18: iyi ki söyledin canım ya belki de ben de bu yüzden kaşınıyorum

tıpta utanma olmaz :27:

Bencede bu yüzden kaşınıyorsundur.Doktorunun sana demesi gerekirdi.Bu tarz kimyasal maddeler o bölge için her zaman sakıncalıdır ..Bak sen mikrop kapmışsın birde. Senin hepimizde daha dikkatli olman lazım..

aman doktor öküzün tekiydi hiç girme oraya ağlattı beni salak :D

perso hap al bebisim erteleyici

ilk banımı birazdan yiyeceğim heycanlıyım

Kıs limon naptın sen :53::53:

Still demek çok garip ben sana lex diyeceğimmmm

Lex, şuan kahve yaptım içiyorum ..
Aklıma sen geldin..:ssz: 3 ün 1 pardon 3 ü 1 arada.. :52::52::52:

Lex mm güzel :9::9:

Stii diyorlar stil evet bi tuhaf oluyor :9: takılın kafanıza göre ya bence sorun değil ismimi bile kullanabilirsiniz aslında hangisi kolayınıza geliyorsa

Afiyet olsun canım.Bende biraz once içtim ama 2 si 1 arada :9:

tahmin edebilir miyim piromani mi o sorun :9::9::9:

bakıyorum hemen :D

Valla psikolojide terimi bilmiyorum.Şöyle bir şeydi kız kendini 6 farklı kız şeklinde görüyor yani filmdeki tüm karakterler aslında o kızmış :9: biraz karışık şey yaptım ama anlamışsındır sen

Son düzenleme:
Çlışma konusunu iş olarak soruyorsun canım değil mi ?

Şöyle anlatayım ben liseden sonra bir şirkette 6 sene çalıştım.Fakat anladım ki özelde işler iyi değil.Yani insana verilen değer vs. Sonra okumaya karar verdim.

2 yıl bitirdim ve kps sınavına çalıştım.önlisanstan girdim 84 küsürlü bir puan aldım bu sınavdan ve maalesef atanamadım.Şimdi tekrar Kps ye hazırlanacağım.Özelden ağzım yandı devlete yöneldim oda alımları durdurdu nereye atsam elimi kurttum :9:

Kesinlikle canım kesinlik özel mi bir kere yandı dilim.
Kpss demen gibi çok sorun ya.Ne bileyim bu sene sınav çok zordu.800 bin kişi girdi önlisanstan ben 7 bindeyim.Ama devlet ilk memur alımlarında kısıyor 3 atama atlattım en azından 3ç atamada dedim olmadı alamadı.Ne bileyim ya ömrümden ömür yedi.Aslında umudum yok şevkimde yok ama boş durmak istemiyorum :31:

durma durma.. zama çabuk geçiyor. sonradan pişman olmamak için şimdi elinden ne geliyorsa yap:34::16:

Stii diyorlar stil evet bi tuhaf oluyor :9: takılın kafanıza göre ya bence sorun değil ismimi bile kullanabilirsiniz aslında hangisi kolayınıza geliyorsa

Valla psikolojide terimi bilmiyorum.Şöyle bir şeydi kız kendini 6 farklı kız şeklinde görüyor yani filmdeki tüm karakterler aslında o kızmış :9: biraz karışık şey yaptım ama anlamışsındır sen

çoklu kişilik bozukluğu çok nadir bişiy :53:

şeyde de vardı bu sybill diye bi filmde varmış ama izleyemedim bulup da eski bi film

erotikti :23::23::23: pratikte olmayınca teori üzürinden öğrendiyorum :9::9:

Şimdi herkes özet okuyor ben o gözden kaçan kısımlardan zevk alıyorum aslında kitap okumanın amacı artık bambaşkaa :19:

Afiyet olsun. BUGUN bir video izledim.Kadın kendi idrarını sürekli içiyormuş.Ay birde kadın idrarım yediklerime göre değişiyor tadı aslında kötü değil gibilerinden yorumda bulunmuş..:52::52:
Lex daha cix durdu bence..

Bu kadar regl döneminden konuşunca tatlı krizim tuttu fıstık ezmesine saldırıya geçtimm :56::56::56::52::52::52::52:

ye pedefoliti savunan biriyle tartışıyorum da.

şu çoklu kişilik bozukluğu olan filmnin adı neydi

erotikti :23::23::23: pratikte olmayınca teori üzürinden öğrendiyorum :9::9:

nasıl bi kitap o çok merak ediyorum ben

okumaya değer mi

A evet senin geçen bir mevzun vardu doktorunu değiştirmek istiyorum falan diyordun..

Ne yaptı ki doktor sana..

bakmadan sokuverdi kanattı :53: saçlarımı yoluyodum en son :53:

bi de ultrasondan bakıp yumurtlayamıyosun Allah tarafından herhalde dedi test falan yok gözüylen karar verdi :51:

ben de ağladım :D

Şimdi herkes özet okuyor ben o gözden kaçan kısımlardan zevk alıyorum aslında kitap okumanın amacı artık bambaşkaa :19:

3 tane kitaptan oluşan bir seri libidom havalardaydı düz duvara falan :D

aslında konu olarak basit ama değişik şeyler öğrendim:D

filmi de çekiliyor :23:

Ben aynaları izledimm

Şey 4. tür diye bir film var onu izleyin :52: Ama gece izleyin..

Bende de şu var jaggım ya filmi izliyorum ama isimleri hep unutoyrum :9::9: onca senaryo var aklımda ama bir türlü isimler yok aklımda.4. tür hiç yabancı gelmiyor kulağıma ama bakacağım izlemediysem izleyeceğim :1:

durma durma.. zama çabuk geçiyor. sonradan pişman olmamak için şimdi elinden ne geliyorsa yap:34::16:

Kesinlikle Dilşahcığım ya yaptım yaptım zaman geçiyor demen gibi ki ben okulu bitirim yüksek lisansta düşünüyorum.Bakalım nasip sen orada yüksek lisans mı yapıyordun canım :26:

3 tane kitaptan oluşan bir seri libidom havalardaydı düz duvara falan :D

aslında konu olarak basit ama değişik şeyler öğrendim:D

filmi de çekiliyor :23:

Filmini izleyeyim ozaman okunacak çok şey var çünkü sırada :9::9::9:

Back
X