• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Gel iki lafın belini kıralım:7: Kafan dağılsın kuzu:16:

He işte bana da cevap yazmış. Karşılık verecektim ki uyarı mesajı geldi KONU KAPANMIŞTIR!:60::60::60:
kıralım haydiiiiiiiiiiii:32::32:

Ciddi misin persep acıyıda hisediyormusun :53::53:

Evet inanmamışlardı ayak parmaklarını oynat dediler bacağımı kaldırdım ameliyathane birbirine girmişti apandistte :30:
Çıkıncada birsürü test yapıldı ama anormal bişey yok sadece alkol uyuşturucu vs etkilemiyor beni ayık olmak doğamda mı var ne :53:

çalışıyodum bıraktım dedim kızçelerimi ablacıklarımı göreyim sen napıyon abla:23:

dilos ablam:16:hoşbuldum nasılsın:16:

Heççç birazdan çıkıp piş piş yapcam işte rüyama gel zıpzıpım kafamı dağıtmaya ihtiyacım var :30::30::30:

çalışıyodum bıraktım dedim kızçelerimi ablacıklarımı göreyim sen napıyon abla:23:

dilos ablam:16:hoşbuldum nasılsın:16:
H
Hastayim cilginim yaaa:43:
Burnum musluk gibi:1:
Fazla takilma buralara derslerine dön :20: :60:
Gel iki lafın belini kıralım:7: Kafan dağılsın kuzu:16:

He işte bana da cevap yazmış. Karşılık verecektim ki uyarı mesajı geldi KONU KAPANMIŞTIR!:60::60::60:

Banada laf sokmus aklinca :60::60:
Bu halimle iyi eglendirdi beni yaaa :9:

Heççç birazdan çıkıp piş piş yapcam işte rüyama gel zıpzıpım kafamı dağıtmaya ihtiyacım var :30::30::30:
ben gelirsem o rüya değil kabus olur ama:60::60::60::60:
Ölüyorum acımdan.. Pişmedi daha yemeğim:56::56:

Sen evde mi hazırlanıyorsun sınava? Dershaneye filan gidiyor musun?:26:
gidiyorum :14: 15 tatil olduğu için ilk haftamız tatil:32::32:ama evde çalışmayı yeğlerdim:43:

Evet inanmamışlardı ayak parmaklarını oynat dediler bacağımı kaldırdım ameliyathane birbirine girmişti apandistte :30:
Çıkıncada birsürü test yapıldı ama anormal bişey yok sadece alkol uyuşturucu vs etkilemiyor beni ayık olmak doğamda mı var ne :53:

Zor bir durum.Umarım öyle bir şey olmaz yarın ya :31:

H
Hastayim cilginim yaaa:43:
Burnum musluk gibi:1:
Fazla takilma buralara derslerine dön :20: :60:

Banada laf sokmus aklinca :60::60:
Bu halimle iyi eglendirdi beni yaaa :9:
ay zaten sabahladım:43:üstüne yine çalıştım midem bulandı:43:geçmiş olsun abla dikkat et:26:

Hahahahah kafana silah mı dayıyorum kuzum çük senin vicdan senin :60::60::60:

olmaz zorla olmalı bu işler :D :1::1:

eşiğin mi çok yüksekki ya acıyı hissetmek çok zordur. ama atlatırsın inş yarın kolayca :16:

Kızlar aranızda topuklu ayakkabı giymeyi seven birileri var mııııııııııııııııııı:36::36::36::36:

olmaz zorla olmalı bu işler :D :1::1:

eşiğin mi çok yüksekki ya acıyı hissetmek çok zordur. ama atlatırsın inş yarın kolayca :16:

Normalde eşiğimde yüksek ama bu farklı biraz vücudun dışardan aldığı bir maddeyle savaşması metabolik :31:

Kızlar aranızda topuklu ayakkabı giymeyi seven birileri var mııııııııııııııııııı:36::36::36::36:

Topuklu ayakkabılara hastayım ama sadece vitrinde giyemiyorum :9:

Konuştuk merak etme dedi ama narkoz komasınada giriliyor biliyorsun :9:
Püff neyse saol cnm ben iyice gerildim :50:

Başka şeyler konuşalım canım kafan dağılır :31:

Allah yardimcin olsun, simdiden gecmis olsun!!
Durumu biliyorsalqr doktorlar degisik yöntem kullanirlar bildigim,bastan konusulsaydi :44:

ay zaten sabahladım:43:üstüne yine çalıştım midem bulandı:43:geçmiş olsun abla dikkat et:26:

Sagol canim :29:

Back
X