geldimay çalışmaktan midem bulandı
![]()
Gel iki lafın belini kıralım
Konusahibi herkeze laf yezistirdi vallah![]()
He işte bana da cevap yazmış. Karşılık verecektim ki uyarı mesajı geldi KONU KAPANMIŞTIR!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimay çalışmaktan midem bulandı
![]()
Konusahibi herkeze laf yezistirdi vallah![]()
yavrum ya özendirme bak 2 gün sonra konu açarı perse yüzünden zarım gitti pişmanım diye![]()
kıralım haydiiiiiiiiiiiiGel iki lafın belini kıralımKafan dağılsın kuzu
He işte bana da cevap yazmış. Karşılık verecektim ki uyarı mesajı geldi KONU KAPANMIŞTIR!![]()
Ciddi misin persep acıyıda hisediyormusun![]()
kıralım haydiiiiiiiiiiii![]()
çalışıyodum bıraktım dedim kızçelerimi ablacıklarımı göreyim sen napıyon abla
dilos ablamhoşbuldum nasılsın
![]()
Hçalışıyodum bıraktım dedim kızçelerimi ablacıklarımı göreyim sen napıyon abla
dilos ablamhoşbuldum nasılsın
![]()
Gel iki lafın belini kıralımKafan dağılsın kuzu
He işte bana da cevap yazmış. Karşılık verecektim ki uyarı mesajı geldi KONU KAPANMIŞTIR!![]()
ben gelirsem o rüya değil kabus olur amaHeççç birazdan çıkıp piş piş yapcam işte rüyama gel zıpzıpım kafamı dağıtmaya ihtiyacım var![]()
gidiyorumÖlüyorum acımdan.. Pişmedi daha yemeğim
Sen evde mi hazırlanıyorsun sınava? Dershaneye filan gidiyor musun?:26:
Evet inanmamışlardı ayak parmaklarını oynat dediler bacağımı kaldırdım ameliyathane birbirine girmişti apandistte
Çıkıncada birsürü test yapıldı ama anormal bişey yok sadece alkol uyuşturucu vs etkilemiyor beni ayık olmak doğamda mı var ne![]()
ay zaten sabahladımH
Hastayim cilginim yaaa
Burnum musluk gibi
Fazla takilma buralara derslerine dön![]()
Banada laf sokmus aklinca
Bu halimle iyi eglendirdi beni yaaa![]()
ben gelirsem o rüya değil kabus olur ama
gidiyorum15 tatil olduğu için ilk haftamız tatil
ama evde çalışmayı yeğlerdim
![]()
Hahahahah kafana silah mı dayıyorum kuzum çük senin vicdan senin![]()
Evet inanmamışlardı ayak parmaklarını oynat dediler bacağımı kaldırdım ameliyathane birbirine girmişti apandistte
Çıkıncada birsürü test yapıldı ama anormal bişey yok sadece alkol uyuşturucu vs etkilemiyor beni ayık olmak doğamda mı var ne![]()
Zor bir durum.Umarım öyle bir şey olmaz yarın ya![]()
olmaz zorla olmalı bu işler![]()
eşiğin mi çok yüksekki ya acıyı hissetmek çok zordur. ama atlatırsın inş yarın kolayca![]()
Kızlar aranızda topuklu ayakkabı giymeyi seven birileri var mııııııııııııııııııı![]()
Kızlar aranızda topuklu ayakkabı giymeyi seven birileri var mııııııııııııııııııı![]()
Konuştuk merak etme dedi ama narkoz komasınada giriliyor biliyorsun
Püff neyse saol cnm ben iyice gerildim![]()
ay zaten sabahladımüstüne yine çalıştım midem bulandı
geçmiş olsun abla dikkat et:26:
sitil gızTopuklu ayakkabılara hastayım ama sadece vitrinde giyemiyorum
Başka şeyler konuşalım canım kafan dağılır![]()