julia ve melekleri

konu eksiğim yok 2 ay önce hatimledim hepsini sorularda da sıkıntım yok tek derdim stres stres yapınca çuvallıyorum:43:

olumsuz düşünme bebek. ben ilk össye girdiğimde kusarak çıkmıştım stresen geberdim:(

kazandığım sene kendime güvendim ve şükür beklediğimden iyi yapım.

kpssde kendime güvendim yine beklediğimden iyi geldi.

güven sadece. :34:

olumsuz düşünme bebek. ben ilk össye girdiğimde kusarak çıkmıştım stresen geberdim:(

güvenemiyorum ki:43:ne yaparsam yapayım olmuyoooooooooo:14::14::14::14:

bende herif yok:53:
just ablanın kocası eve gelmiştir şimdi kesin mercimeği fırına veriyolardır:23::23::23::23:

Kız misalen dedim misaldeki herif kimsenin herifi değil :27::27:

babişten alıyorum ama yine de yok:43:
işin kötü yanı dershane de bile stres yapıyorum:43::43:
midem bulanıyo çok berbat bişi ya:43:yoksa şu an girsem 100 net çıkarırım rahat..
ama ygsde 70 falan yapıcam kesin

Ah yawrumm çok zor ya çok.Ama sen denemelerde de böyleysen daha sıkıntı var.Ben sınavada sadece :31:

Babiş derken babandan mı canım:26:

Kız misalen dedim misaldeki herif kimsenin herifi değil :27::27:

Ah yawrumm çok zor ya çok.Ama sen denemelerde de böyleysen daha sıkıntı var.Ben sınavada sadece :31:

Babiş derken babandan mı canım:26:
:27:bende herif yok işte:27:
evet babamdan :26:hergün düzenli 30 dk konuşur benle,artık sınava sokmıcam seni diyo:27:
şu stresten her yerim ağrıyo artık psikolojik olarak kusuyorum hep:17::17:sağlığımdan gidicem kazanana kadar:43:

Benim ki kendine güvenmemek de değil.Saçma sapan bir şey oluyor hayatım önümde diyorum hayatım şu satırlarda emeğim okumam hepsi sonra ben kopuyorum ya titreye titreye giriyorum sınava:31: belkide güvensizlik bilmem hiç o açıdan düşünmemiştim

Ben 90 alırım derken kpss den 84 küsürde takılı kaldım :14: hep bu heyecandan

güvenemiyorum ki:43:ne yaparsam yapayım olmuyoooooooooo:14::14::14::14:

canımolumsuz cümle kurma sadece olumluyu düşün. geceleri uyumadan sınavı düşün sorularn ne kadar kolay geldiğini istediğin bölümü kazandığını hep raga olduğunu düşün.

bebiş derken jusi kas ediyo sanısam

canımolumsuz cümle kurma sadece olumluyu düşün. geceleri uyumadan sınavı düşün sorularn ne kadar kolay geldiğini istediğin bölümü kazandığını hep raga olduğunu düşün.

bebiş derken jusi kas ediyo sanısam
yok babiş babam:52:
işte be hep uyumadan sınavuın ne kadar zor geçtiğini kalem oynatamadığımı orada düşüp öldüğümü düşünüyorum:53::43::43:

:27:bende herif yok işte:27:
evet babamdan :26:hergün düzenli 30 dk konuşur benle,artık sınava sokmıcam seni diyo:27:
şu stresten her yerim ağrıyo artık psikolojik olarak kusuyorum hep:17::17:sağlığımdan gidicem kazanana kadar:43:

Senin babayı bana versene :52::52::52:

Bi an önce geçsin gitsin de hatırlama bile bu zamanları canım.Sen bana ne okusam diye sormuştun tm yim demiştin.Ne okuyacaksın canım tm nin 3 parlak mesleği var avukat psikoloji ve sınıf öğretmenliği

Sınıf öğretmeniliği sıkıntı artık.4+4 ten sonra atanamıyorlar şişmiş durumdalar

Senin babayı bana versene :52::52::52:

Bi an önce geçsin gitsin de hatırlama bile bu zamanları canım.Sen bana ne okusam diye sormuştun tm yim demiştin.Ne okuyacaksın canım tm nin 3 parlak mesleği var avukat psikoloji ve sınıf öğretmenliği

Sınıf öğretmeniliği sıkıntı artık.4+4 ten sonra atanamıyorlar şişmiş durumdalar
babam hukukçu olduğu için hukuk okumamı istemiyo ben psikoloji istiyorum ama bu psikolojiyle kazanamıcam galiba:43:

Benim ki kendine güvenmemek de değil.Saçma sapan bir şey oluyor hayatım önümde diyorum hayatım şu satırlarda emeğim okumam hepsi sonra ben kopuyorum ya titreye titreye giriyorum sınava:31: belkide güvensizlik bilmem hiç o açıdan düşünmemiştim

Ben 90 alırım derken kpss den 84 küsürde takılı kaldım :14: hep bu heyecandan

canım en azından bende öle oldu yaşadığım şeylerde

össde 245 lerde alıyordum denemelerde össde 265lerde geldi

kpssde 72leri zor görmüşken kpssde 84 geldi

ikisine de öle çok çalışmadım ama fazla rahattım D:

yok babiş babam:52:
işte be hep uyumadan sınavuın ne kadar zor geçtiğini kalem oynatamadığımı orada düşüp öldüğümü düşünüyorum:53::43::43:

:D ben bile kazandıysam diyorum okul puanım o kadar düşüktü ki :(

benle aynı hamı yapanlar derece yaptı nerdeyse zamanında yaptığım tembelliği çok acı çekim :(

Ahhhh bebemmmm Tr nin kahvelerii sana kurbaann olsunnn :52::52::52::52: gel yapem ben sanaa :38::38::38:

napıyon bebeemmmm :23::23:

babam hukukçu olduğu için hukuk okumamı istemiyo ben psikoloji istiyorum ama bu psikolojiyle kazanamıcam galiba:43:
oyy kıyamam ben sana Allah çalışanla beraberdir. Sen çalış tevekkül et ummadığın yerden kapılar açılır. bozma psikolojiniii kıyamam sana..:54::54:

canım en azından bende öle oldu yaşadığım şeylerde

össde 245 lerde alıyordum denemelerde össde 265lerde geldi

kpssde 72leri zor görmüşken kpssde 84 geldi

ikisine de öle çok çalışmadım ama fazla rahattım D:

Ah limonum ya şu an iş biraz sıkıntı zaten.

Alımda yapmıyor devlet düz memurluktan şimdi diyorum ne fayda çalışacaksın.Hhepten soğudum güya tekrar hazırlanacağım hiç bir şey yaptığım yok

Back
X