julia ve melekleri

hayy yerim onu maşallah

Bugün hava güzeldi dışarı çıkardık Bütün kedilerin peşinden gidiyor ayağının altından alıyor kaldırmaya uğraşıyor kedileri Kuyruğundan tutup kaldırıyordu Ben korkuyorum çocuk korkmuyor :18:

aneeammm tam yemelik ısırmalık

Allah bağışlasın maaşallah çok güzel yawru

Ahahaha artık sansürlü pedegogsun

yavru kuş msj kutunu temizle arada. benimkii dolmuşş ondan gelmiymiş mesj düzeldi şimdii..

Çok güzel ama çokta şımarık kedileri kovalıyor valla kuyruklarından havaya kaldırıyor Korkmuyor da mübarek çocuk

Öyle ya çocuklar kolay kolay korkmaz ki zarar-hata şeklinde düşünmezler davranışları

aneeammm tam yemelik ısırmalık

yavru kuş msj kutunu temizle arada. benimkii dolmuşş ondan gelmiymiş mesj düzeldi şimdii..

Allah seni bnetmesin dilşah nasıl mesaj kutun dolmuş bende dicektim ta dünden beri mesaj kutun temiz değil mi diye akıl etmişsindir diye bişey demedim tabiki zaten 1000 tane mesaj ancak alıyor hergün siliyorum ben

Öyle ya çocuklar kolay kolay korkmaz ki zarar-hata şeklinde düşünmezler davranışları

Çok güldüm valla kedi dilinde anlaşıyorlar sanki Kedi de kaçmıyor nehire sokuluyor nehirde kahkaha atıyor

Allah seni bnetmesin dilşah nasıl mesaj kutun dolmuş bende dicektim ta dünden beri mesaj kutun temiz değil mi diye akıl etmişsindir diye bişey demedim tabiki zaten 1000 tane mesaj ancak alıyor hergün siliyorum ben

kıss iki üç gün silemdim dolmuş ya laa.. ne çene var düşün

1,5 yaşında falan canım

Allah uzun sağlıklı güzel ömür versn inşallah kuzucuğaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…