• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

huu iyi fikir:60::60:

ayrıldınız mı siz:26:

canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen:16:

:60::60::60: güldürdün benii

Onun gibi bişey xan çekişiyodu ipler koptu

uf oldu icra memuruyla avukat gitmiş bugün eşimin iş yerine eşim birine kefil olmuştu onun borcunu ödemek zorunda şimdi canım sıkıldı daha doğrusu kocamınki sıkılıyo bana surat asıyo kaynım geldi gittiler ikisi ne bileyim insan karısından destek alır ya soğuk olacağına ben rezil oldum napıcam diyo rezaletle ne alakası var tek yaptığın saflık dedim kefil olarak. siz de ne güzel neşeli neşeli konuşuyodunuz bozdum

Sen hakli oldugun icin surat yapiyordur, sana fazla yansitmamak icinde kayninla halletmege ugrasiyordur!!
Fazla üstüne gitme, olan olmus, bosyere birbirinizi yipratmayin, beraber cözüm arayim :26:
huu iyi fikir:60::60:

ayrıldınız mı siz:26:

canım benim n'oldu?? takma olur muyuz? sohbet hızlı ilerliyor çabuk cevap yazamıyoruz bazen:16:

:60::60::60: güldürdün benii

Tecrübe konusuyor burda tatlimmm :60:

Kefillik en nefre konu ya. Kocan kızgınsa içine kapanmıştır. Kişiliğini bilmiyorum ama erkekler genelde içlerindr yaşuyorlar. Belki de sana katşı da mahcup hissediyordur ondan davranışları böyledir

ondan mı dersin? parasız kaldığını da söylemez genelde utandırıyosun beni der :26:

valla benimkii duysaa bu konuşmalarıı gözleri böölee fal taşı gibi açılır:53::53::53:

o nasıl söz just birlikte gülüyoruz birlikte dertleniyoruz burada.. sıkıcı bir durum. rezil olmakla ne alakası var canım yaa.. kefil olduğu kişiden haber var mı??

kefil olduğu kişi dayısı zaten ! yüzsüz yüzsüz Allah versin demiş insan eşime ! :14:

Ona benden görünüyorlar stilim bende ne halin varsa gör dedim baya set bi konuşma oldu. O aramaz bende aramayacapım. İyim ama :-)

:31:Limonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.

Ama bence arar o

feci darlandım adam zordayız açığımız var diyip duruyo şimdi neremizden çıkartıcaz 3 milyar hep bi problem ya hep bari problem varsa yanımda dur dimi illa kıçını dönecek bana illa surat yapacak illa çektirecek

3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız :31:

amacım bilgilenmek :60::60:

Diyosunnn :27:

Sen hakli oldugun icin surat yapiyordur, sana fazla yansitmamak icinde kayninla halletmege ugrasiyordur!!
Fazla üstüne gitme, olan olmus, bosyere birbirinizi yipratmayin, beraber cözüm arayim :26:

dilaycım izin verse yanaşmama ben hazırım ben çekerim kredi bişey yaparız illa ki hallolur para..

:31:Limonum ya iyi ol elbet hep iyi ol.Umarım hatasını anlar senin gibi bi insanı bıraktığı üzdüğü için pişman olur.

Ama bence arar o

3 bin büyük bi mebla değil ama canım :26: bulunur yani öyle ya da böyle sıkma canını.Fakat eşinin seni dışlayıp derdi içine atması kötü olmuş keşke senle konuşsa paylaşsa beraber çözüm bulsanız :31:

zaten beni darlandıran da o ya canım

valla benimkii duysaa bu konuşmalarıı gözleri böölee fal taşı gibi açılır:53::53::53:

o nasıl söz just birlikte gülüyoruz birlikte dertleniyoruz burada.. sıkıcı bir durum. rezil olmakla ne alakası var canım yaa.. kefil olduğu kişiden haber var mı??

Benim ki hayatta inanmaz :60: benim yazdığıma bak ben yazdım desem yinede inanmaz :60:

İçizde ne yatıyor bilmiyorlar :27::27:

Onun gibi bişey xan çekişiyodu ipler koptu

hayırlısı be canım.. aynı kaderi paylaşıyoruz desene:9::9:

valla ben yazacaktım da alınırsın belki diye yazmadım:60::60::16:

ondan mı dersin? parasız kaldığını da söylemez genelde utandırıyosun beni der :26:

kefil olduğu kişi dayısı zaten ! yüzsüz yüzsüz Allah versin demiş insan eşime ! :14:

Canım benim eşin sana kızgın değil, içinde bulunduğu durum canını sıkmış. Ondan surat asıyor. Takma sen. En iyi desteği yine siz birbirinize verirsiniz.

Limonum dedigi gibi mahcuptur sana karsi canim, hircinligida ondandir, hani onun hatasi o kendi halledecek, erkekler iste...

gerçekten hepsi böyle mi acaba siz benden tecrübelisiniz evlilikte bilirsiniz benim nasıl olmam lazım şu an ben sinirleniyonurum ben de ona surat asıp kızmaya başlıyorum :26:

Huyu mu kimseyle mi konuşmaz dertlerini :50:

evet ketum fazlasıyla

Canım benim eşin sana kızgın değil, içinde bulunduğu durum canını sıkmış. Ondan surat asıyor. Takma sen. En iyi desteği yine siz birbirinize verirsiniz.

umarım düzelir de ben ona yaklaşıp o duvar gibi kaldıkça moralim bozuluyo ağlayasım geliyo

Yok tatlim yaaa, dogru söze niye alinayim :34::60:
Zarli konularda yardimci olamam ama zarsizlarda olurum hahahaha:27:

Benim ki hayatta inanmaz :60: benim yazdığıma bak ben yazdım desem yinede inanmaz :60:

İçizde ne yatıyor bilmiyorlar :27::27:

işte benimkii pembe ayıcıklı pijamamı gördü içinde bir babane yatıyor bu kızın dedi. halbukii öylemii leopar besliyorum içimdee aslan kadar yırtıcıyım haberi yok hıh artık olamaz da zatenn:60:

Ama bence arar o

Evet :27:
dilaycım izin verse yanaşmama ben hazırım ben çekerim kredi bişey yaparız illa ki hallolur para..
Just abla esinle konussan olmaz mi

Son düzenleme:
gerçekten hepsi böyle mi acaba siz benden tecrübelisiniz evlilikte bilirsiniz benim nasıl olmam lazım şu an ben sinirleniyonurum ben de ona surat asıp kızmaya başlıyorum :26:

evet ketum fazlasıyla

umarım düzelir de ben ona yaklaşıp o duvar gibi kaldıkça moralim bozuluyo ağlayasım geliyo

Alttan al abla..

evet ketum fazlasıyla

canım daha bugün olmuş olay. Erkekler sıkıntılarını kendi içlerinde yaşayıp halletmeyi seviyorlar. limon'un da dediği gibi içlerine kapanıyorlar. Kendi içinde bir halletsin meseleyi. Sana da açılır mutlaka. Öyle tahmin ettim ben. Anladığım kadarıyla hassas gururlu bir insan. Allah kolaylık versin just'umm.. Üzüldüm gerçekten:50:

Gülesim yoktu lem :27: adamın konuşma yetisi olduğunu bilsem uyuz uyuz surat asıyo anca böyle yapınca iki tane çarpasım geliyo kendine gel diye :41::41:

Bence gururuna yediremiyo erkeklerin huyu yani alttan al yumusatbiraz :23:

Back
X