tabi sende dilayımm
bende öyle bi anımı bekliyorum gelirse karartım evleneceğim umarım senin gibi güzel sonuçlar alırım
Yok birinin akıllı sağ salim kalması lazım ortalığı tutması toplaması lazım
yapıma ters ya ben giremem bunalıma.
bana altın vuruş yapıcak şarkılar var açmaya korkuyorum
evet özleyecek özlesin beter olsunnn
birebir yasadıgım herseyi en iyi sen biliosun koalammm ne kadar bahtsız oldugumu daaa elimden gelen herseyn fazlasını yapmaya calışıorum ama bi adamı yontmayı basaramadım yaa ben kadın değilim yada o insan değillll şöle diz çöktüren kadınlara imreniorummm dediğim gibii ya ben diz çöktürcek biri değilim
senin bi nikin var ve buralara hiç gelmiyorsun
biz birazdan faça çekicez birbirimize culiyle =)
bunu dinle kuızu
Kuzum artık geleyim dedim, buradayım
Daha biraz önce aklımdan geçtinsenin paylaştığın kedoşcana bakarken
La başlatmayın depresyonunuzdan ,
Hep culya etkiliyor seni sen düzelmiştin
ay biliyom ben bunu dinliyorumouf
[video=youtube;1jHzkX2djFc]http://www.youtube.com/watch?v=1jHzkX2djFc[/video]
bak işte ben bundan korkuyorum
Canım sen de kabahat var, antonyo zaten normal değil, hep söylüyorum biliyorsunElinden gelenin fazlasından da fazlasını yapıyorsun, ama hata ediyorsun.
hade ordan be
bende dinlicem :
eee napim frapanımm salım yularını gitsn miiii
Ah o keditolar yaktılar ikimizi
hade ordan be
bende dinlicem :
eee napim frapanımm salım yularını gitsn miiii
Yularını sertçe çekeceksin önce, sonra biraz gevşetip ensesine şaklatıverceksin ipini, beynini döndüreceksin adamın, bak nasıl hizaya geliyor o zaman
forumun en yaramaz küçüğü oluyorum benÖküzün hası kendileri, öküz geldi öküz gidiyor
Memnun oldum, bayaa da minnakmışsın yahu. Vay anasını yaşlanmışım
Sormaçok büyük bi zaaf ya hayvan severlik bi yana kedi severlik başka
Tabi geldin depresyona soktun milletiçık la şurdan yoksa aşağı inip ben çıkaracağım
Sormaçok büyük bi zaaf ya hayvan severlik bi yana kedi severlik başka
Tabi geldin depresyona soktun milletiçık la şurdan yoksa aşağı inip ben çıkaracağım
bu gelmezzzz cnm bu numunelik gelmiş dünyaya böle baska bir adam daha gördn mü sen
Yularını sertçe çekeceksin önce, sonra biraz gevşetip ensesine şaklatıverceksin ipini, beynini döndüreceksin adamın, bak nasıl hizaya geliyor o zaman
Niko senin güzel olduğunu biliyorum zaten
Ribonsum alışman lazım canımbu yine normal hali makara bağladığımızda 2 katı ilerliyor
Afiyet olsunncanım
Oo burada da hava kapalı yağmur yok ama kahve alırım ben
Bağlayamadık tatlıya falan
Peri mesajını gördüm güzelim ama kontörüm yok cevap atamadım denedim göndermedi zaten yazamadım da ellerim titriyordu sinir krizlerine girdim ben alttan aldıkça o üstüme geldi
Yürütemiyoruz deyince şalterlerim koptu zaten
Konu paradan çıktı sen şarap aldın bana bir kadeh bıraktın kadar saçma hükümler giydim benim sevdiğime inanmıyormuş daha bana dokunamazmış vs vs
Ben ikna etmeye çalıştıkça inanmadı üstüme geldi
Sabaha kadar kavga ettik sonra da oturdu kaynanam 1 saat konuştu da konuştu
Ben hatalıyım dedi sabah en son ama hala aramız limoni çok üzülüyorum ya biterse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?