julia ve melekleri

Uğraşıyoruz can sıkanlarla napalım Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik

amann boşgeç kuzum yaa ne sıkıyosun canınııı iyiyim balım yaa iş güç uğraşıyorum valla eşimle beraber çalışıyorum ya ben sağolsunbir yığın iş verdi bana :))) onla uğraşıyorum güncelleme falan yapıyorum derken poff yanii :)) hamilelikte iyi çok şükür artık biraz daha rahatladım geçti baştaki sıkıntılar sanırım eve ikinci kız geliyor tam kesin değil ama kız olabilir dedi doktor isim arıyorum onaa bana yardım edin

Neler yaparsın

Hayırlısıyla doğsun canım inşallah Ooo tam bayanına sordun canım isim arşivim var benim meraklıyım isim konusuna Ne tarz isim seversin ?

insanı delirtiyorlar işte herkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm

boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana

insanı delirtiyorlar işte herkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm

Haketti ama bunu :26: Sinirliyken hiç çekilmiyorum Senin isteğini yapıyorum hemen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…