julia ve melekleri

senin belin nasıl oldu onu deyivee bakam
bugün bir konu vardı dur link vereyim 4 5. sayfada anlarsın ne oldugunu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691599

acırsa :18:
acimiycek

çok zayıfmışsın zatennn ben 62-63 üm

bende de pco başlangıcı var dr kilo verırsen daha iyi olur dedi

ayyyh yok yaa istemiyom :120::120:

antonto nun tonton u işte

senin belin nasıl oldu onu deyivee bakam
bugün bir konu vardı dur link vereyim 4 5. sayfada anlarsın ne oldugunu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691599

acırsa :18:

Bakıyorum ginam konuya

Bi de baş harfi s yine olay olmuş herhalde noldu isim vermedn topiğinde gördm

Doktora gittin mi sen ? dğn gecede sordum çıkmıştın cevap yazamadın :26:

Belimm iyi korse takıyorum gitmedim doktora

Vaktim olmadı çünkü

Biraz da o yüzden gelmiyorm 2 gündür pc başında ağrıyo çok fena azcık oturunca ağrıyo

Uzanarak tv falan izliyorm öyle yarn gidicem ama aksatmıcam :18:

acimiycek

çok zayıfmışsın zatennn ben 62-63 üm

bende de pco başlangıcı var dr kilo verırsen daha iyi olur dedi

ayyyh yok yaa istemiyom :120::120:

antonto nun tonton u işte

O kiloyu ben dengeli alsam sadece beli almasa 80 olsam umrum da olmaz ama dengeli kilo almıyor vucudum

Sen gayet iyidin fotolarda boyun benden uzun mu ? 1,65 im ben senden çokta zayıf durmuyorum:26:

baş harfi s olayı belki safirindir zengin kocacıkı olan banlanmıs nedenini bilmiyorum

ben cıktım canlarım

Sağlığını ihmal etme yawrucan git yarın doktora

O kiloyu ben dengeli alsam sadece beli almasa 80 olsam umrum da olmaz ama dengeli kilo almıyor vucudum

Sen gayet iyidin fotolarda boyun benden uzun mu ? 1,65 im ben senden çokta zayıf durmuyorum:26:

beni kimse 62 demiyor zaten bende bir tek karından alıyorum canım göbeğim çıkıyo sadece

1,66 boyum benimde şaşırdım şimdi dengeli almıyoruz ki evet 10 kilo versem ne hoş olucak :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…