• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

çalışmayınca girilemiyormuş gördün müü:27::27:
bizm evde çok kalabalık teyzemler bizde kalıyo
birde kendi yetmezmiş gibi üçüzleri var:1::1::emir_bebek::emir_bebek: onlarla oynuyomm bende:emir_bebek:

Yok milletten rahat giremiyorum bakiyolar nickimi ogrenemezsiniz dedim :60::60:

Hadi yaa olsun ne guzell oyna tabii :32::emir-bebek::9:

Yok milletten rahat giremiyorum bakiyolar nickimi ogrenemezsiniz dedim :60::60:

Hadi yaa olsun ne guzell oyna tabii :32::emir-bebek::9:

bende rahat rahat giremiyom bunlar ne meraklı melaat demii:27::27::27::27::27::27::27::27:
valla güzel kuzumm ama evde dökmekdik yer bırakmıyorlar keretalar biri açıktımı diğerleride hep bir agızdan teker teker de gelmiyorlar:27::27::27::27::27::27::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen naptın sınavların nasıl geçti ?

çok severim bende dondurmada ekşili şeyleri

bende iyim:d

suratını merak ediyorum :D:9::9: enişte iyi bakıyo mu sana bakim

Hehehehh suratımı bende merak ediyorum açıkçası :27: böyleyim işte şimdilikk ..
Aşkitomun maşşallahı var ya annişim benden kötü ikimizde ona bakıyoruz bol bol fırça yiyorum ama kalkıyorum diye :60:
Haftaya da onun burnuşunun ucunu kaldırtabiliriz fındık gibi zaten ama nefes alamıyor ailece komaa yani :60:

yoo gayet işinde çalışıyo :14:

limon ama nickinden dolayı hatırladım ben :)

ah canım benim $limonlu-dondurma.webp al afiyet olsun

Hehehehh suratımı bende merak ediyorum açıkçası :27: böyleyim işte şimdilikk ..
Aşkitomun maşşallahı var ya annişim benden kötü ikimizde ona bakıyoruz bol bol fırça yiyorum ama kalkıyorum diye :60:
Haftaya da onun burnuşunun ucunu kaldırtabiliriz fındık gibi zaten ama nefes alamıyor ailece komaa yani :60:

şiş şiş daha seksi olmuşsundur sen şimdi :1::1::23::23:

kalkma canım yat sende. sizin ev revire dönecek o aman:9:

bende rahat rahat giremiyom bunlar ne meraklı melaat demii:27::27::27::27::27::27::27::27:
valla güzel kuzumm ama evde dökmekdik yer bırakmıyorlar keretalar biri açıktımı diğerleride hep bir agızdan teker teker de gelmiyorlar:27::27::27::27::27::27::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen naptın sınavların nasıl geçti ?

Hee yaa sormaa :60::60:
Hadi yaa ayy zordur heee ikiz istiyorum ben ama yaa:emir_bebek: sinavlarim orta yaa insallah gecerim :senin nasil gecti :97::98:

Back
X