• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Öyle deme kız yemezsin ban..:1:

bakalım
Bir şeyin günahı varsa bana canım.Ona bakarsan dinimizce yabancı bir erkek haram.E ben elini de tutuyorum öpüyorum sarılıyorum da vs..

Ve biliyorum varsa bi suç günah benim boynuma kimsenin çıkıp beni yargılama hakkı yok.

aynen öyle canım ya. küçücük kızları evlendirmek değil çözüm ama hatun anlamıyor. öptüm güzellikler

Yok be konçitam , öyle değilim artık..
Ya düğmenin çeşidine göre değişiyor o.Ama bu yaşa geldim hala elime düğme alamam.Bi tuhaf oluyorum mide bulanıyor..

Ama artık karşımdaki kişide düğmeli birşey gördüğümde yemeğimi yiyebiliyorum, ama tüm dikkatimi karşımdakinin gözlerine vererek..
Düğmelere bakmamak için zor tutuyorum kendimi..

Hastamıyım lan ben..:17:

Bunu custa sormak lazımdı :60: :60:

Ama şey sanki birinde daha duydum ben bu düğme fobisini.

Sen galiba hastasın jag :27::27:

ben yavaştan kaçar. bir kaç gün olmayabilirim munenin insafına kalmış iyi bakın kendinize :16::16:
Görüşürüz limonum :54::54::54: umarım ban yemezsin :26:

Son düzenleme:
''Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir berber işe gelmediği gerekçesiyle 11 yaşındaki çocuğun boynuna halat bağlayıp, internet kafeden berber dükkanına kadar motosikletle sürükledi.Bu keko arkadaş umarım senin boynunada takarlar öyle kemeride sürüklemezler.Öyle Kalakalırsın olduğun yerde deyip haberimizi izliyoruz...''

Bu nasıl bir şeydir ya !!

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171000/ciraga-insanlik-disi-ceza-vermek

Evet sistemli ve toplu tecavüzler.Orada Doğan çocuklar :50: Nasıl bi dünyada yaşıyoruz insanlar nasıl hayvanlaşabiliyor :50:

Hadi karpuz çekirdeğini anladımda düğmeyi anamadım :60: düğmeden ne istedin :60: hala mı öylesin yoksa :26:

ayy mesajı yeni gördüm stiiim yaa bdv'ye öğle bi daldım kii:53::53: sanırım bugece kk'nın büyük kısmı hapsi boylayacak:26:

Bunu custa sormak lazımdı :60: :60:

Ama şey sanki birinde daha duydum ben bu düğme fobisini.

Sen galiba hastasın :27::27:

Görüşürüz limonum :54::54::54: umarım ban yemezsin :26:

Galibaaaaaaaaaaaaaaaaa :ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
:60: yok kuzum ya.

Şey yaptım birden :27::27::27:

Oda onun görüşü canım değiştirmeye çabalamak bile gereksiz.Her hatalı görüşü düzeltemeyiz maaalesef .Görüşürüz canım.:54::54:

Ney yaptın ney

İşte bu sert çıkışlarından çekinmiş olmalıyımmmm:37:

''Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir berber işe gelmediği gerekçesiyle 11 yaşındaki çocuğun boynuna halat bağlayıp, internet kafeden berber dükkanına kadar motosikletle sürükledi.Bu keko arkadaş umarım senin boynunada takarlar öyle kemeride sürüklemezler.Öyle Kalakalırsın olduğun yerde deyip haberimizi izliyoruz...''

Bu nasıl bir şeydir ya !!

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171000/ciraga-insanlik-disi-ceza-vermek

O ne be :53::53: bu çocuğun ailesi yokmu :53::53: nasıl izin vermişler :53::53:

ayy mesajı yeni gördüm stiiim yaa bdv'ye öğle bi daldım kii:53::53: sanırım bugece kk'nın büyük kısmı hapsi boylayacak:26:

Baya boşalacak buralar..Biliçlimi yapılıyor bilmiyorum sanki birileri üyelerin damarına bilerek basıyor:50:

Galibaaaaaaaaaaaaaaaaa :ssz::ssz::ssz:

Sorun yok jaggım :9: herkes bi şeyin hastası :9::9:

Baya boşalacak buralar..Biliçlimi yapılıyor bilmiyorum sanki birileri üyelerin damarına bilerek basıyor:50:

herkes döksün eteğindekii taşları da bundan sonra bekaretle ilgili konularda kimse kimseyi yargılamasın. Çok özel ve hassas bir mevzu. Başlık ne amaçla açılmış bilemedim.

herkes döksün eteğindekii taşları da bundan sonra bekaretle ilgili konularda kimse kimseyi yargılamasın. Çok özel ve hassas bir mevzu. Başlık ne amaçla açılmış bilemedim.

Kapatmıyorlarda insanlar dahada hararetleniyor :50:

Evet yaa benimde daha yazasım var tutuyorum kendimi:60: Bir de Mune'nin yorumunu merak ediyorum. Bekleyeceğim biraz:9:

Bende yazayım diyorum sonra vazgeçiyorum zaten bi beklediğim ban var garanti olmasın :1: amam belki yazarım :1:

Yazdım zaten ben gidiciyim anacım unutmayın beni :1: hep güzel hatırlayın anın :27::27:

bende yazdım saldıranım olur mu bilmem:27: hehehehe unutmayız düzenlii don yollicam sana:60:

Ay ben kaçtım ya saat kaç olmuş :1:

Bilmiyorum canım nasıl ağlıyor.İçim parçalandı..

Sen neyin hastasısın hastala vistala beybilimmmm:52:

Back
X