Uğraşıyoruz can sıkanlarla napalım Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik
merhaba tatlılarr
bide üstüne eksi repbozma sen cnını cnmm bnmm
Hosbulduk
amann boşgeç kuzum yaa ne sıkıyosun canınııı iyiyim balım yaa iş güç uğraşıyorum valla eşimle beraber çalışıyorum ya ben sağolsunbir yığın iş verdi bana :))) onla uğraşıyorum güncelleme falan yapıyorum derken poff yanii :)) hamilelikte iyi çok şükür artık biraz daha rahatladım geçti baştaki sıkıntılar sanırım eve ikinci kız geliyor tam kesin değil ama kız olabilir dedi doktor isim arıyorum onaa bana yardım edin
Merhaba kizlar ben ebru
Neler yaparsın
Hayırlısıyla doğsun canım inşallahOoo tam bayanına sordun canım isim arşivim var benim meraklıyım isim konusuna Ne tarz isim seversin ?
insanı delirtiyorlar işteEvet neden eksilersin onu anlamamBana kulittanın yerini almaya çalışıyormuşum muamelisi yaptı. Yardımcı olma amaçlı açtım. Hem kulitta açtı diye başkası açamaz diye kaide mi var allah allah Kulittanın topiğinde de ben yardımcı oluyordum ayrıca bilip bilmeden aptal gibi yorum yapmış bir de eksilemiş. Bende ilk eksi repimi ona vermiş oldum. Zorla verdiriyorlar
ayy çok sevindim bu işe :))) kızımın adı asya biraz ona uygun olsun istiyorum bide kısa isimler seviyorum şekerim
avatar istek topiği açtım yeni biri gelmiş yazmış kulitta ablamın topiğinin aynısı demiş ve eksi rep vermiş bir de.Bende dedim o avatar arşivi bu istek aynı değil. Bende eksiledim. Hevesimin içine etti
insanı delirtiyorlar işteherkes istediğini açabilr yani o açtı diye sen açamazsn diye söz konusu olamz bnce iyi yağmışsn cnm:13:
boşver bunları sen kuzumm
iyilk tatlımm sndn nabrmerhabalarrr kuzumm nabersin bakimm
Iyiyim tesekkur ederim sizler nasilsinizbu guzel sohbete katilmak istedim
iyilk tatlımm sndn nabr
boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana
boşver sen şöle sexü bi avatar yap bana
ohh ohh iyi iyi :)iyidir kuzum çok şükür sıkıntı yok çalışmaya devam :))
pek iyi yaptın canımcım napalım iş güç öte yandan hamilelik derken bende böle durumlar hadi bakalım isim bulcaz kızımaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?