• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Konuştuk dilaycığım lokalde zaten etkilemiyor ama genel olması zorunluymuş..
3 cerrah birden girecek çabuk bitirebilmek için 2 saatlik op. 1 e fln indirmeye çalışıcaklar bakalım işte teşekkür ederim ayrını atlattırsam gerisinden korkuyorum zaten :31:

Gönlünü ferah tut konusulduysa önlemini alirlar canim, insallah bisey hissetmezsin...
Sonrasindada agri sizi olacak ama iyilesince rahatligini düsünmege bak :26:

Gönlünü ferah tut konusulduysa önlemini alirlar canim, insallah bisey hissetmezsin...
Sonrasindada agri sizi olacak ama iyilesince rahatligini düsünmege bak :26:

:16::16:Onlar önemli değil inşallah nefes alabileceğim en azından tek tesellim :9:

ay bi kazanıyım tatlı ısmarlıcam cümleten:60::60::60:

:60::60::60:bu sefer güzel yorum yapasım geldi:60::60::60:ahaha ne sapığı kız seviyom ben seni:38:

sevcen tabii :9: sevmezsen kızarım zorla sevdiririm :60: :60:
Öylede özgüvenliyim :66::66:

Sende seviliyorun kuzum

Bak o yorumda kapanışa denk geldi :1::1:

Şirinleri yok mu yahu

Benim ayağaım gargamel ayağı gibi hahaha

:52::52::52:

Hahahahah 36 37 kız şirin ayağı fln değil boyuma göre küççük ama parmaklarım evrim geçirmişti bi ara topuklularda :27::27:

sevcen tabii :9: sevmezsen kızarım zorla sevdiririm :60: :60:
Öylede özgüvenliyim :66::66:

Sende seviliyorun kuzum

Bak o yorumda kapanışa denk geldi :1::1:
gördüm bi kişide beğendi:60::60::60::60:
ah bende özgüven istiyorumm:27:

kızlarrr s3mini alacağım sizce iyi mi:26:

Hahahahah 36 37 kız şirin ayağı fln değil boyuma göre küççük ama parmaklarım evrim geçirmişti bi ara topuklularda :27::27:

Aynen bende 36 giyiyorum küçük ayakklarım var.. :26:

Ben en iyisi konu açayım resmi koyayım..

Kargoyuda karşıdan ödemeli yapıcam , hem indirim yap hem yolla , hiç bir karım kalmıyor o zaman :52::52::52:

Aynen bende 36 giyiyorum küçük ayakklarım var.. :26:

Ben en iyisi konu açayım resmi koyayım..

Kargoyuda karşıdan ödemeli yapıcam , hem indirim yap hem yolla , hiç bir karım kalmıyor o zaman :52::52::52:

Evet en güzeli hiç uğraşma kargoyla fln parayıda kargoyu vermeden yatırsınlar sorun yaşayan çok var öyle :19:

Benimde olmam lazim aslinda, bitarafin kanali darmis alerjim olunca bendede zorluk oluyor nefeste, ama korkudan yasayip gidiyom iste :1:

Deviasyon mu ayy çok zor gerçekten o ya annişimde benimle gircek yarın işte ameliyata ama sadece onu yaptırınca burnun düşüyormuş oyüzden estetikte yaptırıyor o hiç geciktirme bence nefes almak önemli..:19:
Çok geçmiş olsun extra bir durumun yoksa benim gibi ol derim yani kendimden biliyorum gece uyurken fln azım acık kalıyor boğazım acıyor ister istemez :17:

Back
X