julia ve melekleri

Limon demek ona dikkat edeceğim bundan sonra Ben korku filmi nadir izlerim :18::18:

bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbulda e-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii

bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbulda e-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii

Kitabı elleyeceksin, dokunayacaksın, hissedeceksin. Diğer türlü zevki çıkmıyor

Sen bugün arkadaslarinla kahve icmege gitmiycekmiYdin :44:
Aksamami yoksa, bak belki orda bulursun hayirli birini

akşam gideceğim diloo no no noo hemen değil arayış yok kaderim beni gelip bulacak arayış yok erkek yok acı yok modundayım bu ara

bende çok efkarlıyım şuan efkardan puding yiyorumm

bak bu şarkı beni her seferinde çökertir

[video=youtube;2o3XaHaaewo]http://www.youtube.com/watch?v=2o3XaHaaewo[/video]

Ben bu tarz şarkılar dinlemezdim arkadaş ya ne oluyor bana ya Rock & Metal dinleyen biriyken saçmalaşan biri oldum :26:

dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım

selam lilyana

Selam bebeğimm
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa

dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım

Kesinlikle aynıyız Geçen baktım mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bebeğimm
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa

durgun buralar bende çıkacağım birazdan günün en güzel vaktii eve dönüş vaktii dimi

Kesinlikle aynıyız Geçen baktım zeki mürenden mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:

sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersin sırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba arada şarkı öner bana

sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersin sırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba arada şarkı öner bana

Öneririm de nereye çıkıyorsun ben varım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…