bekret günü bekret
Bu saatte uyuyp ne yapacaksınsohbet et açılırsın
Öylemi leeneee hepten unutmuşum diyorum ya alakam yok böyle şeylerle.
Artık aştım kızım benbana öküzcanlar günü lazım yada turşu günü felan o zaman kutlarım
Ahaha bizim komsuya az gülmedim.bugün. esi uykudan uyanmis demis ki karisina " yürü git kendine pazardan yarina cicek al istediginden"tabi komsu gitmemis demis "kendi kendime cicek mi aliyim"
Senin tawuğuna kim kış dedi
Ha onu de banabana ne alacak ki herifim kırbaç alsa bende ona kelepçe alsam
Senin tawuğuna kim kış dedi
Ha onu de banabana ne alacak ki herifim kırbaç alsa bende ona kelepçe alsam
hadi yaa abi Türk erkeğini tüm gerçekliği ile gözler önüne sermiş pazardan çiçek mi alaymış ben o hatunun yerinde olsam giderim kuyumcuya alırım bi tektaş pazardan çiçek nasıl alınıyormuş gösteririm onada.Allahın odunu
[:OTE=LadyMarmelad;34009390]
leynnn 14 subattaaa sal gitsin bekretiiiii su afilli yazılı donlar var yaaa hani erkek için uçuşa hazırmısın flan yazıo onlardan al enişteyi ara :::
bide pazardan al diyor yaaa az kalsin bayilicaktim gülmekten tam odun isine geldigini yapiyor ancak. Zaten karisi pek el üstünde tuttugu yok
Yoo yalnışın var ben senin tavuğuna kış demedim
Kestim yedim çorba yaptım ama kış demedim litfen günahımı almakıştı culi dedi git ona de
Kızım bozma şu alıntıları yaa napıyon ne ediyon kurcalama
Ben ne alacam ona ya çok istiyorsa o alsın bekretimi verecem üstüne bide hediye mi alacam
Bitirebildinmi kiz isleri, aklin burda kalmistir yarim yamalak olmasalar bari
Arama zaten, o seni bulsun ama diyon ya icim bi hos bugün diye belki Kivanc cikar kardina
Bu arada gec oldu kusura bakmayin Kizanciklari doyurdum, ben en iyisi gece geleyim
Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diyeBunlar evlendikten sonra evrim geçiriyorlar öküzdüler tam odunluöküzlü bişeyler oluyolarHiç şaşırmam adam hayatında çiçek alamamışki nereden alıncağını bilsin.Adamın bildiği çiçek sadece ot oda pazarda öküz işte
caniii seniiiiiiiiiiiiiii
Julii alıntıyı mahfetmişsin juli
Kankaaa napıyon kankaaaa
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm
Diloshin dedigi iyi olur öküzler günü diyetam onlara göre bir gün olur
Iste bende bu yüzden evlilikten cekiniyorum evrim gecirdikleri icin... Köprüyü gecene kadar..
Yoo yalnışın var ben senin tavuğuna kış demedim
Kestim yedim çorba yaptım ama kış demedim litfen günahımı almakıştı culi dedi git ona de
Kızım bozma şu alıntıları yaa napıyon ne ediyon kurcalama
Ben ne alacam ona ya çok istiyorsa o alsın bekretimi verecem üstüne bide hediye mi alacam
ohhhhh canıma cimcommmcaniii seniiiiiiiiiiiiiii
Julii alıntıyı mahfetmişsin juli
Kankaaa napıyon kankaaaa
şehzade mustafa için kuran okudummm geldimm
bana selam sabah yok mu
Bende tursuluk oldumAcı gerçek sonunda gerçekleşecek o yüzden çok kaçamamk gerekbak evde kalıyoruz sonra yaşın kaç bilmiyorum ama ben turşuluk olaraktan sakın korkup kaçma diyorum
Kırmızılar çoğaldıkça hayaletlerde çoğaldıbu ne arkadaş alta 4 dene hayalet var
Ey ruh geldiysen 3 kere tıkla
YANLUŞLUKLA bozdum alıntıyı dikkat et alıntıyı diorum bekreti değil
ohhhhh canıma cimcommm
4hayalet var 4 kez tıklıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?