baya korktular ama şimdi iyiler sınav stresi dedim topladılar çok şüküriste psikoloji bilimi böle bişey canım
onlarda korkmuştur
evet yaa o belgeyi vermezse vizemi yenileyemem. önümüzdeki hafta halletmem lazım. insafa gelirde yarın verir umarım
banada yazmamış
sus kıs töbe ne ölmessii
evet keşke önceden gitseydim aha kalbim ağrıyo şimdi sanki bişi vuruyo göğsümeGit kuzum doktora bunca zaman ihmal etmen hata
Görüştük bile de.Kız kardeşi vasıtası ile oldu yoksa buluşmazdım.Kız kardeşi çıkalım dedi.Çıktık benimde kargom vardı onun adına almış getir dedim şuraya getirdi.Beraberdik işteDün akşamda özür diledi ama çıkarcı diler tabi
evet yaa o belgeyi vermezse vizemi yenileyemem. önümüzdeki hafta halletmem lazım. insafa gelirde yarın verir umarım
banada yazmamış
sus kıs töbe ne ölmessii
""İş ve arkadaşlarına harcadığı zamanı sevdiğine ayırır. Bir ilişkim olduğunda çevremdeki arkadaşlarımı ihmal etmeyeceğim dese de tüm zamanını sevdiğiyle geçirmek ister ve zamanını ona ayırır. Sert ve katı bilinen kişiler aşık olduğu kişilerin yanında tamamen farklı bir kişi olur. Anlayışlı, yumuşak ve sevgi doludur. Sevdiğinden bahsederken kullandığı yumuşak kelimeler çevresindekileri şaşırtır.""
kocanla barıştın mı bakiyimbu ne şeker anlamadım
evet keşke önceden gitseydim aha kalbim ağrıyo şimdi sanki bişi vuruyo göğsüme
önemsemedim gerçi yine önemsemezdim kriz diyince psikolojik olarak kötü oldum sanırımAy canım korkutma sen niye bu kadar ihmal ettin ki
""İş ve arkadaşlarına harcadığı zamanı sevdiğine ayırır. Bir ilişkim olduğunda çevremdeki arkadaşlarımı ihmal etmeyeceğim dese de tüm zamanını sevdiğiyle geçirmek ister ve zamanını ona ayırır. Sert ve katı bilinen kişiler aşık olduğu kişilerin yanında tamamen farklı bir kişi olur. Anlayışlı, yumuşak ve sevgi doludur. Sevdiğinden bahsederken kullandığı yumuşak kelimeler çevresindekileri şaşırtır.""
Kahve falı bakanınız var mı
tam nikine uygun olursun o zaman PERİbaya korktular ama şimdi iyiler sınav stresi dedim topladılar çok şükür
başınızdan gitmem ki ben
tınlat kendini şekerimİnşallah verirde canım uğraşmazsın
Bizi tınlamıyor ki
bu ne şeker anlamadım
kocanla barıştın mı bakiyim
o zaman huri olurumiyi biye mi bu kötü bişey mi?? bugün algılarım çok düşük yahu!
falını bilmemde bende bol köpüklü iççem birazdan
tam nikine uygun olursun o zaman PERİ
tınlat kendini şekerim
kontörüm bittiyoo nasıl doğrultucaz belimizi aşkım diye mesaj attım sadece o da doğrulturuz aşkım dedi sabahtır tek muhabbet bu en azından aşkım geçiyor içinde diye avutuyorum peeeh yarın bana doktordan sonra mesaj at
yoo nasıl doğrultucaz belimizi aşkım diye mesaj attım sadece o da doğrulturuz aşkım dedi sabahtır tek muhabbet bu en azından aşkım geçiyor içinde diye avutuyorum peeeh yarın bana doktordan sonra mesaj at
Tamam düşünme canım düşündükçe etkilenirsinönemsemedim gerçi yine önemsemezdim kriz diyince psikolojik olarak kötü oldum sanırım
tınlat kendini şekerim
http://pdrgunlugu.net/saplantili-ve-takintili-ask-nedir/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
takıntılı aşkla ilgili yazı okuyorum dikkat çeksin diye paykaşıyorm
just en kötüsü de ne biliyor musun ben saçmaladığım zaman çevremdekilerin sende böyle yaparsan biz ne olalım yorumu.
size de yapıyorlardır karı koca psikolog
niye önerdiğimiz ve bildiğimiz şeyleri ikili ilişkilerde kullanamıyoruz
tamamTamam düşünme canım düşündükçe etkilenirsin
Tınlatcem hatta öyle tınlatcem ki yer yerinde inliyecek
kontörüm bitti15 tatilden sonra ancak yüklerim
öğrenci adamım kızım bençoh ayıp bak ben gittim yükledim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?