• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

nico h.g cnmm :3::3:

bulunmaz cnm çünkü öle bişi yok :60:

belki yapısıyla alakalıdır ya büyüktür falan ne bileyim bi tanıdığımın başına gelmiş çünkü şak diye gidivermiş şok oldum diyodu :44:

Son düzenleme:
H.b julim nasılsın :54:
iyiyim cnm yaaa sen nasılsın :16:
belki yapısıyla alakalıdır ya büyüktür falan ne bileyim bi tanıdığımın başına gelmişti çünkü şak diye gidivermiş şok oldum diyodu :44:

kızım gene de şak diye girmez bakire birinde illa bir acı olur soonucta bir duvar var oradaaa o aradan bir delik oluşuyor acısız olması mümkün müüüü :30:

Abooowww kocası kk basmışşş :30::30:

zar muhabbeti sardı kk yı ondan coşarız geneee :60:

zarına marınaaa tübe tübe :60:

bnm zarım senin zarından daha kaliteliiiiiiii yakındaa bu da çıkar :60:

Hahahahaha evet benimki sizinkinden degerli naberrrrrrr :33:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686781 bak canım 8. sayfaya falan yazmış herhalde kocası kadınların gerçek yüzü diye kadın da telimi aldı falan demiş zaten ordan yakalamış herhalde

ona ben de kafa yordum bulamadım :27:

Buldum buldum canim :27:
Adama bak yaaaa, eski konularda varmis hep esiyle alakali, kadinin yazdigini görmedim ama bu koca bu kadini bi güzel döver bugun, allah yardimcisi olsun!

Hahahahaha evet benimki sizinkinden degerli naberrrrrrr :33:

Buldum buldum canim :27:
Adama bak yaaaa, eski konularda varmis hep esiyle alakali, kadinin yazdigini görmedim ama bu koca bu kadini bi güzel döver bugun, allah yardimcisi olsun!

valla ben de ondan korkuyorum başka bi topicte muhabbet ediyorduk yeni gelinler topicinden tanıyorum ben de şok oldum :18:

valla ben de ondan korkuyorum başka bi topicte muhabbet ediyorduk yeni gelinler topicinden tanıyorum ben de şok oldum :18:

Kadindqda suc var ama, yani söyle eski konularini okumadim ama esi faha öncede hep evden kovuyormus vurmusta galiba, daha yeni evlisiniz bunlari yapan adam düzelmezki dahada beter olur... Offff :97:

Back
X