• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:60: :60: limonu hala sağlamız hala burdayız :52::52::52::52:

:D ah stil ah dertler derya olmuş :27::27:

şunu düşünüyorum sevgililerle olan sıkıntılarda ölüp bitiyoruz ilerde neler yaşayacağınız merak ediyorum. bugünleri inş aramayaız. bdvde bi konu var kızın kocası dolmuşta başk kızın videosunu çekmiş düşünene aşık olup evleniyorsun kocan sapık çıkıyo:53:

bdv beni hayattn soğuttu tatil yaramadı ya

:D ah stil ah dertler derya olmuş :27::27:

şunu düşünüyorum sevgililerle olan sıkıntılarda ölüp bitiyoruz ilerde neler yaşayacağınız merak ediyorum. bugünleri inş aramayaız. bdvde bi konu var kızın kocası dolmuşta başk kızın videosunu çekmiş düşünene aşık olup evleniyorsun kocan sapık çıkıyo:53:

bdv beni hayattn soğuttu tatil yaramadı ya

Yok ya ne sapığı :53: sapıkmıymış kadının kocası :53:

Bdv adı üstünde dertsiz girersin dertli çıkarsın :9:

Dilaycığım :23::23::23::23:

Yok ya ne sapığı :53: sapıkmıymış kadının kocası :53:

Bdv adı üstünde dertsiz girersin dertli çıkarsın :9:

Dilaycığım :23::23::23::23:

sapık mı tam bilmem ama başkasının videosunu çeken erkek pek normal görünmüyor :D

cidden ya insan dertleniyo bdvde :D

sapık mı tam bilmem ama başkasının videosunu çeken erkek pek normal görünmüyor :D

cidden ya insan dertleniyo bdvde :D

Yok canım ya bildiğin sapık işte başka bi kızın videosunu çekmek ne demek.Düşünsede bizim bile olabilr.Bunları uygunsuz sitelerde paylaşsalar :19::19: ne kadar kötü bi durum.Bu sapıklıktan başka bir şey değil

Yok canım ya bildiğin sapık işte başka bi kızın videosunu çekmek ne demek.Düşünsede bizim bile olabilr.Bunları uygunsuz sitelerde paylaşsalar :19::19: ne kadar kötü bi durum.Bu sapıklıktan başka bir şey değil

zor ya canım yüzünü çekmiş sadece beğendiği için ama sapıklık işte.

hayal kurup evleniyorsun ve eşinle sıkıntı yaşamak çok kötü olsa gerek. gel biz evlenmeyek birlikte ev tutar yaşarız :27::27:

böyle sözümüz olan arkadaşlarımın hepsi evlendi yenilerini arıyorum:27:

zor ya canım yüzünü çekmiş sadece beğendiği için ama sapıklık işte.

hayal kurup evleniyorsun ve eşinle sıkıntı yaşamak çok kötü olsa gerek. gel biz evlenmeyek birlikte ev tutar yaşarız :27::27:

böyle sözümüz olan arkadaşlarımın hepsi evlendi yenilerini arıyorum:27:

Son tercih hakkım var limonum sizin memleketi birinci sıraya yazıyorum :1:

Atanırsam tut evi geliyorum :10: beraber küflenek :60:

Bak teklife bak kimseden almazsın böyle teklif:60:

Beraber yaşlanalım ne banal hele benimle evlenir misin ıyy demode :60:

Ben sana yılın görülmemeiş teklifini yapıyorum "gel beraber küflenek" :52::52::52:

Peki o zaman sürmüyorum kalsın yumuşak yumuşak gezeyimm

Keratin alayım o zaman yıpranan yerlerime süreyimmm

O olabilir ama rengiyle oynama bence çok güzel böyle :nazar:

Son tercih hakkım var limonum sizin memleketi birinci sıraya yazıyorum :1:

Atanırsam tut evi geliyorum :10: beraber küflenek :60:

Bak teklife bak kimseden almazsın böyle teklif:60:

Beraber yaşlanalım ne banal hele benimle evlenir misin ıyy demode :60:

Ben sana yılın görülmemeiş teklifini yapıyorum "gel beraber küflenek" :52::52::52:

kuzum ya yazın tayinciyim ben doğru görevi var sen yaz bi yeri ben de yazın yanına tayin isteyeyim.

stil ne kouyo biliyor musun evlenen arkadaşlarım eşleri sayesinde doğu görevinden kurtuldu. hizmet puanları çok düşük ama en iyi okullarda kendi memleketlerinde. ben nereye gitcem neler yaşıcam korkuyorum. burdan biriyle mi evlensem :D:27::27::27:

ah uyuz ömrümü yedi onun yüüznden de evde kaldım.

gel beraber küflenek süpermiş :27::27:

kızlar sevgililer gününde bu sene hediye almıcam almıcam işte banane :60:

yaaa söyle değişik ama paraylaaa olmayan manevi değeri olan bişiler yapmak istiorum ama neyyyy ama neyyy :31:

Tünaydın nikom :16:

kuzum ya yazın tayinciyim ben doğru görevi var sen yaz bi yeri ben de yazın yanına tayin isteyeyim.

stil ne kouyo biliyor musun evlenen arkadaşlarım eşleri sayesinde doğu görevinden kurtuldu. hizmet puanları çok düşük ama en iyi okullarda kendi memleketlerinde. ben nereye gitcem neler yaşıcam korkuyorum. burdan biriyle mi evlensem :D:27::27::27:

ah uyuz ömrümü yedi onun yüüznden de evde kaldım.

gel beraber küflenek süpermiş :27::27:

Oyy senin tayininde vardı değil mi :31: Umarım rahat edeceğin bir yere düşersin.Olsun yakın makın olursak hafta sonralı gelir gideriz :9:

Benim kendi memleketimde olmayacağı aşikar :31:

Sen senin uyuza dede evlenmesin ama nikah yapsın :9: biişe yarasın bari

Onun yok mu doğu görevi :26:

Back
X