bi 26 yılda nereli olduğumuzu bulmaya adarız
Çok çirkinleşti ya ben bu kadar mahalle ağzına döneceğini hiç beklemiyordum
Hoşgeldin Dilaycığım
Ya sormaama demen gibi cezalar verildikten sonra sessizleşir ortalık
Selam
Bizde onu konuşuyorduk. Konu çok başka yerlere gitti :26:
Sağol canım senin de öyle ama ben pek sevemiyorum adımı :26:
Aa neden İrem çok naif bi isim ne olmasını isterdin ki :26:
Anlamından dolayı canım sahte bir cennet :26: Kimse koysun istemiyorum ama milleti yanlış bilgilendiriyorlar. Söylenişi güzel ama isimlere meraklı biri olarak sevmiyorumAma canım annem de yanlış bilgiyle koymuş
Anlamını bende bilmiyordum. Ama söylenişi güzel gerçekten :) Buarada sen nerelisin?
Sebebini anlattım canım ribbons a. Söylenişine lafım yok zaten ama anlamı güzel olan herhangi bir isim olabilirdi. Ya da 2 isimli olabilirdim.
Benim ve esimin ailesindede var senin ismin, benimde cok hosuma gider, kisa ve öz, ama anlamini bilmiyordum...
Gercektende bazen dogru bilmeden sirf güzel diye yada populer diye koyuluyor, cok yanlis
Offff sizede sicramaz insallah :26:
Gerci ben bile gidebilirim, bu konudan degil ama baska zar konusundan
He vallah sastim kaldim
Albuki sunu anlasalar, kim ne yasamak isterse yasar, günahida sevabida kendine, asil sorun bile bile yasiyolar sonra arkasinda durmuyorlar, nacam ben simdi diye konu aciyolar... Ben buna uyuz oluyorum
Evet canım kibar söylenişi ama anlamda önemli
İzmitliyim canım sen.
Aynen anlam önemli ama eskiden anlama değil kardeşler arası uyuma bakıyolardı bende onun kurbanıyım
İzmir'liyim bende :)
Evet canım zaten popüler isimlere hemen cennetteki yaprak,dere,çiçek bilmem ne anlamı yapıştırıp milleti yanlış bilgilendiriyorlar çok kızıyorumBenimde isim arşivim var bebek isimleri bölümünde kendi adımı bilerek yazmadım
Aynen öyle.
Gerçi ben artık o konuların bilinçli açıldığını düşünüyorum :26:
Ayrıca kimse kimsenin yaşadıklarına saygı duymuyor sonra da kendi yaşadıklarını anlattıklarında saygı bekliyorlar.
Bu dayatmaları da anlamıyorum.
Buarada zar konuları karıştı bende gidebilirim her an
Adın ne ki canım sana da bir analiz yapayım
He yaaa mesela ceylin,ecrin bunlarin anlami bilindigi gibi degil, hepsine bi cennet ekliyorlar, cennet kapisi,cennet cicegi vs...
Aslinda en kolayi bi hocaya danismak... Mesela Elem ismide kulaga hos geliyor, kurandada geciyor ama anlami keder bildigim kadariyla, sirf kuranda var diye cok sacma isim koymak...
Benim iki oglumunda ismi yok kuranda, ama hocaya danistik, anlami kötü olmadigi sürece, dünya yüzünde iyi bi seyi temsil ediyorsa konulur dedi :97:
He yaaa mesela ceylin,ecrin bunlarin anlami bilindigi gibi degil, hepsine bi cennet ekliyorlar, cennet kapisi,cennet cicegi vs...
Aslinda en kolayi bi hocaya danismak... Mesela Elem ismide kulaga hos geliyor, kurandada geciyor ama anlami keder bildigim kadariyla, sirf kuranda var diye cok sacma isim koymak...
Benim iki oglumunda ismi yok kuranda, ama hocaya danistik, anlami kötü olmadigi sürece, dünya yüzünde iyi bi seyi temsil ediyorsa konulur dedi :97:
He vallah dün cok kisa sürecli bi konu vardi, cok eglendirdi beni ama ordan ban gelmez insallah:18:
HülyaAblamın ismine uyumlu olsun diye koymuşlar annem açık açık söylemişti
Aynen ya hani tartışma tamam da hitaplar değişti. Hoş olmadı yani.
Buarada konunun başında benim de yorumlarım var.
Gidersem ilk banım olmuş olucak çok heyecanlıyım
ismin nekiban kokusu geliyooooooooooooo
Offff sizede sicramaz insallah :26:
Gerci ben bile gidebilirim, bu konudan degil ama baska zar konusundan
:
Sebebini anlattım canım ribbons a. Söylenişine lafım yok zaten ama anlamı güzel olan herhangi bir isim olabilirdi. Ya da 2 isimli olabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?