julia ve melekleri

Hep ilgili olmalisin ve hep onlarin istedikleri olucak:)ancak o sekilde mutlu oluyorlar ve ozgur kalicaklar

Aynen oyle cnm biz onlari cozeli asirlar oldu da onlar hala bizim ince ruhumuzdan anlamiyorlar

Hayırdır gelinim neden ?

Offfffff bu adamlar yok mu yaaa ne oldu ki cnm

uyuz işte dün telefonda konuştuk tartıştık daha doğrusu çok sinirlendi bağırdı bana sesini yükseltti baya hemde haliyle bende açtım ağzımı yumdum gözümü ve küstüm de sonra , gönlümü alman gerek diyorum senın söylediğin laflar ne olucak diyo ben uzatınca sonra tamam alıcam diyo sabah hala aynııı :26::26:

dersteyım dıyo ders aralarında bana mesja atmak yerıne ınternete gırıyor bakıyorum facebookta bir şeyler beğenmiş paylaşmış ordan görüyorum sonra eylül her yapırıgıma kızıyo memnun olmuyo bilmem ne oluyorum :88::88::88:

Bak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım

Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman

Bak enişteyi hemşerim demeyeceğim pataklıyacağım
bencede
Dur bakalim cnmmm sen sana msj atana kadar bisi yazma facede girme gormesin seni merak etsin bak nasil arayacak o zaman

hayır sadece öğlen yemeğe giderken atıyor ders aralarında bana atması gerekir internete girmesi değil hep inadına bir şeyler yapıyo dün akşam o kadar bağırdı bir kaç kırıcı söz söyledii sonra sinirden dedim diyo ama söylediklerini telafi falan etmedi

Bu benim gelinime yapılır mı

Aynen oyle vallaaaa cnm bide su erkek arkadaslarimiz kocalar uzmese daha bi supper olcak ama nerdeee dusuncesiz baltalar
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

Bu benim gelinime yapılır mı
kırıldım diyorum senın soyleıdklerın ne oluyo ben kırılmıyorum diyo sen hakettin diyorum daha çok kızıyo bu sefer :18:

ama çok bıktım sebepsiz tavırlarından inatlarından
En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

aynennn çok koca kafalılar

Köklerine kibrit suyu

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

yaa öyle değil canım bir şeye kızıyorsam çocuk gibi inadına o şeyi yapıyor üsteliyo herşeyi inada bindiriyoo sinirlenince kırmaktan hiç çekinmiyo sabah gayet güzel mesajlaştık falan sonra yine kendi kendine triplere girdi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…