Eksn pesindeyim ama yok maalesef :97:
Aman iyi sakla bak aniden anlamadan gidebiliyor
şeye yazmış bakımlı kadın konusu vardıya oraya allahım düşününce şey oldum bi ıyy
Tamam canımcım opuldun
Ahahaha kızım neyin peşindesin sen ya
Ne istiyon la sen benim bekretimdenben onu kocişe saklıyorum ki
ah yawrum yaa ne olacak senin bu ekşınseviciliğin
şeye yazmış bakımlı kadın konusu vardıya oraya allahım düşününce şey oldum bi ıyy
Tamam canımcım opuldun
Ahahaha kızım neyin peşindesin sen ya
Canım böyle bir şeyi nasıl yapabilir ki sana.Aranızda ne olursa olsun seni listeden silmesi felan
Çok büyük saygısızlık sen o kadar hazırlanmışken hele
Napammmm esim hasta ben hasta, bende KK da eksin ariyommmm
Ben o konuya hiç bakmamıştım dur bi ara bakıyım kimmiş bu temizlik abidesi
banyo konusu nerde ya
Davet edemedikleri kisiler varmis ben kuzenlerimle gidicektim bizi silip onlari ekletmis ailesine de benim gelmedigimi soylemis liste dolmus sen net bisey diyemedin bilmem ne diyo net olmasa nasil kiyafetime kadar hazirlanayim ben yabanci gibi davrandi cok uzuldum yaa, aramizda biseyde olmadi onun kendi kndine triplere girmesi dişinda
Bende gidiyim artık iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere
Bende gidiyim artık iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere
dışarı çıkıp bir kaç kızın bekretini kap kaç yapayım belki konu açarlar ha
Bak bak dertsiz başa dert etmiş yok bı kızı görmüş markettede tırnakları pismişte bilmem nede derdi fena gerdi durumu
Bdv de canım Ribbonsa yazdım yukarıda
Düşünüyorum bana böyle bir şey yapılsa çok bozulurum.Öyle böyle değil ne kadar ayıp sana ve kuzenlerine davet veriyor.Sonrada kendi kafasına göre iptal ediyor
Ki sen yedi kat yabancımısın sevgilisisin nasıl bilmez senin hazırlığınıne bşleyim bu erkeklerin hepsinde eksik var ya çözemedim ben
Tatli Rüyalar
Hade bakemmmm tek umdum sensin
Bilmez olur mu kiyafetimi ayakkabimi cantami hep gosterdim alirken falanbelli degil dedim diye son gune kdar oyalarmisim gelmez misim baska bisey icin almisim o kiyafetleri falan gibi aeyler soyledi o kadar dusuncesiz ki ben diyelim ki gelemesem bile pusuda bekler gibi hemen listeden silmek ne demek hemen silip listeyi doldurmak cok bozuldum beende yabanci gibi hissettim o kadar cok ustume geliyor ki 14:
Hoşbulduuummm
Napıyosunuuuuzzzzz
Olay bende sorun yok
Hoşbulduuummm
Napıyosunuuuuzzzzz
Bak simdi rahat uyuya bilirim
Heeec,stillex bekretini korumaga ugrasiyor bende onu kaybetmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?