hımmmm anlamıda güzelmişş hiç duymamıştım bu ismiii sen gene çalışmalara devam et kuzucugum:))))
demlikbardakcay diye biri. Bende verdim eksi rep. Gir canım topiğe bak
Ah seni görmedim ilk sayfada ondan yazmamışım.Hep bi yabancı geldi bana burasıgüzel olmuş böyle daha değiştirmeyin
İyiyim canımseni sormalı
Allah allah ne alaka ki.Hani - verecek kadar ne olmuş.O zaman bir derdim varda da başka konu açılmasın geyiktedetek düzen insan olalım biz hatta avatarlarıda aynı yapalım
Dur bakayım bi
Senin için baktım canım zaten
ayyy teşekkür ederimmm balımm
Asya-Azra
Asya-Mira
Asya-Kübra
azra yı onceden begenirdim şimdi hoş gelmiyr mirada istemiyoruym şimdi zıkkımın kökü diycen bana ama napimmm
Merhaba.Allah sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.merhabalar arkadaşıımmm benim kıza isim arıyoruz bize destek olurmusun sendee
Kulittaya yardımcı olalım biraz da biz yardım edelim dedik muameleye bak çok kızdım
Ah seni görmedim ilk sayfada ondan yazmamışım.Hep bi yabancı geldi bana burasıgüzel olmuş böyle daha değiştirmeyin
İyiyim canımseni sormalı
kullanıyrmm thank babyy!Juli kullanmayacak heralde diğerini canım söylediğini kullan sende istersen
Sakın kafana bile takma nikocuk.Her yolda karşına zıt görüşlü insanlar çıkabilir herkesin kendine göre iyi kötü fikri olabilir.Sen yapmak istediğin işten bu kadar kolay soğuyamazsın.O onun fikri bu senin sen senin fikrine sahip çık
Merhaba.Allah sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.
Kız ismi deyince ben bir ismi çok beğeniyorumoda;Hande.
Ama senin nasıl bir şey düşündüğünde önemli başka kardeşi var mı mesela onla uyumlu mu istersin.:26:
hande bakk bakk hoşuma gittii heee :)))) kardeşi var canım bir kızım daha var adı asya biraz ona uysun istiyorum böle kısa ama hoş gelen bi isim olsun istiyorum ama şuana kadarda hiç bi ismi begenemedim hepsine bir kulp taktım
sol yanım ağrıyorr ölüymm resmenn :2::2:
kullanıyrmm thank babyy!
Ben 7 yıldır haşır neşirim. Ne için ? 2-3 kıçı kırık insan bu muameliyi yapsın diye mi uğraştım bunca sene. Yazık günah. !
Ne oldu :26::26::26::26:
Ee tamam bir kişinin yorumuna bakıp mı oraya yazan onca arkadaşın güzel yorumunu siliyorsun.Olumsuz bir düşünce seni ne kadar etkilemiş böyle nikombu kadar önemseme.Önemsersen onun dediği doğru olur
Canım önereceklerim bu kadar yani daha yok kalmadı bende isimKuruttun beni be
Ne oldu :26::26::26::26:
Ee tamam bir kişinin yorumuna bakıp mı oraya yazan onca arkadaşın güzel yorumunu siliyorsun.Olumsuz bir düşünce seni ne kadar etkilemiş böyle nikombu kadar önemseme.Önemsersen onun dediği doğru olur
haklsıın valla nikom sabahtan beri beynini yedim
hande bakk bakk hoşuma gittii heee :)))) kardeşi var canım bir kızım daha var adı asya biraz ona uysun istiyorum böle kısa ama hoş gelen bi isim olsun istiyorum ama şuana kadarda hiç bi ismi begenemedim hepsine bir kulp taktım
başım sol tarafım kötü ya ağrıyr :2:
Emeğe saygısızlığa ve haksızlığa asla gelemem stillim. O yüzden kızıyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?