julia ve melekleri

Çok uzerine gitme boşver biliyorum zor unsan merqk ediyor ama sabir lazim.biraz serbest birak ne yaparsa yapsin.yaninda olan senindir gerisi misafir...sen sikmaya calistikca o farkli seylere yonelecek

Sana katiliyorum cnm

En keskin fark onlar düz mantık , biz detaycıyız bana göre.
Biz aynı anda bir kaç şeye odaklanabiliyorken , onlar tek konuya odaklanır.

Hehh vallaaa aynen oyle bozuk plak gibi bazen ayni konuyu gunlerce konusuyoruz

Sende msj atma cnm o atana kendini affettirene kadar

anaaam nasıl gök gürlüyo şimşek çakıyoo ve kar yağıyoo :18::18:

Eylülcüm sana klasik bir tavsiyede bulunayım yanlış anlamazsan eğer.
O sinirliyken alttan almaya çalış , daha sonra sakinleştiğinde içindekileri dökersin . Böylelikle ikinizde inatlaşıp istemeden gereksiz yere kırmazsınız birbirinizi. Biliyorum zor ama daha sonra konuşulursa hemen özür geliyo emin ol .
Sana bağırmasına da müsaade etme tabi, konuyu , teli kapatmaya çalış. Bağırış çağırış hoş değil ilişkiyi zedeler bana göre . Sonra siniri geçinde bunları konuşup ,kırıldığını anlatırsan kendisine emin ol hep sen haklı olursun.

Son düzenleme:

evet dün akşamdan beri böyle çok tuhaf değil mi ya :18::18:

öyle bir gök gürledi ki az önce cam sallandı şimşekte ççaktı

Tövbeeee anam ilk kez duydummmm bizim burda günş açıo kapıo kar tipi başlıo
duruyo güneş çıkıo bir daha acayip soğuk ve akşama eve kesin kayarak gidicez
servisler giremicek

Yok cnm ya demek sitedigim ask icin daha bolca zamanin olcak kirilma kotu bisi soylemek istemedim ben

Biliyorum canım okulum var daha zaten de ben bu konularda çok şanssızım. Kafama göre biri çıkmıyor. Basiretim bağlandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…