julia ve melekleri

dur özelden yaziyimkimseye söyleme şş

juliiiiiiii naber tatlımm

iyiyim cnm da dün akşam 5 te antonyo ben uyucam bu aksam arama beni diye aradı beni o saatten beri ses yok bende aramak istemiorum bi insan bu kadar nasıl sorumsuz olabilio şaşıyorumm

Okudum canım.Mahkemeye başvurabilirsin başka bir isim alabilirsin çok rahatsız oluyorsan :26:

O çok uzun iş canım annem çok beğenerek koymuş onun hatrına laf yapmıyorum :26:

iyiyim cnm da dün akşam 5 te antonyo ben uyucam bu aksam arama beni diye aradı beni o saatten beri ses yok bende aramak istemiorum bi insan bu kadar nasıl sorumsuz olabilio şaşıyorumm

dün akşam 5 ten berimi mııııı bu saate kadar uyumuyordur heralde yaaa o kadar uyunur muu

Allah seni bak şimdi hatırladım ben seni rüyamda gördüm hemde nasıl.
Sana facebook sormuştum yok demiştin ya kapattım neyse ben buradaki bir iki arkadaş bende ekli onlarda seni görüyorum.Böyle esmer bişeysin sen resmine bakıyorum bu kız bana yok dedi diyorum facebooku ama varmış felan sana kızıyorum

Selam culinda yüzün hiç gülmüyor

gülmicekte galiba cnmm napimm bnm kaderimde böleymiş diyip küçük emrah moduna girim tam olsun

yaa antonyo ddün akşam 5 te ben uyucam bu akşama arama dun hiç uyuyamadım dedi olur mu dedi olur dedim bende o konusmadan soraa bir daha aramadı da 21 saat olmus bu ne sorumsuzluk yaa bende aramıcam banane

Hülya : Hayal, kuruntu demek.
Söylenişi çok güzel. Ama anlamı biraz sıkıntıda her yerde farklı anlamları var tatlım :26:

Aynen canım söylemesi iyi hoşta anlam sıkıntı bende de :)
26 yıldır alıştım artık napalım

Çok haklısın canım İsimlerden anne baba sorumlu allah bağışlasın isimleri ne ?

Yazdim canim özelden

Hosgeldin Juliammmm

İnşallah En eğlendiğim zar konusu idrak yollarının yorum yaptığı konu
3 günde o kadar zar konusu açıldı ki artık doyduk zar'a Uzun bi süre idare eder bu konular bizi

Ayyy bende cok egleniyorum kimi yorumlarda, sonra dayanamayip bende katiliyorum geyige, kurunun yan va yasken yanicam vallah

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kk ya sizleri yeni görüyorum nasılsınız

Selammmmm

Sicriycak gibi yaaaa hadi bakalim :18:

Banada banada banane banane

dün akşam 5 ten berimi mııııı bu saate kadar uyumuyordur heralde yaaa o kadar uyunur muu

ne uyuması cnm yaaa işe gitmiştir sabah oldu buı kadar uyunur mu hiç uyudum desede ben inanırmym o kadar salak değilimm

bunun adı sorumsuzluk işteeeeeeeee sora bana kızıolar neden sigara içiiosun die ben içmimde kim içsinnn

Aynen canım söylemesi iyi hoşta anlam sıkıntı bende de :)
26 yıldır alıştım artık napalım

Yani canım İsim anlamlarının insan üzerinde etkisi olduğunu söylerler :26:

Ah culya ah.Hep senden kaynaklanıyor hep senden yüz bulmuş

Çok sinirleniyorum çok bazen bir kaşık suda boğasım geliyor.

Sakın ama sakın arama ve aradığında da asla ve asla surat yapma trip atma normal konuş.Onun aramamasına üzüldüğünü sakın belli etme

Tmm abla

kıyamam kuzum yaaa bu antonyodan çektiğinde heeee

selam cnm ilk kez görüyorum seni aramıza h.g

biz burda çok eglenioruz inşallah sende bizimle eğlenirsin

Bugün katıldım aranıza. Akışta konunuzu hep görüyordum.
Hatta bi iki kere tam yazayım dedim sonra sohbetiniz çok koyuydu
bölmeyim diye yazmamıştım.
Kısmet bugüneymiş

Hep beraber eğleniriz inşallah

öyle mi diosun ben gene şimdi arayıp kalaylamayı düşünüodum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…