julia ve melekleri

Ahaha bizim komsuya az gülmedim.bugün. esi uykudan uyanmis demis ki karisina " yürü git kendine pazardan yarina cicek al istediginden" tabi komsu gitmemis demis "kendi kendime cicek mi aliyim"

Ahaha bizim komsuya az gülmedim.bugün. esi uykudan uyanmis demis ki karisina " yürü git kendine pazardan yarina cicek al istediginden" tabi komsu gitmemis demis "kendi kendime cicek mi aliyim"

hadi yaa abi Türk erkeğini tüm gerçekliği ile gözler önüne sermiş pazardan çiçek mi alaymış ben o hatunun yerinde olsam giderim kuyumcuya alırım bi tektaş pazardan çiçek nasıl alınıyormuş gösteririm onada.Allahın odunu

Son düzenleme:
[:OTE=LadyMarmelad;34009390][/QUOTE]

noliii leynnn ne bu trip :
Senin tawuğuna kim kış dedi

Ha onu de bana bana ne alacak ki herifim kırbaç alsa bende ona kelepçe alsam

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::

bide pazardan al diyor yaaa az kalsin bayilicaktim gülmekten tam odun isine geldigini yapiyor ancak. Zaten karisi pek el üstünde tuttugu yok

[:OTE=LadyMarmelad;34009390]

noliii leynnn ne bu trip :

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::[/QUOTE]
aha ayy koptumm yaaa süper bi hediye olur. Eniste Hakediyor mu acaba o da var

Yoo yalnışın var ben senin tavuğuna kış demedim

Kestim yedim çorba yaptım ama kış demedim litfen günahımı alma kıştı culi dedi git ona de

leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::

Kızım bozma şu alıntıları yaa napıyon ne ediyon kurcalama

Ben ne alacam ona ya çok istiyorsa o alsın bekretimi verecem üstüne bide hediye mi alacam

bide pazardan al diyor yaaa az kalsin bayilicaktim gülmekten tam odun isine geldigini yapiyor ancak. Zaten karisi pek el üstünde tuttugu yok

Bunlar evlendikten sonra evrim geçiriyorlar öküzdüler tam odunluöküzlü bişeyler oluyolar Hiç şaşırmam adam hayatında çiçek alamamışki nereden alıncağını bilsin.Adamın bildiği çiçek sadece ot oda pazarda öküz işte

Son düzenleme:

caniii seniiiiiiiiiiiiiii

Julii alıntıyı mahfetmişsin juli

Kankaaa napıyon kankaaaa
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm

Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diye tam onlara göre bir gün olur

Iste bende bu yüzden evlilikten cekiniyorum evrim gecirdikleri icin... Köprüyü gecene kadar..

Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diye tam onlara göre bir gün olur

Iste bende bu yüzden evlilikten cekiniyorum evrim gecirdikleri icin... Köprüyü gecene kadar..

Acı gerçek sonunda gerçekleşecek o yüzden çok kaçamamk gerek bak evde kalıyoruz sonra yaşın kaç bilmiyorum ama ben turşuluk olaraktan sakın korkup kaçma diyorum

YANLUŞLUKLA bozdum alıntıyı dikkat et alıntıyı diorum bekreti değil

caniii seniiiiiiiiiiiiiii

Julii alıntıyı mahfetmişsin juli
ohhhhh canıma cimcommm
Kankaaa napıyon kankaaaa
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm

bana selam sabah yok mu

Kırmızılar çoğaldıkça hayaletlerde çoğaldı bu ne arkadaş alta 4 dene hayalet var

Ey ruh geldiysen 3 kere tıkla

Acı gerçek sonunda gerçekleşecek o yüzden çok kaçamamk gerek bak evde kalıyoruz sonra yaşın kaç bilmiyorum ama ben turşuluk olaraktan sakın korkup kaçma diyorum
Bende tursuluk oldum yasim 24 beni gören sen daha evlenmiceni diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…