julia ve melekleri

hmm lamba açık kalsın sürekli
ben de hep acıktır

Aradaki lamba açık zaten ışık giriyo da ne biliyim ginam uyandım uyuyamadım bi daha deli gibi

Gece uyumak zorundayız ama snde öyle hastalanırız Allah korusun vücut kendni gece yenilermiş ışıkta da uyuma ginam karanlık olması lazm

ben bi düzene soksam hem karanlıkta hem erken uyuyacagım da işte ne bileyim

aslında ginam dün bir konu vardı dini inancımı kaybediyorum dıye o konuya yorum attım da
ya ne bileyim bir huzursuz oldum konudan dolayı ondan sonra uyku kaçtı daha girmem öyle konulara

aslında ginam dün bir konu vardı dini inancımı kaybediyorum dıye o konuya yorum attım da
ya ne bileyim bir huzursuz oldum konudan dolayı ondan sonra uyku kaçtı daha girmem öyle konulara

Dini konular yasak dendikçe inadına açılıyor sanki

ben bi düzene soksam hem karanlıkta hem erken uyuyacagım da işte ne bileyim

Düzene girmek zorunda artık

Aman kuzum takılma bdvde oyun oyna falan boşveeerrrr
Allah korusun o ne demekmiş öyle ya

Hiç yorum bile atmam çnkü karşıyım öyle şeylere inanmayanlara falan

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ginam hiç işim olmaz öyleleriyle ya desitliği bile geçen burda öğrendm o ne diye

kuzum öyle değil de yaşı küçükmüş aklına takılmış inanmak nasıl bir şey inanamamak nasıl bir şey
sorgulamış yani
inanmam için tanısmam gerekmez mi falan dıyor fiziki olarak yani:26:
ben de dedim fiziki görsek anlamı kalmazdı dünyanın ahiretin .
öyle zaten kapatıldı konu.

ben de deisti falan bilmiyordum önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…