• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Kocam da takmıyo siz de takmıyonuz ailem de takmıyo arkadaşlarım da takmıyo yukardaki bile takmıyo beni :5:
hi:47:sen benim mesajıma cevap verdin mi ki:47:
ani kaçışları sevmem arkasından su dökmeden olur muu türküz biz misafiri öyle yolcularıı:60::60:

periii sen ne ara sevgili yaptında eskittin:52: kaçırmışım onu:27::60:
:60::60:2 yıl 8 ay çıktık sonra bitti:51:çüklere o yüzden düşmanım:51::60:

Benim bostan korkuluğum bile yok artık :-)
kendi kendime kontrol edecem hıh :-)

Naptın limonum yoksa dediğini yaptın mı :26:

noldu:43::43::43::43:

:60::60::60::60:evet gerçekten:60:kontrol amaçlı şeyi şeettikten sonra bize söyle sonuçları:51:

Söylerim tabi yayın yaparım :60:

Kocam da takmıyo siz de takmıyonuz ailem de takmıyo arkadaşlarım da takmıyo yukardaki bile takmıyo beni :5:
Hayırdır cust canını sıkan bir şey mi oldu canım :26:

ani kaçışları sevmem arkasından su dökmeden olur muu türküz biz misafiri öyle yolcularıı:60::60:

periii sen ne ara sevgili yaptında eskittin:52: kaçırmışım onu:27::60:

Kesinlikle bi uğurlama merasimi lazım :60: :60:

uf oldu icra memuruyla avukat gitmiş bugün eşimin iş yerine eşim birine kefil olmuştu onun borcunu ödemek zorunda şimdi canım sıkıldı daha doğrusu kocamınki sıkılıyo bana surat asıyo kaynım geldi gittiler ikisi ne bileyim insan karısından destek alır ya soğuk olacağına ben rezil oldum napıcam diyo rezaletle ne alakası var tek yaptığın saflık dedim kefil olarak. siz de ne güzel neşeli neşeli konuşuyodunuz bozdum

Ayyy allah yardimcin olsun vallah, hemennniglesirsin insallah, agrin sizinda az olur insallan ... Aminnnnn :26:

Cabuk sonuca varmak istiyorsan tayt giy canim :23:

huu iyi fikir:60::60:

Benim bostan korkuluğum bile yok artık :-)
kendi kendime kontrol edecem hıh :-)

ayrıldınız mı siz:26:

canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen:16:
hi:47:sen benim mesajıma cevap verdin mi ki:47:

:60::60:2 yıl 8 ay çıktık sonra bitti:51:çüklere o yüzden düşmanım:51::60:

:60::60::60: güldürdün benii

Naptın limonum yoksa dediğini yaptın mı :26:

Söylerim tabi yayın yaparım :60:

Hayırdır cust canını sıkan bir şey mi oldu canım :26:

Ona benden görünüyorlar stilim bende ne halin varsa gör dedim baya set bi konuşma oldu. O aramaz bende aramayacapım. İyim ama :-)

Oyyyy :( kıyamam ben sanaaaa
Bu sene senin hep ameliyatta geçti farkında mısın:52::52::52: doktor olmalıymışsın:52::52::52:

Sorma jaq dr. kadar oldum yaa öpüyorum seni çıkayım ben artık 1 hafta sonra fln görüşürüz artık kuzum iyi bak kendine :54::54::54:

uf oldu icra memuruyla avukat gitmiş bugün eşimin iş yerine eşim birine kefil olmuştu onun borcunu ödemek zorunda şimdi canım sıkıldı daha doğrusu kocamınki sıkılıyo bana surat asıyo kaynım geldi gittiler ikisi ne bileyim insan karısından destek alır ya soğuk olacağına ben rezil oldum napıcam diyo rezaletle ne alakası var tek yaptığın saflık dedim kefil olarak. siz de ne güzel neşeli neşeli konuşuyodunuz bozdum..

uf oldu icra memuruyla avukat gitmiş bugün eşimin iş yerine eşim birine kefil olmuştu onun borcunu ödemek zorunda şimdi canım sıkıldı daha doğrusu kocamınki sıkılıyo bana surat asıyo kaynım geldi gittiler ikisi ne bileyim insan karısından destek alır ya soğuk olacağına ben rezil oldum napıcam diyo rezaletle ne alakası var tek yaptığın saflık dedim kefil olarak. siz de ne güzel neşeli neşeli konuşuyodunuz bozdum

Sana niye surat yapıyor ki ?

Miktarı ne kadar.:26:

feci darlandım adam zordayız açığımız var diyip duruyo şimdi neremizden çıkartıcaz 3 milyar hep bi problem ya hep bari problem varsa yanımda dur dimi illa kıçını dönecek bana illa surat yapacak illa çektirecek

aaa:53:çok kötüymüş borç çok mu peki:53:bi çaresi yok mu:53:
ahaha napıyosun la senin amacın ne :27::27: videoymuş :27::27: :60: :60:
amacım bilgilenmek :60::60:
huu iyi fikir:60::60:

ayrıldınız mı siz:26:

canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen:16:

:60::60::60: güldürdün benii
:60::60::60:

feci darlandım adam zordayız açığımız var diyip duruyo şimdi neremizden çıkartıcaz 3 milyar hep bi problem ya hep bari problem varsa yanımda dur dimi illa kıçını dönecek bana illa surat yapacak illa çektirecek

Kefillik en nefre konu ya. Kocan kızgınsa içine kapanmıştır. Kişiliğini bilmiyorum ama erkekler genelde içlerindr yaşuyorlar. Belki de sana katşı da mahcup hissediyordur ondan davranışları böyledir

Kesinlikle bi uğurlama merasimi lazım :60: :60:

valla benimkii duysaa bu konuşmalarıı gözleri böölee fal taşı gibi açılır:53::53::53:

o nasıl söz just birlikte gülüyoruz birlikte dertleniyoruz burada.. sıkıcı bir durum. rezil olmakla ne alakası var canım yaa.. kefil olduğu kişiden haber var mı??

toplamda 150 milyardı 140ını ödedik 10 milyar kaldı onu da parça parça ödüyor işte ama çat diye 3 milyar ay ortasında. hadi parayı hallederiz de ben surat yapmasına bitiyorum artık ya sanki ben dedim salak gibi git kefil ol diye 15 yaşındaki aklım olsa yine olmam kefil kimseye ya yemin ediyorum bebek gibiler 2-3 ay önceki olayın konusunu açıp da somurtuyo bıktım..

Back
X