julia ve melekleri

O takıntı ya whatsupta bende çok bakıyorm girmiş mi diye

hayır sevgili olsak tamam dicem de bitmiş gitmiş. engelliyorum bzaen görmemk için dayanamayıp atakadaşa soruyorum en son ne zaman girmiş diye

en umutsuz vaka benim ya bi insan çevrimiçi mi diye 100 kere bakılmaz dimi ya

içip içip kapısına dayanasım var 12 saatlik mesefaye gitsem yolda ayılırım

Limon sana özelden mesaj attım ama farkedilmiyo sanırım bildirimlerin arasında

ya sen benim aramam sormam dediğime bakma köpek gibi aşığım uleynnn ya da değilim bilmiyorum

Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi

hayır sevgili olsak tamam dicem de bitmiş gitmiş. engelliyorum bzaen görmemk için dayanamayıp atakadaşa soruyorum en son ne zaman girmiş diye

Ne zaman bitti gitti yaaa

Evet anlasin zaten surekli sorun yasamaktan biktim , salak gibi heveslendigmle kaldim
Erkeklerin cogu dengesizzz duzgunu de bizi bul,mazz

ya sen benim aramam sormam dediğime bakma köpek gibi aşığım uleynnn ya da değilim bilmiyorum

hahaha hızına yetişemiyorum zaten sabah işim olmaz diyordun şimdi aşıksın yarın sabah ne olur muallak.Oğlum o zaman git yanına sarıl sıkıca gitsin bitsin bu sıkıntı birazda uzaklıktan oluyor size ne oluyorsa

Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi

Ne zaman bitti gitti yaaa

Isır ısır yawrucum bak halimizi görüyorsun hepimiz per perişan

Evet anlasin zaten surekli sorun yasamaktan biktim , salak gibi heveslendigmle kaldim
Erkeklerin cogu dengesizzz duzgunu de bizi bul,mazz

Üzülme canım ya değmiyor bunlar için üzülmeye ama işte bizdede insanlık var kafaya takıyoruz
Bulmaz bulmaz çünkü bunların düzgünü yok varsa da kapılmış bize tezgah altı çürük mallar kalmış

Son düzenleme:

canım ben tam bir ikizlerim dengesizin önde gideneyim

hayır bitti bitmeli şimdi acı çeksem de ilerdeki mutlulk için bitmeli

dün sabah 11:40 gibi ölğm saatini ilan ettim

Saatne kadar yazdı ya

Niye ki ya

Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan

canım ben tam bir ikizlerim dengesizin önde gideneyim

hayır bitti bitmeli şimdi acı çeksem de ilerdeki mutlulk için bitmeli

Başım döndü la bitmeli sevmeli olsun ortada anlaşalım yoksa idrak yollarım arıza yapacak

Saatne kadar yazdı ya

Niye ki ya

Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan

fikir ve zikir ayrılıklarımız yüzünden

Başım döndü la bitmeli sevmeli olsun ortada anlaşalım yoksa idrak yollarım arıza yapacak

Bence erkeksiz hayatta güzel olabilir bi denemek lazım

ya ben onsuz olan hayatımı hatırlamıyorum eskiden nasıl mutlu oluyordum ki.

uyuz yz uyuzzzzz. şeytan diyor haftaya eğitimi var çalıştığı yere dönecek bas git yanına ne olacaksa olsun. ama olmaz ya daha fazla kendmi rezil edemem . istemiyorum ya da istiyorum. ya onu mu istiyorum yoksa sadece sevgili mi? ben ne istiyorum ki ya da niye istiyrum.......... error error........

Beyin virüsü kapmışsın sen

Diyosuuuuunnnn yer miii
Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk

404 Not Found

Beyin virüsü kapmışsın sen

Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk

404 Not Found

çevrim içi yine y,ne yine öküzcan uyuz ya arayıp küfretsem mi ki ??

ben eniyisi yatayım ya kızlar iyi geceler size yavaştan gideyim dertlerimle baş başa kalayım. o öküzü düşünmeden uyuyayım.

ya bi de şey sorcem sevgili nasıl bulunur??? uzun zamandır o işlerden uzağım dilşahtan da iş çıkmıcek

Dur bi nefes al be ne sevgilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…