julia ve melekleri

""İş ve arkadaşlarına harcadığı zamanı sevdiğine ayırır. “Bir ilişkim olduğunda çevremdeki arkadaşlarımı ihmal etmeyeceğim” dese de tüm zamanını sevdiğiyle geçirmek ister ve zamanını ona ayırır. Sert ve katı bilinen kişiler aşık olduğu kişilerin yanında tamamen farklı bir kişi olur. Anlayışlı, yumuşak ve sevgi doludur. Sevdiğinden bahsederken kullandığı yumuşak kelimeler çevresindekileri şaşırtır.""

iste psikoloji bilimi böle bişey canım

onlarda korkmuştur
baya korktular ama şimdi iyiler sınav stresi dedim topladılar çok şükür
evet yaa o belgeyi vermezse vizemi yenileyemem. önümüzdeki hafta halletmem lazım. insafa gelirde yarın verir umarım

banada yazmamış

sus kıs töbe ne ölmessii
başınızdan gitmem ki ben

evet keşke önceden gitseydim aha kalbim ağrıyo şimdi sanki bişi vuruyo göğsüme

evet yaa o belgeyi vermezse vizemi yenileyemem. önümüzdeki hafta halletmem lazım. insafa gelirde yarın verir umarım

banada yazmamış

sus kıs töbe ne ölmessii

İnşallah verirde canım uğraşmazsın

Bizi tınlamıyor ki

bu ne şeker anlamadım

Bu nedenle de aşık oldukları kişilerle aralarında mesafe olduğunda hemen bu mesafeyi ortadan kaldırmaya çalışırlar. Bunun için onu ararlar. Birlikte zaman geçirmek için planlar yaparlar. Karşısındaki kişiyi bu şekilde boğarlar. Bunun farkına bile varamayabilirler. Ayrılık bu kişiler için dayanılmazdır. Ayrılmamak için elinden geleni yapar. Bunun kendisine ve karşısındaki kişiye zarar verebileceğini de düşünmez.

iyi biye mi bu kötü bişey mi?? bugün algılarım çok düşük yahu!

Kahve falı bakanınız var mı

falını bilmemde bende bol köpüklü iççem birazdan

baya korktular ama şimdi iyiler sınav stresi dedim topladılar çok şükür

başınızdan gitmem ki ben
tam nikine uygun olursun o zaman PERİ

İnşallah verirde canım uğraşmazsın

Bizi tınlamıyor ki
tınlat kendini şekerim

kocanla barıştın mı bakiyim

yoo nasıl doğrultucaz belimizi aşkım diye mesaj attım sadece o da doğrulturuz aşkım dedi sabahtır tek muhabbet bu en azından aşkım geçiyor içinde diye avutuyorum peeeh yarın bana doktordan sonra mesaj at

iyi biye mi bu kötü bişey mi?? bugün algılarım çok düşük yahu!

falını bilmemde bende bol köpüklü iççem birazdan

tam nikine uygun olursun o zaman PERİ

tınlat kendini şekerim
o zaman huri olurum

yoo nasıl doğrultucaz belimizi aşkım diye mesaj attım sadece o da doğrulturuz aşkım dedi sabahtır tek muhabbet bu en azından aşkım geçiyor içinde diye avutuyorum peeeh yarın bana doktordan sonra mesaj at
kontörüm bitti15 tatilden sonra ancak yüklerim

en güzeli bişey yokmuş gib, devam et canım dün geceyi açarsanız yine çıkmaza gireceksiniz

Son düzenleme:

ay biz karı koca çok psiko bi çiftiz ben telinde psiko diye kayıtlıydım sen düşün

bi ara da o beni manik ben de onu depresif diye kaydettim ilişkimizin ani iniş çıkışlarından ötürü

bence bu bu mesleğin bi kuralı bizi özellikle düşünüp seçiyolar bölüme alırken mit geçmişimize bakıyo (paranoid )

kendime faydam yok ama herkese olabilir

dipnot: kime takıntılısın gız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…