O takıntı ya whatsupta bende çok bakıyorm girmiş mi diye
en umutsuz vaka benimya bi insan çevrimiçi mi diye 100 kere bakılmaz dimi ya
içip içip kapısına dayanasım var 12 saatlik mesefaye gitsem yolda ayılırım
hahahah limon allah iyiliğini versin sen napıyorsun daha sabah oh mutluyum aramam sormam diyordun akşam 100 kere baktım onlinemi diye diyorsun kendine gel bacım ya :26::26:
OoO çok güzelO Zaman çok dillendirme nacım nazarlardan koru
hahahah limon allah iyiliğini versin sen napıyorsun daha sabah oh mutluyum aramam sormam diyordun akşam 100 kere baktım onlinemi diye diyorsun kendine gel bacım ya :26::26:
OoO çok güzelO Zaman çok dillendirme nacım nazarlardan koru
hayır sevgili olsak tamam dicem de bitmiş gitmiş. engelliyorum bzaen görmemk için dayanamayıp atakadaşa soruyorum en son ne zaman girmiş diye
Konuşma zaten anlasın hatasınıben acaba ailesinen kaynaklı birşey mi var dedim ama senin dediğine göre yok
Kendi başına iş yapmış
Ama hatasını anlaması için senin ona yüz vermemen gerek anlasın anyayı konyayı bir daha kendi kafasına göre işler yapmasın
Bu erkeklerin düzgünü yok mu arkadaş ya hepsi ayrı bi yerden fire veriyor
Nereye dilaycım ne güzel konuşuyorduk :26:
Limon sana özelden mesaj attım ama farkedilmiyo sanırım bildirimlerin arasında
Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi
Ne zaman bitti gitti yaaa
ya sen benim aramam sormam dediğime bakma köpek gibi aşığım uleynnnya da değilim bilmiyorum
Öyle kuzummm dillendirmiyim ısırdım dilimi
Ne zaman bitti gitti yaaa
Evet anlasin zaten surekli sorun yasamaktan biktim , salak gibi heveslendigmle kaldim
Erkeklerin cogu dengesizzz duzgunu de bizi bul,mazz
hahaha hızına yetişemiyorum zaten sabah işim olmaz diyordun şimdi aşıksın yarın sabah ne olur muallak.Oğlum o zaman git yanına sarıl sıkıca gitsin bitsin bu sıkıntı birazda uzaklıktan oluyor size ne oluyorsa
Isır ısır yawrucum bak halimizi görüyorsun hepimiz per perişan
Üzülme canım ya değmiyor bunlar için üzülmeye ama işte bizdede insanlık var kafaya takıyoruz
Bulmaz bulmaz çünkü bunların düzgünü yok varsa da kapılmış bize tezgah altı çürük mallar kalmış
dün sabah 11:40 gibiölğm saatini ilan ettim
hahaha hızına yetişemiyorum zaten sabah işim olmaz diyordun şimdi aşıksın yarın sabah ne olur muallak.Oğlum o zaman git yanına sarıl sıkıca gitsin bitsin bu sıkıntı birazda uzaklıktan oluyor size ne oluyorsa
Isır ısır yawrucum bak halimizi görüyorsun hepimiz per perişan
Üzülme canım ya değmiyor bunlar için üzülmeye ama işte bizdede insanlık var kafaya takıyoruz
Bulmaz bulmaz çünkü bunların düzgünü yok varsa da kapılmış bize tezgah altı çürük mallar kalmış
canım ben tam bir ikizlerim dengesizin önde gideneyim
hayır bitti bitmeli şimdi acı çeksem de ilerdeki mutlulk için bitmeli
Saatne kadar yazdı ya
Niye ki ya
Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan
Bence erkeksiz hayatta güzel olabilir bi denemek lazım
Saatne kadar yazdı ya
Niye ki ya
Öyle stim öyle hep sevdiğimizden kıyamadığımızdan
Başım döndüla bitmeli sevmeli olsun ortada anlaşalım yoksa idrak yollarım arıza yapacak
Bence erkeksiz hayatta güzel olabilir bi denemek lazım
fikir ve zikir ayrılıklarımız yüzünden
ya ben onsuz olan hayatımı hatırlamıyorum eskiden nasıl mutlu oluyordum ki.
uyuz yz uyuzzzzz. şeytan diyor haftaya eğitimi var çalıştığı yere dönecek bas git yanına ne olacaksa olsun. ama olmaz ya daha fazla kendmi rezil edemem . istemiyorum ya da istiyorum. ya onu mu istiyorum yoksa sadece sevgili mi? ben ne istiyorum ki ya da niye istiyrum.......... error error........
Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozukDiyosuuuuunnnn yer miii
fikir ve zikir ayrılıklarımız yüzünden
ya ben onsuz olan hayatımı hatırlamıyorum eskiden nasıl mutlu oluyordum ki.
uyuz yz uyuzzzzz. şeytan diyor haftaya eğitimi var çalıştığı yere dönecek bas git yanına ne olacaksa olsun. ama olmaz ya daha fazla kendmi rezil edemem . istemiyorum ya da istiyorum. ya onu mu istiyorum yoksa sadece sevgili mi? ben ne istiyorum ki ya da niye istiyrum.......... error error........
Beyin virüsü kapmışsın sen
Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk
404 Not Found
Şey yapamadım şimdi onlarda lazım ama huyları bozuk
404 Not Found
çevrim içi yine y,ne yine öküzcan uyuz ya arayıp küfretsem mi ki ??
ben eniyisi yatayım ya kızlar iyi geceler size yavaştan gideyim dertlerimle baş başa kalayım. o öküzü düşünmeden uyuyayım.
ya bi de şey sorcem sevgili nasıl bulunur??? uzun zamandır o işlerden uzağımdilşahtan da iş çıkmıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?