Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir gelir merak etme gittiği gibi gelir.
Bekretmi bu gitsinde gelmesin![]()
sevgiline söyleyip test edin belki bir gün ansızın bavulu toplayıp gitmiştir![]()
napalım kısmetgeri gelir belki
yap bence
bu arada bende mi bekreti kontrol etsemexi arayıp teklif etsem kapımda biter
çok teşekkür ederim![]()
Ayicikli pijamanla karsilama amaaaa![]()
yani kontol amaçlı.. kötü bi niyet yokGitmez artık pelesenk olurfilm replikleri gibi kaldı o
Bi konu daha açılmıştı kız bekaretinin var olup olmadığını anlamak için doktora gitmiş ve doktor zarının durduğunu söylemiş.Buda konu açmış inanmıyorum ben ya durmuyorsa napabilirim nasl öğrenebilirim diye.Bu yöntem hiç aklımıza gelmemişti bakdeneyerek öğren deseydik keşke
Bende mi desem benimkide bi bak bakayım duruyormu desem ne desem![]()
![]()
Merak ettim şimdi senelerdir hiç ses seda yok oradamı duruyormu yoksa aniden gittimi hiç bilmiyorum![]()
Ah stil ahhdenemek lazım denemeden öğrenemeyiz ki
![]()
sevgilin vardı en son seninBakıcam bakıcam.
Ama bunun için bi er lazım bana tek başıma kontrol edemem.aslında ederimde şey azıcık zevkli bi yontem olsun![]()
![]()
aynen başka bişiden değil amaç kontrolvalla herşey bekret için kendini yalnız hissetmesin yazık bi kontrol edek
jartiyer nasıı olur kraliçem
saten gecelik çok klasik bee
yani kontol amaçlı.. kötü bi niyet yokemin olmak için yaw
![]()
valla herşey bekret için kendini yalnız hissetmesin yazık bi kontrol edek
maksat yabancıya gitmesin
![]()
puding mi yapsamaklımı çeldin kıss
bekliyoruzz
la ne bekretmişş dile dolandı gitmiyorbende bugünkü arkadaş gibi kontrol etmek için sevüşcem biriylee.. dur ex aşka bi teklif edeyim
![]()
sevgilin vardı en son seninnereye yolladın çocuğu
çağır çabuk kontrol edin
aynen başka bişiden değil amaç kontrol![]()
Wuuu benimkide öyle
Annecimm ben yarın kaçmazsam iyidir yaa ..
Kırmayacak kemik falan ama yeniden kıkırdak yapmak için birsürü bişeyler yapcakmış işte 15 gün seyehat etmicekmişim flnda fln..
Ama eli hafifmiş baya doktorumuda tamamen tesadüf eseri buldum bi bayan durakta duruyordu yanaşıp camı açtım yol tarifi soruyordum gideceği yere gidiyormuşum neyse laf lafı açtı arabada laflarken dr. önerdi o gün gittim istanbulda olcaktım normalde ama buda gata mezunu fln hemşerimle iyi anlaşınca olayım dedim bari kısmet işte![]()
valla herşey bekret için kendini yalnız hissetmesin yazık bi kontrol edek
maksat yabancıya gitmesin
![]()
Aferimm kuzummm
Şans dile bana kız yarın gidiyom ben yoğummm![]()
Bizimkiler hayatımızın bostan korkuluğu zaten bir işe yarasınlarda bakalım şu bekretler yerindemi![]()
![]()
noldu
Var var hala bi sevgilim var iş görür
Kızım bedavadan mı adamın şeyine zeva gelmesin dedik bak sakla samanı gelir zamanı lazım oldu![]()
![]()
Ayyy allah yardimcin olsun vallah, hemennniglesirsin insallah, agrin sizinda az olur insallan ... Aminnnnn :26:
Canul sonuca varmak istiyorsan tayt giy canim![]()
sevgilin vardı en son seninnereye yolladın çocuğu
çağır çabuk kontrol edin
aynen başka bişiden değil amaç kontrol![]()
Yok canım ne kötü niyeti asla zinhargayet bilimsel bi çalışma yapıcaz burda bak milletin ki aniden gidiyormuş ya gittiyse baktırmak lazım dimi
![]()
Ameliyata mı gidiyorsu nereye kızım benide bekleeee