julia ve melekleri

Ben de seni Tanışalım o halde eski nickim Beetlee, yenisi de bu. İzmir'denim. Yaşım maalesef 27 Bekarım, erkek arkadaşım var, öküzün kendisi askerde şuan.
ben de tanımıyodum tanımış oldumben peri 18 yaşındayım

Ben de seni Tanışalım o halde eski nickim Beetlee, yenisi de bu. İzmir'denim. Yaşım maalesef 27 Bekarım, erkek arkadaşım var, öküzün kendisi askerde şuan.

Eski nickim rmrgn bu da yenisi Bende 20ye merdiven dayadım bekarım. Benim öküzde okulu bitince askere gidicek

Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin !

Bende cok garanticiyimdir ama evliligi gözüm kara bi animda yaptim
Iyikide yapmisim

bende öyle bi anımı bekliyorum gelirse karartım evleneceğim umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım

stil bu kadar insan bunalımdayız sen gir bunalıma benceee biz çıkamıoz

Yok birinin akıllı sağ salim kalması lazım ortalığı tutması toplaması lazım

Hepinizin attığı şarkıları açtım tek tek dinliyom ne dertliymişiz evet stil sen de bizle bir gir hepimiz bunalımdayız

yapıma ters ya ben giremem bunalıma.

biz birazdan faça çekicez birbirimize culiyle =)

Eski nickim rmrgn bu da yenisi Bende 20ye merdiven dayadım bekarım. Benim öküzde okulu bitince askere gidicek

Hatırladım sanki eski nickini. Askerlik zor şimdiden kolay gele

Limonumm niye yazmıyorsun da altlardan izliyorsun bakayım

senin bi nikin var ve buralara hiç gelmiyorsun

Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin !
evet özleyecek özlesin beter olsunnn
Öküzün hası kendileri, öküz geldi öküz gidiyor

birebir yasadıgım herseyi en iyi sen biliosun koalammm ne kadar bahtsız oldugumu daaa elimden gelen herseyn fazlasını yapmaya calışıorum ama bi adamı yontmayı basaramadım yaa ben kadın değilim yada o insan değillll şöle diz çöktüren kadınlara imreniorummm dediğim gibii ya ben diz çöktürcek biri değilim

aaaa rmrgn mı? ben hep çk merak etmiştim açılımını onun okuyamadım bi türlü

bana altın vuruş yapıcak şarkılar var açmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…