• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

Ben nisan icin o kafar kiyafet aradim biliyosun herseyimi aldim hazirladim o ortada bir sey yokken kendi kendine triplere girip ben gelmezmisim diye davetli listesinden adimi sildi falan iste :ssz::ssz:

O ne yaaa :53::53::53:
Durup duruken niye silmiş ki senin adına mı karar veriyor yoksa kavga flnmı ettiniz :26:

O ne yaaa :53::53::53:
Durup duruken niye silmiş ki senin adına mı karar veriyor yoksa kavga flnmı ettiniz :26:

Yok diyorum ya kendi kendune triplere girdi belli degildi ama buyuk ihtimsl gidicektim yok gelmezmisim oyalarmisim o kiyafetleri ben baska seyler icin almusim diyerek ismimi silmis istesnde gelemezsin artij dedi cok uzuldum o kadr ozenmistim gelmesem bile silmek ne demek yabanci gibi hissettim :ssz::ssz:

Yok diyorum ya kendi kendune triplere girdi belli degildi ama buyuk ihtimsl gidicektim yok gelmezmisim oyalarmisim o kiyafetleri ben baska seyler icin almusim diyerek ismimi silmis istesnde gelemezsin artij dedi cok uzuldum o kadr ozenmistim gelmesem bile silmek ne demek yabanci gibi hissettim :ssz::ssz:

İlginçç yani öküzlükte son noktaa :53:

Ya oda yapamıyorsa ?
Kötü hissetmezmisin ?
İlişkinin ne anlamı varki her an tetikte yaşayacaksan güvenemeyip ?

çok kötü hissedrim ve güvensizlik ettiğinde de kalbim nasıl kırılıyor anlatamam çünkü kendi beynimin içinde yaşıyorum kendimi biliyorum aldatmayacağımı onu ne kadar sevdiğimi birine yan gözle bakmayacağımı onun kafasının içini göremediğim için korkularımdan dolayı sürekli panikliyorum :26: aldatmanın affı olmaz nezdimde aldatması demek ilişkinin bitmesi demektir benim için:26: bu yüzden bu kadar korkuyorumya geçmişte beni aldattıysa ve bilmiyosam :26: herkes ilişkilerin başında extra sadakatli davranmıyo şu an yapmaz biliyorum ama ya geçmişte yaptıysa

bu arada tıkandım anası arayıp söylemiş herhalde aşkım doktora gidelim mi diye aradı paniklemiş :26: anca geberirsek zaten

Son düzenleme:
Olmuyo işte olmuyo ! Yapmıyorum ! Elma da yiyorum ! Olmuyooooo:14:
Güvenemiyorum, kötü hissediyorum , yapamıyorum:14:

hahaha:52::52::52::52::52::52:

Güldürme demedim mi sana benn :60:
Her yere sokmasan şeyini ne alakası var ulen elmayla :27::27:

Back
X