• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

:emir_bebek:
kızlar sevgililer gününde bu sene hediye almıcam almıcam işte banane :60:

yaaa söyle değişik ama paraylaaa olmayan manevi değeri olan bişiler yapmak istiorum ama neyyyy ama neyyy :31:

Sevgililer günü hediyesi mi benim sevgilim yok öküzüm var onların günü var mı :63: varsa o günde ot saman bişey alayım :37:

Ya koptum artık :60: yine zar konusu açılmış :27:

:emir_bebek:

Sevgililer günü hediyesi mi benim sevgilim yok öküzüm var onların günü var mı :63: varsa o günde ot saman bişey alayım :37:

saman balyası mı alsak :60: toplu alırsak indirim olur :60:

Ya koptum artık :60: yine zar konusu açılmış :27:

protesto için gidip antonyomaaa zarımı yırttırcam yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeee :30::30:

bıktıkk alemin zarından ne zarmıs arkadas yaaaa ne zar :60:

bnm zarımmm bnmmm şeyimmm :kkk: :60:

protesto için gidip antonyomaaa zarımı yırttırcam yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeee :30::30:

bıktıkk alemin zarından ne zarmıs arkadas yaaaa ne zar :60:

bnm zarımmm bnmmm şeyimmm :kkk: :60:

ben napıyım kendimi eksik hissediyorum biri inci tanesine benzetmiş biz nolduk şimdi kaya mıyız :27:

zarım yok nefes alamıyomm :(( :27::27:

:60: :60: ahaha kesinlike culya kesinlikle indirim almalıyız

Gördüm yazdım bile canım sinirim zıpladı :19: zar kelimesinden midem bulandı :37:
aynenn yaaaa zarımı patlatasım var :60:
ben napıyım kendimi eksik hissediyorum biri inci tanesine benzetmiş biz nolduk şimdi kaya mıyız :27:

zarım yok nefes alamıyomm :(( :27::27:

ne bilion bizde oldugunu zar çok konustuk konustuk yaa acaba bozulmusmudur yakında bunu da derlerse hiç sasırmıcam :60:

aynenn yaaaa zarımı patlatasım var :60:

ne bilion bizde oldugunu zar çok konustuk konustuk yaa acaba bozulmusmudur yakında bunu da derlerse hiç sasırmıcam :60:

üç harfli gızım o :60:

:60: :60: ahaha kesinlike culya kesinlikle indirim almalıyız

Gördüm yazdım bile canım sinirim zıpladı :19: zar kelimesinden midem bulandı :37:

ben bu sefer ciddiye alıp yazdım bakalım cevap vermeye zahmet edecek mi konu sahibi :D

o bi de kocası karısının hesabına girip bize saydırdığı bi konu var ya şok oldum

Bdv kaldigi yerden devam ediyor :1:
Bu senenin hit konusu "Zar" :ssz:

kız bence bu konular fakeee :51::51:

yapılıo edilio sora zarım patladııı bi ilişki yasasam hayattaa da kimseyi ilgilendirmez sonucta isteyip de yasanıoo yanlışlıkla nasıl oluo ben bunu hala çözemedim yanlışlıkla don inio yanlışlık ..... töbe yarabbim :60:

ben bu sefer ciddiye alıp yazdım bakalım cevap vermeye zahmet edecek mi konu sahibi :D

o bi de kocası karısının hesabına girip bize saydırdığı bi konu var ya şok oldum

O hangi konu kiz, yenimi? Atsana bi linkini neler saydirmis adam bakayim:27:

Bdv kaldigi yerden devam ediyor :1:
Bu senenin hit konusu "Zar" :ssz:

bıktım ama ben bu zar muhabbetinden yemn ederim onların yuzunden kaç gündür kırbaç muhabbeti yapamadık :60:

He vallah duruldunuz kizlar :1:

zar muhabbeti sardı kk yı ondan coşarız geneee :60:

zarına marınaaa tübe tübe :60:

bnm zarım senin zarından daha kaliteliiiiiiii yakındaa bu da çıkar :60:

O hangi konu kiz, yenimi? Atsana bi linkini neler saydirmis adam bakayim:27:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686781 bak canım 8. sayfaya falan yazmış herhalde kocası kadınların gerçek yüzü diye kadın da telimi aldı falan demiş zaten ordan yakalamış herhalde

kız bence bu konular fakeee :51::51:

yapılıo edilio sora zarım patladııı bi ilişki yasasam hayattaa da kimseyi ilgilendirmez sonucta isteyip de yasanıoo yanlışlıkla nasıl oluo ben bunu hala çözemedim yanlışlıkla don inio yanlışlık ..... töbe yarabbim :60:

ona ben de kafa yordum bulamadım :27:

Back
X