julia ve melekleri

Böyle tahmınler yurutebıldıgıne gore sende de var bir ışıkk sanırım

Bilmişsiniz beni hemşo ama bir şeyi unutmuşsun kırmızı ponponlu kelepçeler onlar şart onlar olmadan olmaz

Kelepçesiz olmuyor mu yahu ..

O esnada bile adama karşı savunma mekanizmasını oturtuyorsun he, ''uğraşamam senle ! eeee yettin be ver ellerini kıpırdama ! der gibi hahaha

bdv de kültür farkı diye bir konu var umarım ileride evleneceğim adam doğulu olduğum için sevgimizi yabana atmaz

Konusu ne olacak şiirin O sana yazcak sen o yazılanı kime yazdım diye atıcan bakayımm

Dökülünnnn pis yalançııılarrr

İçin fesaddd senin beeee

Bana yazıcak şu şeyli neyli akros..akrok...akrost..akrostiş he akrostiş yokya ay ya bilemedim ben onu

Dilim dönmedi yine ahahah yokmu şu ismin baş harflerinden yazılan ondan yazacak bana

Benim şiir yazmadığımı nereden biliyorsun , ödülüm bile var naber

Ödül ne diyecek olursan , bi şiir kitabı..
Zaten birince başka ne verirler ki !

Bir tarafın şişmesin diye vermişlerdir

Bende yazıcam sana şiir , bakalım hangimizin ki ni daha çok beğeneceksinnn

Akşama hazır olur atarım ! Anlaştık mı lexim....

yok gibi dedi tahlil aldıstres dedi ama ben kas sıkışması diye düşündüm:26:

çok teşekkür ederim ablacm

Hmm inşallah daha olmaz canım sende sterese girme

Böyle tahmınler yurutebıldıgıne gore sende de var bir ışıkk sanırım

Var var çok doğru noktaya barnak bastın o konuda çok ışıklı bu kıs

Kelepçesiz olmuyor mu yahu ..

O esnada bile adama karşı savunma mekanizmasını oturtuyorsun he, ''uğraşamam senle ! eeee yettin be ver ellerini kıpırdama ! der gibi hahaha

Olmuyor şekerim kelepçe şart ama kırmızı ponponlu kelepçe

Bilemicem savunmamı yoksa karşı atak mı olur ama birşey olur ahahahah pisim ben ya adam bilse almaz beni

Bir tarafın şişmesin diye vermişlerdir

Yok bence bir daha katılmayayım diye verdiler bana birinciliği..

Ya okul yıllarımda özel günlerde sürekli bir şey okutmak isterlerdi bana, bilirsin sesim çok tatlıdır..

Bir gün hoca beni çağırdı, elime al bunu okuyacaksın diyince hocaya ''hocam ben şu aralar kekeliyorum'' dedim..

Hoca da güldü, iyi be git demişti bana..

Hocam bu aralar bana dokunma adımı bile söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…