Ağzını yediğimsıksaydın yanaklarını bol bol
Neyden kuzenin adı ne ?
ahaha kaymak fiilinide çok seviyorum ben nedense kayık çizgi en güzel çizgidir
Bir gün bakıcam beden önce nasıl konuşuyormuşun diye
O vahim kazanım yafrum senin
hayy yerim onu maşallah
Hiç çekemem valla o kadar da yapmam heralde
yok anam kime sorsan yapmam der. benim arkadaşa sor övüne övüne bazıları doğurmak için dünyaya gelir diyorgüzel bakıyor ama hakkını yemiyim dostumun
Allah bağışlasın maaşallah çok güzel yawruHala kızımın kızıAdı Nehir öpe öpe bitiremedim
hayy yerim onu maşallah
senden önce tambir pedagog havasında idimartık yırtık pedagog oldum
Allah bağışlasın maaşallah çok güzel yawru
En fazla 3 tane
Bugün hava güzeldi dışarı çıkardıkBütün kedilerin peşinden gidiyor ayağının altından alıyor kaldırmaya uğraşıyor kedileri Kuyruğundan tutup kaldırıyordu Ben korkuyorum çocuk korkmuyor :18:
Allah bağışlasın maaşallah çok güzel yawru
Ahahaha artık sansürlü pedegogsun
aneeammm tam yemelik ısırmalık
Hiç sorma yapıp yapıp gülüyor bi de kahkaha atıyor
Çok güzel ama çokta şımarık kedileri kovalıyor valla kuyruklarından havaya kaldırıyorKorkmuyor da mübarek çocuk
aneeammm tam yemelik ısırmalık
yavru kuş msj kutunu temizle arada. benimkii dolmuşş ondan gelmiymiş mesj düzeldi şimdii..
Öyle ya çocuklar kolay kolay korkmaz ki zarar-hata şeklinde düşünmezler davranışları
Çok güldüm valla kedi dilinde anlaşıyorlar sankiKedi de kaçmıyor nehire sokuluyor nehirde kahkaha atıyor
Allah seni bnetmesin dilşahnasıl mesaj kutun dolmuş bende dicektim ta dünden beri mesaj kutun temiz değil mi diye akıl etmişsindir diye bişey demedim tabiki zaten 1000 tane mesaj ancak alıyor hergün siliyorum ben
1,5 yaşında falan canım
kıss iki üç gün silemdim dolmuş ya laa.. ne çene var düşün
Allah uzun sağlıklı güzel ömür versn inşallah kuzucuğaa
öyleler ya bizede bi ufaklık gelmişti kedimiz var kedi ona miyavlıyor ufaklık ona miyavlıyor
Allah uzun sağlıklı güzel ömür versn inşallah kuzucuğaa
hep kırmızı noktalı konuşmaktan
ama bak şuan ne kaaa edepliyiz tam bir salon hanımefendisidilay gelsin çin çin olruz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?