• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

çok kötü hissedrim ve güvensizlik ettiğinde de kalbim nasıl kırılıyor anlatamam çünkü kendi beynimin içinde yaşıyorum kendimi biliyorum aldatmayacağımı onu ne kadar sevdiğimi birine yan gözle bakmayacağımı onun kafasının içini göremediğim için korkularımdan dolayı sürekli panikliyorum :26: aldatmanın affı olmaz nezdimde aldatması demek ilişkinin bitmesi demektir benim için:26: bu yüzden bu kadar korkuyorumya geçmişte beni aldattıysa ve bilmiyosam :26: herkes ilişkilerin başında extra sadakatli davranmıyo şu an yapmaz biliyorum ama ya geçmişte yaptıysa

bu arada tıkandım anası arayıp söylemiş herhalde aşkım doktora gidelim mi diye aradı paniklemiş :26: anca geberirsek zaten

Şuan varya saçmalamanın son noktasındasın justumm...
Ne zaman öleceğimizi biliyomuyuz hayırr...
İşte okadar anlamsız düşüncelerin..
Adamın kafasından bırak ne istiyorsa o geçsin kaybeden o olur kendini heba ediyorsun resmen kızıyorum sana...:19::19::19::47:

Şuan varya saçmalamanın son noktasındasın justumm...
Ne zaman öleceğimizi biliyomuyuz hayırr...
İşte okadar anlamsız düşüncelerin..
Adamın kafasından bırak ne istiyorsa o geçsin kaybeden o olur kendini heba ediyorsun resmen kızıyorum sana...:19::19::19::47:

peki sen hiç korkmuyo musun belki ilk tanıştığınız zamanlar eskilerinden birileriyle görüşüyodu ya da çıktığınız zamanlar şu anki kadar yoğun değildi duyguları diye düşünüyodu aldatıyodu belki :26:

gerçi bilinmeyen üstüne senaryo kurulup ağlanmaz ama :26:

Son düzenleme:
Ik diyorum gülüyorsun , pık diyorum gülüyorsun...:33:

Benimde bi derdim vardı paylaşayım dedim , zehirli elma yiyorum ölmek için ..:37:

Sıkıldım kuzum porselen bebek gibi ifadesiz durmajtan çokta benzerim ya :9::9::27::27:

Bi öll de kurtul zaten şu durumdan :60::60: 8.2 şiddetinde öl ama :60::60:

peki sen hiç korkmuyo musun belki ilk tanıştığınız zamanlar eskilerinden birileriyle görüşüyodu ya da çıktığınız zamanlar şu anki kadar yoğun değildi duyguları diye düşünüyodu aldatıyodu belki :26:

Şuan neyin tribindesin anlamadım ?

Şuan benimm değil mi?
Ve kendime sonsuz güvenim var benim hiç kendimi harcayamam o düşüncelerle kuzum ..
Kendine gelmelisin kendine güvenmelisin öncelikle...:ssz:

çok kötü hissedrim ve güvensizlik ettiğinde de kalbim nasıl kırılıyor anlatamam çünkü kendi beynimin içinde yaşıyorum kendimi biliyorum aldatmayacağımı onu ne kadar sevdiğimi birine yan gözle bakmayacağımı onun kafasının içini göremediğim için korkularımdan dolayı sürekli panikliyorum :26: aldatmanın affı olmaz nezdimde aldatması demek ilişkinin bitmesi demektir benim için:26: bu yüzden bu kadar korkuyorumya geçmişte beni aldattıysa ve bilmiyosam :26: herkes ilişkilerin başında extra sadakatli davranmıyo şu an yapmaz biliyorum ama ya geçmişte yaptıysa

bu arada tıkandım anası arayıp söylemiş herhalde aşkım doktora gidelim mi diye aradı paniklemiş :26: anca geberirsek zaten

Hey Just ! Bence şu aralar sıkıntılarınız olduğunda dolayı yoğun şekilde bu tarz mevzuları düşünüyorsun..

Bence düşünmeniz gereken daha önemli şeyler olabilir, şuan için konuşuyorum..
Geçen anlattığın kefil mevzusu mesela,destek olmak varken , bu tarz ön yagıları ve olumsuz davranışları düşünme bence..

Bu korku hemen hemen herkeste var.

Şu bi gerçek ki , insan geçmişinden kaçmak istese bile kurtulamaz..
Eşin seni seviyor ki , şuan seninle..

Geçmişte yapmış olduğu hataları , gün yüzüne çıkarmak mantıklı bir davranış gelmiyor bana..
Çünkü geçmişi, bugüne taşımak bir gün daha geri gitmekle aynı şey..

Geleceği odaklanıp , eşinin seni ne kadar çok sevdiğini ve senin ona ne kadar çok sevdiğini düşünmelisin..

Kötüden bahsedipte,kötü mevzuları üstüne çekmeyesin.İyi düşün iyi olca konçitam.. :17:

Sıkıldım kuzum porselen bebek gibi ifadesiz durmajtan çokta benzerim ya :9::9::27::27:

Bi öll de kurtul zaten şu durumdan :60::60: 8.2 şiddetinde öl ama :60::60:

Ağzını hayra aç , sen ne zaman şiddet içeren bir cümle kursan deprem oluyor ..:26:

Bu seferde sallanırsak gelir oraya saçını başını yolarımmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

Şuan neyin tribindesin anlamadım ?

sen son günlerdeki olayları bilmiyosun ladym sitem etme bana lütfen kötüyüm zaten

Şuan benimm değil mi?
Ve kendime sonsuz güvenim var benim hiç kendimi harcayamam o düşüncelerle kuzum ..
Kendine gelmelisin kendine güvenmelisin öncelikle...:ssz:

kendine güven evet haklısın karşındakinden önce kendine güven :/ zaten öyle bişey yapsa bi gün karşıma çıkar icabına o zaman bakarım ki bişeyi saklayamadı benden hiç bugüne kadar hep ortaya çıkarttım bi şekilde (aldatma falan değil) o zaman o da benim aldattığımı düşünüyor olabilir böyle düşünmek lazım :31:

Ağzını hayra aç , sen ne zaman şiddet içeren bir cümle kursan deprem oluyor ..:26:

Bu seferde sallanırsak gelir oraya saçını başını yolarımmmmmmmmmmm:52::52::52::52:

Heheheh yol benii bebişimm :27::27::27:

Herkese iyi akşamlar gelmeye çalışırım yine :3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

sen son günlerdeki olayları bilmiyosun ladym sitem etme bana lütfen kötüyüm zaten

kendine güven evet haklısın karşındakinden önce kendine güven :/ zaten öyle bişey yapsa bi gün karşıma çıkar icabına o zaman bakarım ki bişeyi saklayamadı benden hiç bugüne kadar hep ortaya çıkarttım bi şekilde (aldatma falan değil) o zaman o da benim aldattığımı düşünüyor olabilir böyle düşünmek lazım :31:

Sitem etmiyorum justım sordum noldu ama ya :26:

Hey Just ! Bence şu aralar sıkıntılarınız olduğunda dolayı yoğun şekilde bu tarz mevzuları düşünüyorsun..

Bence düşünmeniz gereken daha önemli şeyler olabilir, şuan için konuşuyorum..
Geçen anlattığın kefil mevzusu mesela,destek olmak varken , bu tarz ön yagıları ve olumsuz davranışları düşünme bence..

Bu korku hemen hemen herkeste var.

Şu bi gerçek ki , insan geçmişinden kaçmak istese bile kurtulamaz..
Eşin seni seviyor ki , şuan seninle..

Geçmişte yapmış olduğu hataları , gün yüzüne çıkarmak mantıklı bir davranış gelmiyor bana..
Çünkü geçmişi, bugüne taşımak bir gün daha geri gitmekle aynı şey..

Geleceği odaklanıp , eşinin seni ne kadar çok sevdiğini ve senin ona ne kadar çok sevdiğini düşünmelisin..

Kötüden bahsedipte,kötü mevzuları üstüne çekmeyesin.İyi düşün iyi olca konçitam.. :17:

ben de benle dalga geçiyosun sandım alınıcaktım :27::27: elma melma karıştırdın ya :D

ben yalnız kalınca böyle oluyorum benden uzaklaşınca kafama takmaya başlıyorum oysa sarsa işte sevgisiyle hiç aklıma bile gelmicek :14:

konçita ne demek bu arada :17:

bi borç mevzusu var başımızı ağrıtıyo o yüzden gerginiz 3 gündür bana kesti bileti de agresif suratsız geziyo ben de yokluğunda takıntı yapıyorum işte

Yapma be kuzu kafasında milyon tane şey vardır şmdi onun kmseye patlayamayınca sen kahrını çekiyorsun diye sana patlamıştır :31:

ben de benle dalga geçiyosun sandım alınıcaktım :27::27: elma melma karıştırdın ya :D

ben yalnız kalınca böyle oluyorum benden uzaklaşınca kafama takmaya başlıyorum oysa sarsa işte sevgisiyle hiç aklıma bile gelmicek :14:

konçita ne demek bu arada :17:

Yok konçita, neden dalga geçeyim. O benim neden elma demek istediğimi anladı benimde çözemediğim bir sıkıntım var. Elma yiyerek çözeceğiz inşallah..

Bu arada konçita ispanyolca kadın ismi , yani kızlara denilir..
Deniz kabuğu anlamıda var ondan size konçita diyorum..

Şuan tek başınasın diye mi bunlar oluyor , bak ben şuan sevgilimden ayrı yerdeyim fakat varlığını yanımda hissedebiliyorum ..
Yokluğundan daha ağır basıyor, arasın ya da aramasın mesaj atsın yada atmasın..

Sende böyle düşünsen, yada sen bira ilgiye mi hasretsin.. ?

Back
X