Bunlar da mı yoldan çıkarma formülleri yoksa
yokk bu pes ettiğimin resmidir can çekiştirmicem seni artık çizgü dışınaasen kendiliğinde geleceksin
kıs bugün bende bi enerjii bi mutluluk başıma iyi şeyler gelecek gibiyaktım bacum ne içiyorsun sen malbora core flavor'a döndüm ben yinee
Kendiliğinden geleceksin ne demek yahu :18::18::18: Korkutma beni :18:
no no no korkman gereken ben değilim limon, seri katil dizileri izleyen oben değilim
Hayirli seyler olsun insallah canim
Ben Malbora iciyorum Kirmizi Malbora
Limon demek ona dikkat edeceğim bundan sonraBen korku filmi nadir izlerim :18::18:
bende pek sevmem. genel olarak film izlemeyi sevmem. kitap okumak daha cezbedici benim için de burada kitaplarım yok hepsii istanbuldae-kitap okuyorum bazen. o da çok zevksiz olii
Kitabı elleyeceksin, dokunayacaksın, hissedeceksin. Diğer türlü zevki çıkmıyor
o bana ağır geliyor yaa arada otlanırım da sürekli içememamin kuzum amiiiinnn
kesinlikle öyle tatlım sende bendensin
Sen bugün arkadaslarinla kahve icmege gitmiycekmiYdin :44:
Aksamami yoksa, bak belki orda bulursun hayirli birini
Kesinlikle canım
Efkarlandırdı bu şarkı
bende çok efkarlıyım şuan efkardan puding yiyorumm
bak bu şarkı beni her seferinde çökertir
[video=youtube;2o3XaHaaewo]http://www.youtube.com/watch?v=2o3XaHaaewo[/video]
Ben bu tarz şarkılar dinlemezdim arkadaş ya ne oluyor bana yaRock & Metal dinleyen biriyken saçmalaşan biri oldum :26:
:97::97::97::97::97::97::97::97:
dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım
selam lilyana
dinlediğim müzik ruh halime göre değişiyor bir gün radiohead ertesi gün zeki müren dinleyebilecek kadar maymun iştahlıyım
Selam bebeğimm
Bugün işlerin yoğunluğundan hiç giremedim..
Saat 6'da çıkış, bi bakınayım dedim ne war ne yok buralardaaa
Kesinlikle aynıyızGeçen baktım zeki mürenden mor lacivert dinliyorum :26::26: :18:
sen benim listeyi görsen bu kız kişilik bölünmesi mi yaşıyorr dersinsırpça hırvatça türkçe boşnakça ingilizce araya kaynamış ispanyolca şarkılar.. tam çorba arada şarkı öner bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?