julia ve melekleri

kızlarr şimdi size birşey soracağım bana gülmeyin benle dalga geçmeyin (bdv üsülü oldu laa kötü eleştiri kabul etmem hihihi) neysem iştee evde ağda hazırlamayı bilen var mı?? Bunu denemiş olan var mı?? Burada ılık ağda yok. hazır ağda bantlarını da de ben sevmiyorum beceremiyorum. evde ağdasını kendi hazırlayanlar varmış duydum. internette de tarifi var ancak nasıl olur? fikri olan beri gelsin please!:30::17::12::38::29:

İşletme canım işletmeden girdim kpss ye :37: ne abuk bi insanım ben ya asrın hatasını öss ye değer vermeyecek yaptım sakın bu salaklığı yapma canım sakın.Asla zor diye düşünme çalış asıl yoksa benim gibi çok pişman olursun
:43::43::43::43:umarım :43:sosyoloji nası bi bölüm sizce:26:

kızlarr şimdi size birşey soracağım bana gülmeyin benle dalga geçmeyin (bdv üsülü oldu laa kötü eleştiri kabul etmem hihihi) neysem iştee evde ağda hazırlamayı bilen var mı?? Bunu denemiş olan var mı?? Burada ılık ağda yok. hazır ağda bantlarını da de ben sevmiyorum beceremiyorum. evde ağdasını kendi hazırlayanlar varmış duydum. internette de tarifi var ancak nasıl olur? fikri olan beri gelsin please!:30::17::12::38::29:

BENİM yengem yapıyordu şekerle ama hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına.

Fakat şekerle yapılan ağda kılları besliyormuş :26:

nihoohooou hoşbuldukk nasıl geçti günün:29:

Sıkıcı bi gündü aman bitti gitti şükür nerdeyse BDV'ye konu açıcaktım o derece bi gündü işte :1:

:30::30::30::30::30:hoşgedin ribbbbbbb:16::16::16:

Hoşbuldum canımm :16::16:

Ay biz küçükken annem yapardı hatta ablamla birlikte yerdik macun niyetine :27::27: Limon ve su'dan yapılıyo sanırım ama emin değilim bi sorayım anneme hatırlıyodur inşallah :1:

Sıkıcı bi gündü aman bitti gitti şükür nerdeyse BDV'ye konu açıcaktım o derece bi gündü işte :1:

Ay biz küçükken annem yapardı hatta ablamla birlikte yerdik macun niyetine :27::27: Limon ve su'dan yapılıyo sanırım ama emin değilim bi sorayım anneme hatırlıyodur inşallah :1:
nasılsın:23::23:

:43::43::43::43:umarım :43:sosyoloji nası bi bölüm sizce:26:

Sosyoloji çok git gelli bir bölüm canım.Mesela bu aralar önü açık formasyonda var.Neydi ya hep unutuyorum unutkanlık var bende devlet bilmem ne uzmanlarını sosyolojiden alıyor.

Ama şunu önereyim sana sosyolojiyi açıktanda okuyabilirsin.Sen başka bir bölümü okurken bir yandan açıktan sosyolojide gidebilir.Zaten aof nın sınavları zor olmuyor

Sosyoloji çok git gelli bir bölüm canım.Mesela bu aralar önü açık formasyonda var.Neydi ya hep unutuyorum unutkanlık var bende devlet bilmem ne uzmanlarını sosyolojiden alıyor.

Ama şunu önereyim sana sosyolojiyi açıktanda okuyabilirsin.Sen başka bir bölümü okurken bir yandan açıktan sosyolojide gidebilir.Zaten aof nın sınavları zor olmuyor
anladım:26::26:of ya nefret ediyorum öğrencilikten:43:

Limon ve şekerle..

Toz şekeri alacaksın , limonu üzerine sıkıp kaynat

kızlar kaçıyım artık ben:5:görüşürüz hepiniz kocaman seviliyosunuz:16:+iyiki varsınız:16:

Ben aldım yawru kahveyi hadi sende al :52::52::52:

aldım bebeeemmm hertürlü muhabbete hazırım:60::60::60::60::60::60:

BENİM yengem yapıyordu şekerle ama hiç dikkat etmedim nasıl yaptığına.

Fakat şekerle yapılan ağda kılları besliyormuş :26:

hadi yaa onu duymadım:26:

he yaa bazı tatlılarda kullanılır o tarif var internette bolca da işe yarar mı ona karar veremedim yapış yapış kalmıyım sonra:60::60::60::60::60:

Limon ve şekerle..

Toz şekeri alacaksın , limonu üzerine sıkıp kaynat

yafruuummmm:23::23::23:

aldım bebeeemmm hertürlü muhabbete hazırım:60::60::60::60::60::60:

hadi yaa onu duymadım:26:

he yaa bazı tatlılarda kullanılır o tarif var internette bolca da işe yarar mı ona karar veremedim yapış yapış kalmıyım sonra:60::60::60::60::60:

yafruuummmm:23::23::23:

Yolarım seni . Hem de cart cart

Back
X