- Emoji Skoru
- 12.730
- Puanlar
- 248
dur özelden yaziyimKesinlikle canım çok çirkefleştiler
Benim daha once bi ban tecrübem var.Bir kere alınca daha da korkmuyorsun zaten
Ama umarım almazsın canım.Ben o konunun başlarında biraz ti ye almıştım ondan gelebilir bana ban
Zeynep kuzucuk senin ki nee
O ban kokusu benden gelebilir
Dilaycığım sıçrar gibi geliyor bana ben mesela konuyu ti ye almıştımOradan beni banlayabilirler alaycı konuşmadan
Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:
juliiiiiiii naber tatlımm
Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:
Selam hoşgeldin
iyiyim cnm da dün akşam 5 te antonyo ben uyucam bu aksam arama beni diye aradı beni o saatten beri ses yok bende aramak istemiorum bi insan bu kadar nasıl sorumsuz olabilio şaşıyorumm
dur özelden yaziyimkimseye söyleme şş
Selam culinda yüzün hiç gülmüyor
Hülya : Hayal, kuruntu demek.
Söylenişi çok güzel. Ama anlamı biraz sıkıntıda her yerde farklı anlamları var tatlım :26:
Çok haklısın canımİsimlerden anne baba sorumlu allah bağışlasın isimleri ne ?
selam kızlar
İnşallahEn eğlendiğim zar konusu idrak yollarının yorum yaptığı konu
3 günde o kadar zar konusu açıldı ki artık doyduk zar'aUzun bi süre idare eder bu konular bizi
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kk ya sizleri yeni görüyorum nasılsınız
Kesinlikle canım çok çirkefleştiler
Benim daha once bi ban tecrübem var.Bir kere alınca daha da korkmuyorsun zaten
Ama umarım almazsın canım.Ben o konunun başlarında biraz ti ye almıştım ondan gelebilir bana ban
Zeynep kuzucuk senin ki nee
O ban kokusu benden gelebilir
Dilaycığım sıçrar gibi geliyor bana ben mesela konuyu ti ye almıştımOradan beni banlayabilirler alaycı konuşmadan
dur özelden yaziyimkimseye söyleme şş
O çok uzun iş canım annem çok beğenerek koymuş onun hatrına laf yapmıyorum :26:
dün akşam 5 ten berimi mııııı bu saate kadar uyumuyordur heralde yaaa o kadar uyunur muu
Aynen canım söylemesi iyi hoşta anlam sıkıntı bende de :)
26 yıldır alıştım artık napalım
gülmicekte galiba cnmm napimm bnm kaderimde böleymiş diyip küçük emrah moduna girim tam olsun
yaa antonyo ddün akşam 5 te ben uyucam bu akşama arama dun hiç uyuyamadım dedi olur mu dedi olur dedim bende o konusmadan soraa bir daha aramadı da 21 saat olmus bu ne sorumsuzluk yaa bende aramıcam banane
Yazdim canim özelden
Anladım canım olsun sende anlamını çok düşünmeanneciğin sevmiş koymuş bilse koymazdı
Yazdim canim özelden
Hosgeldin Juliammmm
Ayyy bende cok egleniyorum kimi yorumlarda, sonra dayanamayip bende katiliyorum geyige, kurunun yan va yasken yanicam vallah
Selammmmm
Sicriycak gibi yaaaa hadi bakalim :18:
Banada banada banane banane
ne uyuması cnm yaaa işe gitmiştir sabah oldu buı kadar uyunur mu hiç uyudum desede ben inanırmym o kadar salak değilimm
bunun adı sorumsuzluk işteeeeeeeeesora bana kızıolar neden sigara içiiosun die ben içmimde kim içsinnn
selam cnm ilk kez görüyorum seni aramıza h.g
biz burda çok eglenioruz inşallah sende bizimle eğlenirsin
Ah culya ah.Hep senden kaynaklanıyor hep senden yüz bulmuş
Çok sinirleniyorum çok bazen bir kaşık suda boğasım geliyor.
Sakın ama sakın aramave aradığında da asla ve asla surat yapma trip atma normal konuş.Onun aramamasına üzüldüğünü sakın belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?