:18:Erkeklerin hepsi dusuncesiz bir balta cnmm
Hep ilgili olmalisin ve hep onlarin istedikleri olucak:)ancak o sekilde mutlu oluyorlar ve ozgur kalicaklar
Hayırdır gelinimneden ?
Offfffff bu adamlar yok mu yaaa ne oldu ki cnm
uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemdehaliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:
dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:
uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemdehaliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:
dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:
bencedeBak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım
Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman
bencede
hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.Aynen oyle vallaaaa cnm bide su erkek arkadaslarimiz kocalar uzmese daha bi supper olcak ama nerdeee dusuncesiz baltalar
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18:Bu benim gelinime yapılır mı
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18:
ama çok bıktım sebepsiz tavırlarından inatlarından
aynennn çok koca kafalılar
Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek
Senle bi konuda sohbet etmiştik hatırlarsın
19 üzerinize afiyet
Köklerine kibrit suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?