julia ve melekleri

demlikbardakcay diye biri. Bende verdim eksi rep. Gir canım topiğe bak

Allah allah ne alaka ki.Hani - verecek kadar ne olmuş.O zaman bir derdim varda da başka konu açılmasın geyiktede tek düzen insan olalım biz hatta avatarlarıda aynı yapalım

Dur bakayım bi

Allah allah ne alaka ki.Hani - verecek kadar ne olmuş.O zaman bir derdim varda da başka konu açılmasın geyiktede tek düzen insan olalım biz hatta avatarlarıda aynı yapalım

Dur bakayım bi

Kulittaya yardımcı olalım biraz da biz yardım edelim dedik muameleye bak çok kızdım

merhabalar arkadaşıımmm benim kıza isim arıyoruz bize destek olurmusun sendee
Merhaba.Allah sağlıcakla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.

Kız ismi deyince ben bir ismi çok beğeniyorum oda;Hande.
Ama senin nasıl bir şey düşündüğünde önemli başka kardeşi var mı mesela onla uyumlu mu istersin.:26:
Kulittaya yardımcı olalım biraz da biz yardım edelim dedik muameleye bak çok kızdım

Sakın kafana bile takma nikocuk.Her yolda karşına zıt görüşlü insanlar çıkabilir herkesin kendine göre iyi kötü fikri olabilir.Sen yapmak istediğin işten bu kadar kolay soğuyamazsın.O onun fikri bu senin sen senin fikrine sahip çık

Ben 7 yıldır haşır neşirim. Ne için ? 2-3 kıçı kırık insan bu muameliyi yapsın diye mi uğraştım bunca sene. Yazık günah. !

sol yanım ağrıyorr ölüymm resmenn :2::2:

kullanıyrmm thank babyy!

Ne oldu :26::26::26::26:

Ben 7 yıldır haşır neşirim. Ne için ? 2-3 kıçı kırık insan bu muameliyi yapsın diye mi uğraştım bunca sene. Yazık günah. !

Ee tamam bir kişinin yorumuna bakıp mı oraya yazan onca arkadaşın güzel yorumunu siliyorsun.Olumsuz bir düşünce seni ne kadar etkilemiş böyle nikom bu kadar önemseme.Önemsersen onun dediği doğru olur

başım sol tarafım kötü ya ağrıyr :2:

Emeğe saygısızlığa ve haksızlığa asla gelemem stillim. O yüzden kızıyorum. :26:

Şöyle diyeyim ben kardeşlere uyumlu isim durumunu sevmiyorum.Zaten kardeş gibi kuvvetli bi bağ ila bağlılar birde herşeylerini biribirne benzer yapmanın anlamı yok.İlla ki Asya diye Ayşe olmamalı.Bambaşka bir şey.Birde yeni isimleri sevmiyorum şu yeni çıkan ama anlamlarını bile bilmediğim tuhaf tuhaf isimler farklı olacak diye.Gelenekselci bi insanım.Kızım olursa;Hande,Elif gibi söylemesi naif olan isimleri tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…