• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

julia ve melekleri

iş güç fırsat olmuyor kii :( anca facebooka bakıp çıkıyorum oda telefondan :( görüşürüz görüşürüz :)

hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman:34:

hehehe akşamları süper muhabbet oluyor burada da bu gece nedense sakin topik.. gel gel bekleriz her zaman:34:

gördüm maşallah sayfalarcaa :) yorulmuş herkes dünün yorgunluğunu atıyordur millet :)

Hayirli sabahlarr arkadaslar :3:

Nasilsiniz?

Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmus :53: ben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim :52:

Hiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece :27::27:

Hayirli sabahlarr arkadaslar :3:

Nasilsiniz?

Benim dün cok uykum vardi azcik bi kestireyim dedim saat 18 de yattim yataga sonra bi uyandim saat sabah 8 olmus :53: ben hayatimda bukadar uzun uyumamistim nasil oldu anlamadim :52:

Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uyku :1: ben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum :5::5:

Hiç bile sakin değildik sadece adres farklıydı dün gece :27::27:

Ah yawrum nnaptın sen yaa seni uyutmuyorlarmıydı orada ne bu uyku :1: ben o kadar uyusam sabah kalktığımda migrenden kafayı duvarlara sürtüyor olurdum :5::5:
Yok uyutuyorlar aslinda ben hergün uykumu alan biriyim :52: benimde migrenim var cnm bende uzun uyuyamiyorum normalde de dün niye öyle oldu bilmiyorum zaten sabahta moralim.bozuk uyanmistim

Seni Görmeye Ne Halim Ne Yüreğim
Hatırlamaya Kalmamış Kalmamış Mecalim:50::50:

napıypsun canım :8:

Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma

Hala bir düzelme yok mu:26:

Bir nedeni yok cnm :27: bazen huzursuz uyanir ya insan sebepsiz yere bende dün öyle uyandim:31:

Bugün de hic eksin aksiyon yok kk da :6:

Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli :50:

He ya sakin sakin gidiyor günler:27:

Sen hala şarkılarda yaşıyorsun be eylülcanım.Beyazın şarkılarla yaşıyan adam tiplemesi geldi aklıma

Hmm belki kötü bir rüya görmüşsündğr canım hatırlayamıyorsundur.Birde havalar çok basık ve kasvetli :50:

Bilmem olabilir tabi :)

Yarin bi is görüsmem var.

Sen neler yaptin?

bedava konser dinliyosaun daha ne istiyosun :22:
:9::9:

eh şöyle böyle sen napıyosuınnn :51::51:

Back
X