julia ve melekleri

napıyon bebeemmmm :23::23:

oyy kıyamam ben sana Allah çalışanla beraberdir. Sen çalış tevekkül et ummadığın yerden kapılar açılır. bozma psikolojiniii kıyamam sana..:54::54:
inş ablacım inş olur inş:43::43:

:D ben bile kazandıysam diyorum okul puanım o kadar düşüktü ki :(

benle aynı hamı yapanlar derece yaptı nerdeyse zamanında yaptığım tembelliği çok acı çekim :(
benimde iyi değil ki:43:72 diploma notum:43:yani 42 puan geliyo:43::43:

Ah limonum ya şu an iş biraz sıkıntı zaten.

Alımda yapmıyor devlet düz memurluktan şimdi diyorum ne fayda çalışacaksın.Hhepten soğudum güya tekrar hazırlanacağım hiç bir şey yaptığım yok

stil başka seçenek var mı yok. oturup hazırlanacaksın ve yapacaksın bu sefer ben inanıyorum :D adamlar bedavadan taşaoran falan diye kadroya geçiriyo insanlar kpss diye boşta.

İyi akşamlar topik ahalisi :3::3:
İyi akşamlar ribboo :38:
ege psikoloji
aydın sosyal hizmet
dokuz eylül okul öncesi:26:

Hmm çok güzel yerler kuzum.Okul önceside sana çok yakışır aslında ruhunu canlı tutacak bi meslek

napıyon bebeemmmm :23::23:

oyy kıyamam ben sana Allah çalışanla beraberdir. Sen çalış tevekkül et ummadığın yerden kapılar açılır. bozma psikolojiniii kıyamam sana..:54::54:
Napayım yawrucan bende kahve alacağımda bi kalkamadım :9: sen napıyorsun niye beşaın ağrıyor

Ah limonum ya şu an iş biraz sıkıntı zaten.

Alımda yapmıyor devlet düz memurluktan şimdi diyorum ne fayda çalışacaksın.Hhepten soğudum güya tekrar hazırlanacağım hiç bir şey yaptığım yok
sen ne mezunusun abla:26::26:

Hmm çok güzel yerler kuzum.Okul önceside sana çok yakışır aslında ruhunu canlı tutacak bi meslek

Napayım yawrucan bende kahve alacağımda bi kalkamadım :9: sen napıyorsun niye beşaın ağrıyor
inş kazanırım ya:43::43::43:

beni de o çok yakmıştı düşün benle aynı hamı yapan istanbul hukuka gitti ben hukuk yazsaydım konya 2. öğretim ve erzincan falan oluyordu

ya da pdrden en iyi ünilere gittiler adı olan insana çok koyuyor lisede tembel olmak. mesela her denemeden çıkardım iyi gelirdi ama okul puanı olunca olmayacak diye koyardı :((

beni de o çok yakmıştı düşün benle aynı hamı yapan istanbul hukuka gitti ben hukuk yazsaydım konya 2. öğretim ve erzincan falan oluyordu

ya da pdrden en iyi ünilere gittiler adı olan insana çok koyuyor lisede tembel olmak. mesela her denemeden çıkardım iyi gelirdi ama okul puanı olunca olmayacak diye koyardı :((
ne güzel başarmışsın ama:43::43:ben yapamıcam kesin:43:

tatlım sınavı kaybedenlerin çoğu bilgisizlikten değil stresten kaybediyor. ne kadar heyecanına stresine dur diyebilirsen o kadar iyi:34:
birde bii dua yazacağım sana ö.m. den aklına geldikçe okuu:31: seneye psikoperii mi olcan sen şimdii:52:yirim seni:16:

tatlım sınavı kaybedenlerin çoğu bilgisizlikten değil stresten kaybediyor. ne kadar heyecanına stresine dur diyebilirsen o kadar iyi:34:
birde bii dua yazacağım sana ö.m. den aklına geldikçe okuu:31: seneye psikoperii mi olcan sen şimdii:52:yirim seni:16:
çok sağol ablacım ya allah razı olsun senden:16::43:
:D izmir olursa justla dağıtırsın o sen bitirinceye kadar yerde açar :D seni de elemanı yapar :9::9:
:27:hayallerimiz o yöndeydi zaten:52::52:

gayfee mi içmedim ondan.. hadii kalk birlikte içelim:7::7:

Bugün gelemedim buralara. Nasılsınız görüşmeyeli :6:

bende yenii geldim:9: bu hatunlar varsa yoksa çene yahuu ne olsun:60::60::60:

gayfee mi içmedim ondan.. hadii kalk birlikte içelim:7::7:

bende yenii geldim:9: bu hatunlar varsa yoksa çene yahuu ne olsun:60::60::60:

Sende hoşgeldin o zaman canım :16:

Aynen Peri'ye baksana çeneden benim geldiğimi bile göremedi ne bi hoşgeldin ne bi nasılsın :19:

Stillcim alıntı yapmamışım saol kuzum :16:

stil başka seçenek var mı yok. oturup hazırlanacaksın ve yapacaksın bu sefer ben inanıyorum :D adamlar bedavadan taşaoran falan diye kadroya geçiriyo insanlar kpss diye boşta.

Ben bunların yapacağı işe zaten bol bol küfrediyorum.

İlla yandaşlarını sokacaklar illaki.Önce sözleşmeli ayağına alıyorlar yandaşları sonrada oo one kadro bilmem kaç bin taşerona kadro.

Bize gelince yok niye bütçe yok.

Benim girdiğim önlisanstan 800 bin kişi girdi ben 7 binim ya sadece 7 binim atanamıyorum.Öf neyse coşmayayım ben:1: çok dertliyim bu konuda sayfalarca yazabilirim.

Tekrar bakalım inşallah bu sefer başka olur

Back
X