julia ve melekleri

beni kimse 62 demiyor zaten bende bir tek karından alıyorum canım göbeğim çıkıyo sadece

1,66 boyum benimde şaşırdım şimdi dengeli almıyoruz ki evet 10 kilo versem ne hoş olucak :2:

Verme bence senin yüzün felan çok iyi.Kilolu hiç durmuyorsun belkide kilolu değilsindir kemik yapın kalındır.Böyle gayet hoşsun

Tamam stim inşallah bi aksilik çıkmazsa gidicem ben de kaçıyorum şmdi öptüm

hatunlaaaarrrrrrrrr ben geldimm

hoş geldin yawrucan

sen ve still i karıştırıyorum :18::18:

ben çıkıyorum ama

Neiyimizi karıştırıyorsun

Son düzenleme:
Spor yaparak nasıl kilo veriyorsunuz ya,ben spor yapınca çok acıkıyorum ve karbonhidrat almadan doymuyor hali ile kilo vermek şöyle dursun alıyorum

İyiyim dostum küçük kuzenlerime bakım için yardıma gittim canıma okudular bir tanesinin resmini çektim ama

Ovv kuzen deme bana adamım.canımı okudular annemdeyken

nicoooo nasılsın kuzu

selam can can ikiz gibi olduk ya la karıştırılıyoruz artık halbukiii çizgimiz çok farklu

Senin bi aralar salon çizgin vardı sanki benle tanışmadan önce ben bu topiğe çok uğramazkene sanki o zaman vardı ama artık senle çizgimiz aynı şekercan

Daha ne istiyorsun banada gelmese her gün silmekten bıktım.

Başka tarayıcı ile denedin mi ? mozilla felan

Muneyede mesaj at bi bece

denedim tatlım yaa chrome kullanıyorum explorer da denedim aynıı. ayol msj silmesi gıcık ancak kim ney yazmış kaçırıyoum ayıp olii

Yorgun valla kuzum. Küçük kuzenlere bakım için yardıma gittim pestilimi çıkardılar :18: ama bir tanesinin resmini çektim

ahahahaha çocuk bakma zor zanaaat benim arkadaşım 5. hamile evi kreş gibi

artık kayık bir çizgim var kırbaçlı kelepçeli pijamalı bol kırmızı noktalı

denedim tatlım yaa chrome kullanıyorum explorer da denedim aynıı. ayol msj silmesi gıcık ancak kim ney yazmış kaçırıyoum ayıp olii

ahahah iyide ben hiç bir alıntı mesajı okumuyorum ki kaçan yine kaçıyor

Muneye mesaj at yawrucan.Acaba kapatma gibi bi ayar varda sen bunumu keşfettin bilmeden :26: hiç ayarlarla uğraşmışmıydın

aslında daha kolay oluyo bana göre

kişiden kişiye değişir sanınm
Galiba herkesin bünyesi farklı
Atayım mı buraya resmini
AT Bakalım şekercan tatlıysa severiz biraz

ahahahaha çocuk bakma zor zanaaat benim arkadaşım 5. hamile evi kreş gibi

artık kayık bir çizgim var kırbaçlı kelepçeli pijamalı bol kırmızı noktalı

ahaha kaymak fiilinide çok seviyorum ben nedense kayık çizgi en güzel çizgidir

Bir gün bakıcam beden önce nasıl konuşuyormuşun diye

O vahim kazanım yafrum senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…