julia ve melekleri

Offff sizede sicramaz insallah :26:
Gerci ben bile gidebilirim, bu konudan degil ama baska zar konusundan

Selam

Bizde onu konuşuyorduk. Konu çok başka yerlere gitti :26:

He vallah sastim kaldim
Albuki sunu anlasalar, kim ne yasamak isterse yasar, günahida sevabida kendine, asil sorun bile bile yasiyolar sonra arkasinda durmuyorlar, nacam ben simdi diye konu aciyolar... Ben buna uyuz oluyorum

Son düzenleme:
Aa neden İrem çok naif bi isim ne olmasını isterdin ki :26:

Sebebini anlattım canım ribbons a. Söylenişine lafım yok zaten ama anlamı güzel olan herhangi bir isim olabilirdi. Ya da 2 isimli olabilirdim.

Anlamını bende bilmiyordum. Ama söylenişi güzel gerçekten :) Buarada sen nerelisin?

Anlamını bende bilmiyordum. Ama söylenişi güzel gerçekten :) Buarada sen nerelisin?

Evet canım kibar söylenişi ama anlamda önemli
İzmitliyim canım sen.

Sebebini anlattım canım ribbons a. Söylenişine lafım yok zaten ama anlamı güzel olan herhangi bir isim olabilirdi. Ya da 2 isimli olabilirdim.

Benim ve esimin ailesindede var senin ismin, benimde cok hosuma gider, kisa ve öz, ama anlamini bilmiyordum...
Gercektende bazen dogru bilmeden sirf güzel diye yada populer diye koyuluyor, cok yanlis

Benim ve esimin ailesindede var senin ismin, benimde cok hosuma gider, kisa ve öz, ama anlamini bilmiyordum...
Gercektende bazen dogru bilmeden sirf güzel diye yada populer diye koyuluyor, cok yanlis

Evet canım zaten popüler isimlere hemen cennetteki yaprak,dere,çiçek bilmem ne anlamı yapıştırıp milleti yanlış bilgilendiriyorlar çok kızıyorum Benimde isim arşivim var bebek isimleri bölümünde kendi adımı bilerek yazmadım

Aynen öyle.
Gerçi ben artık o konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum :26:
Ayrıca kimse kimsenin yaşadıklarına saygı duymuyor sonra da kendi yaşadıklarını anlattıklarında saygı bekliyorlar.
Bu dayatmaları da anlamıyorum.

Buarada zar konuları karıştı bende gidebilirim her an

Evet canım kibar söylenişi ama anlamda önemli
İzmitliyim canım sen.

Aynen anlam önemli ama eskiden anlama değil kardeşler arası uyuma bakıyolardı bende onun kurbanıyım
İzmir'liyim bende :)

Aynen anlam önemli ama eskiden anlama değil kardeşler arası uyuma bakıyolardı bende onun kurbanıyım
İzmir'liyim bende :)

Adın ne ki canım sana da bir analiz yapayım

He yaaa mesela ceylin,ecrin bunlarin anlami bilindigi gibi degil, hepsine bi cennet ekliyorlar, cennet kapisi,cennet cicegi vs...
Aslinda en kolayi bi hocaya danismak... Mesela Elem ismide kulaga hos geliyor, kurandada geciyor ama anlami keder bildigim kadariyla, sirf kuranda var diye cok sacma isim koymak...
Benim iki oglumunda ismi yok kuranda, ama hocaya danistik, anlami kötü olmadigi sürece, dünya yüzünde iyi bi seyi temsil ediyorsa konulur dedi :97:

He vallah dün cok kisa sürecli bi konu vardi, cok eglendirdi beni ama ordan ban gelmez insallah:18:

Çok haklısın canım İsimlerden anne baba sorumlu allah bağışlasın isimleri ne ?

selam kızlar

İnşallah En eğlendiğim zar konusu idrak yollarının yorum yaptığı konu
3 günde o kadar zar konusu açıldı ki artık doyduk zar'a Uzun bi süre idare eder bu konular bizi

Hülya Ablamın ismine uyumlu olsun diye koymuşlar annem açık açık söylemişti

Hülya : Hayal, kuruntu demek.
Söylenişi çok güzel. Ama anlamı biraz sıkıntıda her yerde farklı anlamları var tatlım :26:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kk ya sizleri yeni görüyorum nasılsınız

Aynen ya hani tartışma tamam da hitaplar değişti. Hoş olmadı yani.
Buarada konunun başında benim de yorumlarım var.
Gidersem ilk banım olmuş olucak çok heyecanlıyım

Kesinlikle canım çok çirkefleştiler
Benim daha once bi ban tecrübem var.Bir kere alınca daha da korkmuyorsun zaten
Ama umarım almazsın canım.Ben o konunun başlarında biraz ti ye almıştım ondan gelebilir bana ban

ismin nekiban kokusu geliyooooooooooooo

Zeynep kuzucuk senin ki nee

O ban kokusu benden gelebilir

Offff sizede sicramaz insallah :26:
Gerci ben bile gidebilirim, bu konudan degil ama baska zar konusundan

:

Dilaycığım sıçrar gibi geliyor bana ben mesela konuyu ti ye almıştım Oradan beni banlayabilirler alaycı konuşmadan

Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…