julia ve melekleri

ben gidim akşama geliriimmm o zaman depresyondayım herkesi de üzüommm hoşçakalın ölmez sağ kalırsam akşama görüşürüz

Dur l
ya zümle o kadar ters olmuş ki yanlış anlaşılmış pardon pardon.Depreyondan bahsediyorum çık derken.Buradan değil culim ya yanlış anlama.:26::26::26:

forumun en yaramaz küçüğü oluyorum benyok ben küçüğüm sen yaşlı değilsn abla

Evet evet sen küçüksün, birden düşündüm yaşlı olmak fikri hoşuma gitmedi Sen yaramaz bir minnaksın

Bunu culyamı yapacak hayatta yapmaz.Dünyanın sonu gelir yaparsa

Yapsaa çok şey değişecek te, yapmıyorr böyle sürünmeye devam

Bunu izleyin bunu yarıldım gülmekten

[video=youtube;fV5OX837a8o]http://www.youtube.com/watch?v=fV5OX837a8o[/video]

Benim kücük Prens bayildi buna

ben gidim akşama geliriimmm o zaman depresyondayım herkesi de üzüommm hoşçakalın ölmez sağ kalırsam akşama görüşürüz

SIkma canini canim, gecerli bi sebebi vardir belkide :26:

Bunu culyamı yapacak hayatta yapmaz.Dünyanın sonu gelir yaparsa
yaparım ama yapmıyorummm
Dur l
ya zümle o kadar ters olmuş ki yanlış anlaşılmış pardon pardon.Depreyondan bahsediyorum çık derken.Buradan değil culim ya yanlış anlama.:26::26::26:
geçti artıkkk antonyo istemez siz istemionuz beniiii ölim ben en iyisiii
Benim kücük Prens bayildi buna

SIkma canini canim, gecerli bi sebebi vardir belkide :26:

sebep aramak istemio işte . noktaa

yaparım ama yapmıyorummm

Culyam böyle dersen üzülürüm istememek ne kelime seni ne kadar sevdiğimi bilirsin Depresyondan çık demek isterken bambaşka bir anlam çıkmış ki çok sonradan fark ettim

yaparım ama yapmıyorummm

:26: canim ne düsündüklerini söyleyip, yaptigi sana göre yanlislari yüzüne vurup, bikac gün uzak durmayi denedinmi?
Oda bilir bari sana neler hissettireigini ve dciddi ciddi düsünür...

azcık çıksak mı bunalımdan napsak ya daraldımm gülüşsek mi kendimize mi gelsek napsak

Ondan yüz buluyor antonyo zaten, yontulmamış kütük

Ah canım ah çok anlattım çok dil döktük sende.Ama culyanın bir verici tarafı var.Herkes iyi olsun mutlu olsun herkesi mutlu edeyim tarafı.Adam bunu yakalamış işte böyle bi sonuç çıkıyor ortaya

N'oluyoo bee herkes bir bunalımda:26: Geçmişi okuyım dedim okuyamadım. Biri bana durumu özetlesin

beni sevmeyen poh yisin ya. benim bunca yaptığımı görmüyosakendi bilir akşamdır kendimi kanıtlıcam diye bi tarafımı yırttım da neden kanıtlamak zorunda olayım aklı başında insan düşününce anlar bu kadın benim için bunca şey yaptı der

Son düzenleme:
Ah canım ah çok anlattım çok dil döktük sende.Ama culyanın bir verici tarafı var.Herkes iyi olsun mutlu olsun herkesi mutlu edeyim tarafı.Adam bunu yakalamış işte böyle bi sonuç çıkıyor ortaya

Evet canım 1 sene olmuştur değil mi? 1 senedir söylüyoruz, onlar hep aynı yerde ve hep aynı durumdalar. Culo çok iyi niyetli, çok aşık ama bu işler böyle yürümüyor maalesef. Biraz gözü açmak gerek. İyilik hakedene de haketmeyene de yapılır ama haketmeyene bir yere kadar. Çünkü haketmeyen kişi art niyetli olduğu için, bu kız ne kadar iyi ve fedakar diye düşünmek yerine, ne kadar enayi ve ezik diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…