julia ve melekleri

şeye yazmış bakımlı kadın konusu vardıya oraya allahım düşününce şey oldum bi ıyy

Tamam canımcım opuldun

Ahahaha kızım neyin peşindesin sen ya

Ben o konuya hiç bakmamıştım dur bi ara bakıyım kimmiş bu temizlik abidesi

Canım böyle bir şeyi nasıl yapabilir ki sana.Aranızda ne olursa olsun seni listeden silmesi felan
Çok büyük saygısızlık sen o kadar hazırlanmışken hele

Davet edemedikleri kisiler varmis ben kuzenlerimle gidicektim bizi silip onlari ekletmis ailesine de benim gelmedigimi soylemis liste dolmus sen net bisey diyemedin bilmem ne diyo net olmasa nasil kiyafetime kadar hazirlanayim ben yabanci gibi davrandi cok uzuldum yaa , aramizda biseyde olmadi onun kendi kndine triplere girmesi dişinda

Niye bunlarin hepsi bidaha alintilandi yaaa:26:

Son düzenleme:
Bende gidiyim artık iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere

Napammmm esim hasta ben hasta, bende KK da eksin ariyommmm

dışarı çıkıp bir kaç kızın bekretini kap kaç yapayım belki konu açarlar ha

Ben o konuya hiç bakmamıştım dur bi ara bakıyım kimmiş bu temizlik abidesi

Bak bak dertsiz başa dert etmiş yok bı kızı görmüş markettede tırnakları pismişte bilmem nede derdi fena gerdi durumu

banyo konusu nerde ya

Bdv de canım Ribbonsa yazdım yukarıda

Düşünüyorum bana böyle bir şey yapılsa çok bozulurum.Öyle böyle değil ne kadar ayıp sana ve kuzenlerine davet veriyor.Sonrada kendi kafasına göre iptal ediyor

Ki sen yedi kat yabancımısın sevgilisisin nasıl bilmez senin hazırlığını ne bşleyim bu erkeklerin hepsinde eksik var ya çözemedim ben

Bende gidiyim artık iyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere

Tatli Rüyalar

Hade bakemmmm tek umdum sensin

Bilmez olur mu kiyafetimi ayakkabimi cantami hep gosterdim alirken falan belli degil dedim diye son gune kdar oyalarmisim gelmez misim baska bisey icin almisim o kiyafetleri falan gibi aeyler soyledi o kadar dusuncesiz ki ben diyelim ki gelemesem bile pusuda bekler gibi hemen listeden silmek ne demek hemen silip listeyi doldurmak cok bozuldum beende yabanci gibi hissettim o kadar cok ustume geliyor ki 14:

Madem öyle düşünüyor sana sorması gerekirdi.Gelmeyeceksen seni listeden çıkarayım mı diye
Birde kendini haklı çıkarmış ya pes.Seni ne kadar kötü duruma düşürdüğünden habersiz heralde
Böyle düşüncesiz davranışları olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…